Kategoriat
Uncategorized

Ah, niin ihanan turhamaista!

IMG_20150512_205919

 

Laitoin viisi viikkoa sitten vuoden tauon jälkeen ripsipidennykset ja viikonloppuna mulla oli ensimmäinen huolto. En ole vieläkään jäänyt koukkuun ripsipidennyksiin ja usein mulla jääkin menemättä huoltoon aina kun olen sellaiset hetken mielijohteesta känyt laittamassa. Kaveripiirissä kuitenkin melkein kaikki vannovat niiden nimeen ja tuntuu että mulla on ollut vain huonoa tuuria. Ripset lähtee helposti ja jo muutamassa viikossa on pelkät luomet jäljellä kun omat tippuu mukana.

SAMSUNG CSC
viisi viikkoa sitten tavalliset ripsipidennykset D-kaarevuudella

Nämä kuvan ripset kävin laittamassa Beauty Anniinassa Monnan suosituksesta. Ne oli perinteiset ripsipidennykset ja koska laitettiin sekaan vähän pidempääkin niin lopputulos oli näyttävä kuten toivoinkin. Olihan viikonloppuna tulossa juuri Fitness Classic ja halusin sinne ripset jotka näkyy.

Mulle ne ei kuitenkaan olleet parhaat mahdolliset. Koin että ripset olivat hiukan liian ”tuntuvat” ja kun viikot eteni niin vaikka ne olivat todella kauniit niin pidemmät ripset olivat mun omille ripsille ehkä vähän liian raskaat kantaa. Halusin huollossa kokeilla toisenlaista ripseä ja siihen löytyikin herkille loistava vaihtoehto. Volyymiripsi on yksittäisenä ripsenä paljon tavallista ohuempi ja niitä laitetaankin aina useampi kiinni yhteen ripseen! 🙂 Ne ovat aivan höyhenen pehmeät ja nyt vaikka vahingossa hieroisi silmää niin ripset eivät tunnu. Musta tuntuu et olen löytänyt ripsipidennykset jotka sopii mulle! Nämäkin ovat kauniit vaikka eivät ole yhtä ”tummat”. Ovat tuuheammat ja kevyemmät ja nyt kun pysyttiin maltissa pituuden kanssa niin kauniin luonnolliset. Olen itse oikein tyytyväinen 🙂

IMG_20150512_205848 IMG_20150512_195123

IMG_20150512_205423

 

Huomasin Beauty Anniinan facebookista, että toukohulinassa saa uudet ripset hintaan 90€ (norm. 120€) ja tarjous on voimassa 19.5-30.5! ( ei koske volyymiripsiä). Jos päädytte volyymiripsiin niin mainitsemalla blogialennuksen, saatte hinnasta pois –10€ (norm. 120€). Tämä tarjous on myöskin voimassa toukokuun loppuun! Aikoja voi varata numerosta 050-4119536 / Anniina. Näitä molempia ripsiä ja aivan ihanaa laittajaa Anniinaa voin suositella lämpimästi! 🙂

IMG_20150512_195805

 

*Mun omat ripset on toteuttu blogiyhteistyönä*

Onko lukijoissa ripsipidennyksiin hurahtaneita? Volyymit vai perinteiset? Luonnollista vai näyttävää? 🙂

22 vastausta aiheeseen “Ah, niin ihanan turhamaista!”

En kyllä ymmärrä tätä naisten ripsivillitystä! Satanen kuussa ja vuodessa varmaan lähemmäs tonni huoltojen kanssa. Aika järkyttävä hinta siitä, että ei tarvitse laittaa ripsiväriä. Okei onhan se 2 min aamulla pitkä aika, mikä ripsien taivutukseen ja ripsarin laittoon menee ja toki ärsyttävää poistaa ripsaria illalla. Mutta kuitenkin, tolla rahalla sais vaikka mitä! Varsinkin kuin joillakin ne ovat joko ihan huomaamattomat ( miksi sitten edes laittaa?) tai naurettavan näköiset hämähäkkiripset, joista mietin miksi joku maksaa tonnin vuodesta näyttääkseen hirveälle ?! Kaupasta saa edullisesti irtoripsitupsuja, jotka on helppo kiinnittää silmäripsien ulkonurkkaan, jos haluaa esimerkiksi juhlia varten vähän näyttävyyttä silmiin.

Hiustenpidennykset tavallaan ymmärrän, jos on esimerkiksi todella ohut tukka, vaikka nekin näyttää usein feikeille. Rakennuskynnet on ehkä kivat jotain tapahtumaa varten, muutoin en näe rahallista hyötyä niissäkään verrattuna kynsien lakkaukseen. Mitähän tekojuttuja seuraavaksi keksitään? Värilliset piilarit, itseruskettava, ripsi- ja hiuspidennykset, tekokynnet, kulmien pigmentoinnit, huulitäytteet ja silarit alkaa olemaan hiljalleen kaikilla misseillä ja bloggareilla. En nyt sinua tarkoita mitenkään, mutta monen blogin kohdalla tulee fiilis, että mitähän nää teinitytöt lukiessaan ajattelee. Ilman tekohärpäkkeitä on jotenkin vääränlainen?! Vähän kuin jos käy katsomassa jonkun Viidakon tähtösen instagram-tiliä niin siellä ala-/yläasteikäiset tytöt selittävät miten haluavat näyttää samalta ja kyselee, missä käyt laittamassa huulitäytettä. Ehkä vaan mun mielipide, mutta joku tässä ei ihan toimi.

No jopas tässä nyt vedettiin yhteen kaikki maailmallinen kauneudenehostus. Oon samaa mieltä että liikaa on liikaa mut kyllähän nää kaikki kommentit yhteensä (ei siis vain tämä ensimmäinen) tappoi aika mukavasti oman innostuksen uusista ripsistä…

Joo ehkä sun blogi ei ollut ihan oikea paikka ottaa asia esille, kun tosiaan sinä et kuulu näihin joilla olisi koko hoito käytössä. Olen pahoillani, jos pahoitin mielesi! Olisi pitänyt ehkä laittaa tuo kommentti Lindamanuellan, Minifitnessin, OnMywayn tai 100 päivää kesään blogiin 😉 Toki olet ansainnut hemmottelusi silloin tällöin ja jokainenhan saa tehdä rahoillaan mitä haluaa! Minua vaan harmittaa, että ripsienpidennykset ja muut ovat nykyään ennemmänkin sääntö kuin poikkeus ja ulkonäköpaineet vaan kasvaa. Kiitos kivasta blogista sinulle 🙂

Samaa mieltä P:n kanssa – tässä esimerkiksi ripset ovat toki kauniit, mutta niistä näkee, ettei ne ole omat. Mua viehättää ulkonäköasioissa luonnollisuus, vaikka kaikki ei vastaisikaan kauneusihanteita. Pidän esimerkiksi keskisuuria rintoja kauniimpina kuin omia pieniäni, mutta keinotekoinen fyllinki tuntuu ajatuksena todella oudolta.

Asiakaspalveluammatissa tulee kiinnitettynä huomiota juurikin ripsiin ja kynsiin kun ihmiset maksaa kassalla, ja tosi moni jaksaa/raaskii huoltaa ripsiä/kynsiä tarpeeksi usein. Ihan sama juttu vaikkapa hiusten värjäämisessä, itselläni oli vaalea tukka aiemmin, blondattu siis, mutta en jaksanut olla aina värjäämässä, joten nyt on menty 5 vuotta omalla värillä, jota aurinko kesällä vähän raidottaa. Nyt olen sitä mieltä, että tämä oma luonnonvaalea sopii mulle paljon paremmin kuin entinen supervaalea. Ristiriitaisesti kuitenkin pidän esimerkiksi tosi värikkäistä kynsistä ja lakkaan omiani mielelläni milloin koralliksi, milloin blingbling-hippulilakoilla, ja näistähän on luonnollisuus kaukana. 😀 Samaten pidän huulipunista, jotka selvästi erottuu naamasta.

Noniin, sinne se pointti hukkui jonnekin omaan tajunnanvirtaan taas^^ Ehkä muakin suht pihinä ihmisenä sitten vaan ahdistaa se miten paljon tiettyihin viime vuosina tosi yleisiksi käyneisiin kaunistautumisiin saisi uppoamaan rahaa – rahaa, jonka itse käytän matkusteluun, mikä toisen mielestä on taas rahanhukkaa : )

Anyway, kaunis Anna, ihan millaisilla ripsillä vain!!

Niin, ehkä tällaiset ripset on omiaan sellaisiin tilanteisiin kun haluaa joko A. helppoutta (esim. matkalla) tai B. juhlat tms. missä haluaa erityistä näyttävyyttä 🙂

No en mäkään vaan tajua, mitä järkeä on ripsien pidennyksissä. Ne on kauhean kalliita ja yleensä näyttää ihan kärpäsenjalkakimpuilta. En todellakaan haluaisi että esim. omat tyttäreni kasvaisivat siihen käsitykseen, että omat ripset tai hiuksetkaan pitää parannella 100 e/kk lisäkarvoilla, Ja kynsiin laittaa jotain ihme muovikerroksia myös 100 e/kk tai huuliin jotain ihme piikkejä tai tissien sisälle jotain tyynyjä. (sit puhutaankin jo tonneista ja tonneista)

Enkä nyt jaksa edes ajatella vastalauseita ja kertoa tässä varmuuden vuoksi, etten suututa ketään, että on ihan ok ja kaikki saa kaunistaa itseään omilla rahoilla ja pitää ajatella kynsiyrittäjiä ja ripsilaittajia ja niiden elinkeinoja jne. Tai että mun logiikalla taulut seinilläkin on turhia ja hienot tuolit pöydän ympärillä ja miksei saman tien asuta sitte savimajoissa tukkaa harjaamatta, häh? Et kaikki niinkun esim. nätit vaatteetkin on ihan turhia.

Mun mielestä vaan kaikki liimattu tai piikitetty tai leikkauksella ihon alle isketty kaunistus ei ole kaunistusta + niistä voi kyllä olla haittaa. Ja kynsien + ripsien tekijät altistuu ilmeisesti myös aikamoisille myrkyille. Onhan esim. todettu, että jopa kampaajaraukat esim. altistuksen vuoksi sairastuu tiettyihin syöpiin muuta väestönosaa useammin(, oliko se virtsarakon syöpä, en muista). Tukan värjäys on vähän siinä rajoilla, mutta jos jätetään huolehtimatta niistä kampaajista ja niiden terveydestä, niin tukka sentään on niinku kuollutta osaa kropasta ja jos sitä pituutta vähän raidottaa, niin myrkyt omaan itseen on vähäisempiä. Mutta ripsiliimaa ohuen silmänympärysihon lähelle? Ei kiitos.

Nyt täytyy todeta että olen täysin samaa mieltä nimimerkkien P, hipihkö sekä V. Kiiski kanssa. En ymmärrä nykyajan ”kauheusihanteita” (pun intended) tunkien naama ja kroppa täyteen muovia. En halua naamaani, hiuksiini tai kroppaani mitään kohenneltua, ja valitettavan suora mielipiteeni on, etten ole koskaan nähnyt livenä tai kuvissakaan yhtäkään yksilöä, jolla lisätyt ripset näyttäisivät hyvältä. Tekokynsistä tai hiustupeesta puhumattakaan. Sitä päivää odotellessa jolloin tämä ulkonäkökeskeinen humpuuki poistuu muodista. Uskokaa naiset, miesväkikin viehättyy enemmän luonnollisesta naisesta eikä muovimöröstä, joka törsää käsittämättömän summan rahaa ulkoiseen ehostukseen.

Hyviä pointteja ja oon monesta samaa mieltä. Mutta mulla ehkä katosi tästä nyt se ajatus, että oliko näiden mielipiteiden esiintuomisella juuri mun blogin kommenttiboksissa joku tarkoitus? Itse kun en juurikaan itseeni törsää ja ”ehosta” millään radikaaleilla toimenpiteillä tai leikkauksilla niin tuntuu pahalta että herättikö tosiaan mun satunnaiset ripset näin paljon vastarintaa vai haluttiinko tässä vain ihan keskustelun antoisuuden vuoksi vaihtaa mielipiteitä asiasta? 🙂

Juu nuo sun toiset ripste on kivemmat. Mä voisin ilman muuta laitattaa itselleni ripsienpidennykset jos joku maksais ne ja kävis huollattamassa 😀 Ton hinnan suhteen komppaan ylempiä ja joillakin menee överiksi :/
Mulla oli kerran ripsienpidennykset, kun olin koemallina…ripset pysyi viikon ja karisi pois, omat ripsetkin kärsi siitä hieman. En tiedä oliko vaikutusta, että olin raskaana silloin.

Mullahan lähti kans jotenkin ne ripset raskaana kun oli se keissi et kävin poistattamassa ne. Tippui kaikki omatkin 😀 Se oli kauheeta! En kyllä itsekään oo vuoden läpi vakiokäyttäjä, hintaa tulee vaikka blogatessa voi tehdä osin yhteistyötä.

Kauniit ripset! Itselläni oli ripsien pidennykset lähes 1,5 vuotta ja ah ne olivat niin ihanat ja helpot ☺kyllästyin stten vaan huoltamiseen ja rahanmenoon. Mutta edelleen ottaisin kyllä takaisin anytime, jos joku laittais maksutta musta on ihan naurettavaa puhua luonnollisuudesta ja päläpälä, samaa argumenttia voidaan käyttää esim. Kainalokarvojen ajeluun, kulmien nyppimiseen ja hiusten värjäämiseen. Missä siis menee raja? Antaa kaikkien kukkien kukkia vaan, peace

Ihanat ripset. Mulla myös volyymit.
Ripsien pidennyksiä/tuuhennuksia olen pitänyt yhtä jaksoisesti nyt vuoden ja aikalailla viimeiset neljä vuotta 🙂 volyymit on siitä ihanat että eivät rasita omia ripsiä ja ovat tosiaan kevyet 🙂 itse huollatan noin viiden viikon välein ja maksaa sen 55€/krt mutta on sen arvoista ja vain mulle itselleni. Yksi harva asia jonka saan vain mulle. Äiti-ihmisenä aika pitkälti tingin omista hankinnoistani ja ostan ja panostan eniten lapsiin ja heidän tarpeisiin sekä harrastuksiin 🙂 ja kun kerran palkkatyössä käyn niin saa kai sitä itseensä jotain pikkupanostuksia tehdä 😉

Samaa mieltä et nykyään kaikki on samasta muotista,tekoripset,tekokynnet,hiustenpidennykset,valkastut hampaat,tekorusketus.
Ja bonuksena vielä ankkahuulet ja silarit.
Ja vielä ripsistä et järjettömän hintaista touhua huoltoineen ja tökerön näköistä.
Ripsentaivuttajilla ja ripsarilla pärjää kyllä loistavasti.

Ootpa kaunis kyllä <3
Nätit ripset tuli! Aina ripsien pidennykset ei ole mun makuun, mutta nuo on kauniit! 🙂

Asioilla on kyllä monta puolta. Tosiaan maailma muuttuu ja työtä monet tätä kautta saavat, mutta paljon on ollut miten fitness- ja nämä muut ulkonäköbuumit rassaavat niitä, joilla pääkopan kehitys on vielä kesken. Eli lapset ja nuoret ja sitten tietysti ne aikuiset, jotka ovat epävarmoja itsestään. Ja lapset ottavat mallia…kaipa sitä joku tyttö miettii, että tuo on normaalia, jos äiti pistää koko krumeluurin ”hoitoja” ja kauneuden vippaskonsteja itseensä. Kyllä mielestäni tämä maa on todella ulkonäkökeskeinen eikä sellainen toimi. Ihan siksikin, että suurin osa ihmisistä on ihan tavallisia kuitenkin. Teen itse hommia osin sellaisella alalla, missä huomaan, että todella harva nainen – jos kukaan- on sinut itsensä kanssa. Se on ihan kamalaa. Sitten juuri hassua, että ehkä joku laittaa näitä miesten vuoksi ja miehille näyttää olevan se ja sama onko irtoripsiä vai ei ja osa sitten tietysti syyttää näitä huijaamiseksi kun on push uppeja sun muuta 😀

http://yle.fi/uutiset/kauniiksi_kikkailemalla_ripsipidennykset_pyllyfarkut_ja_itseruskettavat_ovat_jo_arkipaivaa/7991777

Todella kauniit nuo volyymiripset, onnea siis uusille!
Itse käytän ainoastaan ripsaria, mutta toisinaan haaveilen juurikin luonnollisen oloisista pidennyksistä. Olisihan ne huolettomat, ei leviäviä ripsareita jos sää on huono tai urheilee ja aina olisi huolitellut ripset. Huoh!

Nii täällä ollaan sitä mieltä että kukin tavallaan :). Ite kävin ihkaensimmäiset pidennykset hetki sitten laittamassa ja hyvin on pysyneet, on siis ihan classicit, ei volymit kun olen nössö niin en halua volyymeitä 😀 En osais ehkä toimia niitten kanssa. Mut never say never, hetken nyt näillä.. Omat kokemukset on että hassua pestä namaa ja käyä suihkussa kun ainakin vielä varon kovasti. Turhamaista ehkä, mut mitäs sillä on sitte taas väliä…? Ymmärrän että kysyit mielipiteen ja siihen saa vastata myös kritisoivasti, mut mietin aina vaan että mikä tätä maailmaa vaivaa kun kaikesta jaksetaan vääntää negatiiista, puretaan omaa pahaa oloa blogeihin ’haukkumalla’ omia tuttuja niin että kyseenomainen tunnistaa itsensä mutta koska se tehdään ilman nimeä niin se on ok?? jaha… ja niitten blogien kommentteihin sitten taas anosti… huaah… taidan lopettaa koko somen seuraamisen 😉 mutten silti lopeta :D. Tsemii anna, oot upee. Ripsillä ja ilman 🙂

-Hanna

Ihanat räpsyt sulla:) aivan täydelliset ja juuri sulle sopivat, ei lainkaan överit. Mutta tulin surulliseksi kun luin keskustelua täällä kommenttiboxissa. Suurin osa kovasti kritisoimassa yleisesti ripsipidennyksiä. Jokaisella on makunsa ja oikeus mielipiteeseensä, mutta ei kai ole kenenkään lompakosta pois jos ripsiinsä joku toinen panostaa. Antaa kaikkien kukkien kukkia ja jokainen käyttää rahansa kuten parhaaksi haluaa:)

Ja kerrottakoon että itsellä ollut ripset kohta kaksi vuotta ja vuoden siitä volyymit, enkä vaihtaisi pois, suurimpana syynä se, mitä ripset ovat tehneet todella huonolle itsetunnolleni, näiden myötä ( vaikka ovatkin feikit) olen alkanut ajatella että voin jopa olla kaunis. Siinä ajattelemisen aihetta ripsien lyttääjiöle josko ripsipidennykset eivät olisi vain negatiivinen asia

Kommentit on suljettu.