Kategoriat
Matkustus Perhe & suhteet

Hiiohoi, hauskuuksia horisontissa!

Nyt seilataan taas Serenadella

Me astuttiin tänään uudistuneeseen laivaan, kun pääsimme ensimmäistä kertaa reissuun telakalta palanneelle Serenadelle. Nythän myös sisarlaiva Symphony on käynyt jo telakalla ja palannut maanantaina liikenteeseen. Suurimmat näkyvät muutokset ovat varmaan Atlantis Palacen muuttuminen Starlight diskoksi, commodore-luokassa tehdyt kylpyhuoneremontit, uudet karttakuvioiset kokolattiamatot hissiauloissa, Bon Vivant ravintoloiden uusi ilme jne. Minusta laivalla näyttää oikein kivalta ja nyt meillä on meneillään pieni rauhoittumishetki hytissä. Kun saavuttiin laivaan niin käytiin ensimmäisenä huoneessa ja sitten commodore loungessa. Tästä suunnattiin Siljalandiin leikkimään ja sen jälkeen buffettiin ensimmäiseen kattaukseen. Tuossa tunnin kuluttua alkaa Harri Hylkeen disko mutta mietin mennäänkö saunomaan vai sinne. Huomenna meillä on varattu perhesaunavuoro niin tänään ei ole kyllä pakko käydä. Tällä reissulla saatiin ensimmäistä kertaa kannelta 11 hytti, jossa on ikkunat eteenpäin eikä laivan sivulle. Näissä muutamissa eteenpäin suuntaavissa hyteissä on iso ikkunalauta ja se on kyllä mukava lisätila näin viisihenkiselle perheelle.

Siljalandin kulutus on kova

Siljalandissa vähän harmitti, että remontissa ei saatu korjattua lasten leikkipaikan pallomeren ”häkkyrän” kankaita vaan niihin oli tullut vain lisää raksateippiä. Olisihan nuokin turvallisemmat ja kivemmat jos niissä olisi uudet pehmusteet ja ehjät päälliset vaikka kulutus onkin kovaa. Leikkejä se ei kuitenkaan hidastanut ja tykättiin että leikkipaikassa oli vielä hiljainen hetki kun laivaannousu oli kesken. Tällä kertaa mahtui sekaan!

Nyt me taidetaan suunnata kohti lasten diskoa, mukavaa loppuviikkoa kaikille!

2 vastausta aiheeseen “Hiiohoi, hauskuuksia horisontissa!”

Moi! Viimeksi itse lapsena risteilleenä, ja nyt taas omien lasten kanssa lähdössä. Mikä hyttiluokka/kansi mitä näitä nyt onkaan, on tämä missä te olette olleet? Näyttää mukavalta ja olisi varmasti mieleinen myös lapsille 🙂

Tämä on commodore hytti ja samoin Junior tai Executive sviitin varatessa on pääsy loungeen, jossa on nämä saunat, välipalat ym. Me ollaan matkustettu myös Muumi perhehytissä ja lapset tykkäsivät siitäkin. Ainoa miinus on ehkä ne kerrossängyt ja ahtaampi tila. Commoluokan hytit ovat 10 ja 11 kansi. Junnu sviitit on kannella 9 (diskon yläpuolella sitten). Ihan vinkkinä, että commo on yleensä kalleimmillaan perjantaisin mutta suunnilleen puoleen hintaan ma-ke lähdöillä.

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.