Kategoriat
Yleinen

Vähän vihiä tulevasta

SAMSUNG CSC

Olipas hauska päivä tänään A-lehtien studiolla Kulosaaressa. Kuvattiin vähän FitFashionille materiaalia #timmikuun juttuihin, joista tulee lisää infoa tammikuun alussa. Oltiin kuvauksissa yhdessä Monnan kanssa, sillä aiheena oli mm. ystävyys ja yhdessä tekeminen. Tässä kuvauksista pientä sneak peekia meikäläisen kamerasta 😉 Osa jutuista taisi mennä ihan höpötyksen puolelle, että toivottavasti editoijat osaavat työnsä, hohoo! Tai sitten jostain ensi vuoden Kauneus ja Terveys lehdestä löytyy artikkeli jossa piiskaan Monnaa :0

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Meikäläisen hyvinvointi/laihdutustarinat on tainneet jäädä aika vähälle viime aikoina, eikä tässä oikein tullut tsempattua edes kuvauskuntoon. Kuvausten aihe kuitenkin kielii jostain timmimmästä, joten ehkä tässä saisi tämä elämänsä plussakokoinen huippumallikin jo asennoitua hiukan timmimpiin talkoisiin 😉 Laihdutuskuurille en aio, mutta sen verran raskas olo on, että omia elämäntapoja olisi aika tarkastella kriittisesti. Jotain muutoksia on tehtävä, jos haluan pysyä terveenä ja voida hyvin itseni ja lasten vuoksi. Tuo terveysasia on sellainen joka on pyörinyt mielenpäällä nyt useammin. Tai oikeastaan huoli siitä, pysyykö tässä terveenä kun ikääkin tulee.

Katsotaan mitä tämä kuukausi tuo tuollessaan ja tietysti ensi vuosi on onneksi ihan oma lukunsa. Ihanaa joulukuun alkua joka tapauksessa kaikille! Ensi vuodesta mulla on hyvä kutina jo nyt, terveysteema voisi olla hyvä ja ajankohtainen ihan IRL ja täällä blogissa esillä enemmänkin. Veikkaan et aika moni voisi lähteä messiin tähän, vai mitä?!

Kiitos Monnalle vielä seurasta ja A-lehdille kuvauspäivästä. Innolla odotellaan jo mitä sieltä tulee 🙂

SAMSUNG CSC

5 vastausta aiheeseen “Vähän vihiä tulevasta”

Ihania kuvia! Ihana pinkki takki! Toka alin kuva, tuli mieleen Maria Sid(siis nuorempana) 🙂 Ihania hymykuvia 🙂

Kommentit on suljettu.