Kategoriat
Yleinen

Blogien suurkuluttajille

SAMSUNG CSC

Oon hekotellut eilen itseni uneen niin, että ihan piti pari kuvankaappausta lähettää Saralle ja jakaa hauskuus. Tämä monessa blogissa nostettu AV:n ketju on parhaimmistoa pitkään aikaan ja uppoaa muhun kuin kuuma veitsi voihin.

Itse luen varmaan noin 50-100 blogia aktiivisesti ja seurailen silloin tällöin vielä tämän päälle monia muita. On ihanaa, että bloggaajina on kaikenlaisia erilaisia ihmisiä ja oikeastaan jokaisen menestyneen blogin takana onkin aina kunnon persoona, sellainen joka ihastuttaa ja välillä ehkä vähän vihastuttaa. Huumoria hyvässä hengessä on aina ilo lukea kun ei mennä rajan yli jolloin se ei ole enää hauskaa. Siksipä huippuketju jakoon ja pisteet loistaville vitsiniekoille, jotka tuntevat bloggaajat kuin omat taskunsa! Etsi oma suosikkisi!

Huomenta vaan! Huhhuh, enpä ole pitkään aikaan kirjottanut kun talonrakkenus vie kaikki voimat ja lapsiperheen arki on todella rankkaa, varsinkin kun on vielä tuo pieni poika imetettävänä. Olen nyt palaillut pakkaamaan ruokani muovirasioihin ja punnitsemaan parsakaalit, jotta kyllähän tästä mammasta vielä fitness-mimmi saadaan, vaikka raskaus toikin vähän painokiloja. Saran kanssa lähetään kohta pumppaan ja sitten pitää käydä hakeen tapetteja ja sisustusjuttuja. Muistuttaisin Bonne-soseista, ne on ihan mun lemppareita ja käytän niitä joka ruuassa, kanakastikkesta rahkaan ja aamupalapuuroon. Ostakaa bonnea ihmiset!

Tunnistitko itse monta? Vai olitko kenties itsekin mukana?

Terkkuja myös tänne, kuulostaa vähän tutulta! 😀

Heippa taas ja ihanaa sunnuntaita! Olen viettänyt koko viikon sellaista minäitse-päivää, koska itseään pitää rakastaa ja aion järjestää sellaisen myös teille ensi kuussa. Muistakaa olla armollisia itsellenne! -tähän kuva oioibrazil-pöksyistä ja pyllystä- Kävin taas vaihteeksi rasvaprosentin mittauksessa ja rasvaprosentti oli noussut viime viikosta 0,006 prosenttia, aionkim syödä nyt vähän vähemmän raakasuklaata. -tähän kuva yhteistyönä saadusta raakasuklaasta- Mutta tiedättekös mitä, aion nyt vähän paasata! Että sittem ärsyttää suomalaisten ihmisten kateus yrittäjiä kohtaan! Kyllä meillä on aika rankkaa. Huh, siinä olikin päivän paasaus. -Tähän kuva koirasta, tuitui- Tiedättekö, olen todella innoissani nyt käsilläseisonnasta ja jamaikalaisesta pepunheilutuksesta ja nyt tekin saatte -15 % alennusta pepunheilutustunneista. – Tähän kuva pepusta ja sen heilutuksesta Nyt syön ihanaa miehen kokkaamaa vokkia ja sitten lähdenkin fustraan ja hypoxiin, jonka tiimoilta järjestän ensi postauksessa arvonnan!

7 vastausta aiheeseen “Blogien suurkuluttajille”

Mä olin kans saanut omani ja täytyy sanoa että oli erittäin hyvin kirjoitettu!

Mä en ehkä voi lukea sitä ketjua ollenkaan, koska meinasin jo näistä revetä ihan täysin 😀

Ihanaa, että osaatte kuitenkin itse suhtautua huumorilla, se on tärkeintä!

Ja kyllä, tunnistin myös tuon toisen 😉

moikka.. miksi mulle sanottiin lähikaupassa kun kysyselin bonnen perään että bonne on mennyt konkurssiin eikä toimita heille enään??? itkin melkeen verta. toivottavasti myyjä sekotti firman? mutta mehuhylly bonnesta oli tyhjillää 🙁

Hei! Myyjä on nyt kyllä laskenut luikuria, koska täällä sitä edelleen toimitaan ihan normaalisti! Muutaman mehun korkittomassa pakkauksessa olemme tosin lopettaneet, joten jos olet juuri niitä etsinyt, ne ovat saattaneet jo loppua kaupasta.

Kommentit on suljettu.