Kategoriat
Lifestyle

Illat pimenee ja tunnelma tihenee

Elokuun viimeistä viedään, joten huomenna alkaa kai virallisesti syksy. Helsingissä ilmat ovat toistaiseksi olleet aika lämpimät, mutta nyt huomaa sen miten iso ero aamun ja päivän lämpötiloissa on. Seitsemän- kahdeksan aikaan maa on kuurassa mutta usein iltapäivien aikaan ollaan jo ihan mukavissa lämpötiloissa. Lapsille olen hankkinut kaikenlaista syyskampetta niin kuin edellisessä postauksessa esittelin ja hupparit vaihtuvat pikku hiljaa villatakkeihin.

Kotona olen muutamana iltana polttanut kynttilöitä ja pitkästä aikaa mieleni tekee teetä. Olen ehkä vähän aikaisessa mutta viime viikonloppuna tein lapsille riisipuuroa uunissa. Syötiin se kuitenkin mansikkahillon kanssa ja säästelen kanelia syksymmälle. En vielä mainitse sitä mitä odotan mutta kuulkaas, siihen on enää reilu sata päivää.

Syysiltoihin sopii ehdottomasti sohvanpohja, viltti, kirjat ja suklaa. BookBeatin poimimalle syyslistalle Kun illat pimenevät oli koottu houkuttelevia kirjoja. Esimerkiksi Coco Kafkan ihmeellinen elämä (Sissi Katz), Poikani ja meri (Pete Suhonen) ja Seitti (Agatha Christie). En usko että itselläni tulee siis vapaa-ajasta puutetta näiden kanssa. Yleensä kuuntelen tai luen kirjoja sängyssä juuri ennen nukkumaanmenoa kun odotan, että koko talo hiljenee. Suosittelen muuten kokeilemaan sinisen valon suodatin -toimintoa puhelimistanne jos luette niistä iltaisin. Kun itse löysin tuon napin niin ei ole enää tarvinut unta odotella vaikka puhelinta katsoisikin vielä sängyssä.

BookBeat tarjoaa edelleen kokeilumahdollisuuden uusille asiakkaille ja sen pääsee aktivoimaan tästä linkistä: kokeile BookBeatia. Koodi on toobigtobeme ja sen syöttämällä uudet asiakkaat saavat 30 päivän ilmaisen tutustumisjakson. Muuten palvelun hinta on 16,90 €/kk ja sillä voit kuunnella tai lukea niin monta kirjaa kuin haluat. BookBeatin on tullut taas ihan hirmuisesti lisää kirjoja, joten siellä ei kyllä lukeminen lopu kesken. Pädillä on meillä tosin muitakin käyttäjiä, sillä palvelusta löytyy kuunneltavaa myös lapsille.

Ihania syysiltoja myös teille! Onko moni muuten teistä jo kokeillut postausten myötä palvelua? Olisi kiva kuulla teidänkin kokemuksia 🙂 Lämpöistä loppuviikkoa kaikille.

3 vastausta aiheeseen “Illat pimenee ja tunnelma tihenee”

Musta on niin hassua että riisipuuro mielletään vain joulupuuroksi.. Minulle on suurta arkiherkkua, mitä kyllä keittelen ympäri vuoden aina silloin tällöin viikonloppuisin 😀 Ja tietenkin kanelia päälle 🙂

Taitaa olla meikäläisen kohdalla oman lapsuuden peruja! Se oli niin vahvasti joulun ajan puuro. Riisipuuro on kyllä ihanaa, pitää ehkä kasvaa ulos tuosta boksista ja ottaa sun neuvosta vaari 🙂

Kommentit on suljettu.