Kategoriat
Yleinen

Kynttilöitä, jouluisia kasveja ja bannerikuva

fitfashion
1

Kävin muutama viikko sitten FitFashionin kuvauksissa A-lehdillä. Bannerikuvani blogit sivulla on ikivanha ja sivusto on saamassa pian uuden ilmeen, joten oli uusien kuvien paikka. Hauska päivä ja oikein mun näköisiä kuvia saatiin niin ajattelin että laitan vielä bannerin uusiksi näillä 🙂

Viikonloppu on tähän mennessä sujunut mukavasti. Lapset olivat muutaman tunnin mummolassa niin pääsin käymään kaupoilla kaikessa rauhassa. Löysin Marimekosta aivan ihanan olan yli heitettävän villa shaalin, mikä on juuri sellainen vaate mitä rakastan. Tässä mallissa oli vielä pitkä selänpuoli, eikä sellainen että peppu vilkkuu. Ihana! Sitten kävin Plantagenissa hakemassa jouluisia kasveja ja laittelin täällä kynttilöitä niiden lisäksi.

fitfashion
2

Nyt virittelen UK kanavan päälle ja valmistaudun illan X-factor lähetykseen kannustamaan Saara Aaltoa. Huikean lahjakas nainen ja kutkuttavan jännittävä kisa. Kupillinen glögiä kylkeen ja tästä ei paljon pimeä marraskuinen lauantai-ilta parane. Hyasinttien tuoksua odotellessa!

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
suloinen huonekuusi sai oksille lasten tekemät kuusenkoristeet 🙂

SAMSUNG CSC

Mitä kuvaa te äänestäisitte banneriin?!

fitfashion
3

Studiokuvat: Timo Pyykkö / A-lehdet

34 vastausta aiheeseen “Kynttilöitä, jouluisia kasveja ja bannerikuva”

Numero 1 tai 2.
Nuista kun valkkaisin niin ehkä toi nro 1 !
Hassun hauska, kertoo iloisesta ja positiivisesta asenteesta .
Ei liian kireetä pipoa, rento ote.
Niin sinä 🙂
Iloinen persoona !

<3

Minulta myös ääni kuvalle 2.
Olet niin ihanan pirteän, iloisen ja terveen näköinen =)

Minulla on aikalailla samanlainen paino-historia takana ja on kiva lukea painonhallintaan ja ruokiin liittyviä postauksia. Sinulla on kyllä silmää kauneudelle, joten nämä sisustuspostauksetkin ovat mieleeni. Kiitos kivasta ja rentouttavasta blogista!

Ykkönen! Kakkonen muistuttaa liikaa sellaista muista syödä omenasi -ravitsemusterapeuttia. Ykkönen on hauska, rento ja iloinen, kuten kuvani sinustakin!

Ääni nro 2. kuvalle,niin näköisesi,näin lukijana millaisen kuvan sinusta saanut =) positiivinen elämänasenne kantaa vaikeuksienkin yli.

Voih, olet nuori ja kaunis nainen…miksi Marimekon tätivaate? Raikkaita, nuorekkaita värejä yhdistettynä elämäniloosi!

Onpa jännä et vaatteesta ei tykätä! Itse nimittäin tykkään tuosta mekosta. Malliahan uudistettiin muutama vuosi sitten ja se on nyt slimmi ja suora, entisen leveän mekon sijaan. Toki jos ei tykkää kuosista niin ei tykkää 🙂 Mulla on tuo sama myös tyttärellä ja itse tykkään että se sopii kaikille iästä huolimatta jos on sellainen persoona että kuosi sopii siihen. Mä ajattelin että tässä kuvassa vaate tuo mun luonnetta ja taiteellista puolta esiin. Otettiin kuvia myös toisella ylöosalla mutta ne eivät olleet onnistuneita.

Minun mielestä tuo mekko on ihana ja sopii sulle mainiosti! 🙂 Itsekin haaveilen tästä ”tätimekosta”, vaikka olen vasta 26v. 😉 Kuva nro 3 saa ääneni.

toi mekko sopii vaan just lapselle tai jollekin lastentarhan tädille työasuksi. jotenkin ei tosiaankaan kauniille aikuiselle naiselliselle naiselle. harmi, jos ne toiset kuvat ei onnistuneet.

Kaikki kuvat kivoja, hmmm 2 suosikki. 🙂 Oletko muuten harkinnut blogin nimen vaihtamista? Jotenkin se on kielteisen kuvan antava ja sinä itse olet niin ei sitä. Varsinkin kun olet hyväksynyt itsesi kokoisenasi. Nimen perusteella voisi luulla tämän olevan laihdutukseen keskittyvä blogi ja tämä on niin paljon muuta ja enemmän!:)

Kolmosen omenissa on paras rytmi, ykkönenkin on kivaa hulluttelua mutta äänestän kakkosta! Kasvosi pääsevät siinä edukseen ja tuo valoisa hymy joka on tullut tutuksi blogin sivuilta 🙂 Kakkoskuva tuntuu siis tutuimmalta ja eniten ”sinulta” näin blogin lukijan näkökulmasta. Kiva nähdä millainen on valmis uusi bannerisi sitten! 🙂

Kakkonen! Siinä näkyy tosi aito hymy ja ilo. Kivoja on kuitenkin kaikki, väärin et voi valita 🙂

Mielestäni ei ole mekossa siitä kiinni ettei tykkää tuosta kuosista, se vaan on kovin tätimäinen. Tekee sinusta paljon isomman kuin olet. Tämänhetkinen banneri kuvaa sinua tosi hyvin, kaunis ja aurinkoinen. Itse ottaisin uudet kuvat toisella paidalla.

Kuva nro2 on ehdottomasti paras, jotenkin ilmeesi ja hymysi on siinä luonnollisen näköinen (muissa hieman väkinäinen..) Ja täti-tyyliä tai ei, mutta mekko ja kuosi sopii minusta sulle tosi hyvin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.