Kategoriat
Yleinen

Mikä nostaa mun karvat pystyyn?

IMAG75941

Mulla on selkeästi ollut aikaa roikkua netissä enemmän mitä alkuvuodesta. Oon lukenut blogeja ja muutenkin aktivoitunut kodin ulkopuolella omiin menoihin. Mun blogissa ei oo varmaan koskaan paasattu mistään enkä oo mikään maailman kriittisin tyyppi joka provosoituu helposti mutta nyt… Nyt mun tekee mieli avautua ehkä maailman turhimmista asioista jotka yltää meikäläisen ärsytyslistalle. Nämä eivät tietystikään koske itseäni, hohoo!

Bloggaaminen

1. blogipostaus jonka keskellä, ihan jonkun mielenkiintoisenkin tarinan keskellä, btw nää housut täältä *linkki* tää täältä ja tää täältä. Niin ja sitten jatkan juttuani, eikä kukaan huomaa. Ja sitten ei tietystikään mitään mainintaa siitä millaista yhteistyötä linkit ja mainokset on. Tämä toistuu joka postauksessa. Argh!

2. Teksti keskitetään. Keskitetään? Kuvittele kirja jossa ei ole kappalejakoja ja teksti on keskitetty? Ei pysty, ei vaan pysty lukemaan.

3. Postaus aiheesta kun aiheesta menee samaa kaavaa. Tiedättekö mitä? Mä join ennen aina vissyvettä. Vuosikausia olin masentunut mutta sitten löysin soodaveden ja tajusin että oon sen vissyveden takia ollut kipeä. Nyt oon kolme viikkoa käyttänyt soodavettä ja rakastan elämääni!!! sama makeutusaineista, siirapeista, aamulenkkeilystä, maidottomasta, gluteenittomasta ja crossfitistä.

Sali ja fitness

4. Salillakäyvä muija ja sen poikakaveri ottaa koiran. Anna mä arvaan, se on amstaffi.

5. Somessa pyydetään kaikki tuntemattomatkin kaveriksi ja naiset kiljuu toisilleen joka kerta samat sanat: olet upea! <3 Upea, upea, upea! No voi, mielinkielin… Keksikää joku uusi adjektiivi.

6. Edelleen ne betterbodies college-housut. Ne on vaan pakko olla, vaikka ne ei istu kellekään!

Randomit

7. Kaikki ne avokadonpainelijat kaupassa.

8. Iltanälässä kotona sohvapöydällä oleva avoin suklaalevy. Kuka kehtaa!

9. Naapuri joka rakentaa paljon isompaa taloa. Ne ajaa uutta Volvon maasturia – ja niillä on niitä kaksi!

Että pienet on murheet!!! 😀

20150421_181915

Mikä sua ärsyttää tänään?!

20150421_181926

68 vastausta aiheeseen “Mikä nostaa mun karvat pystyyn?”

Hehe! Oli kyllä kans eilen sellainen päivä että ärsytti ihan kaikki! Eka töissä joku sotkenut aikapäiväkirjat väärän mittaisilla ajoilla, sit siitä ärsyyntyneenä päätin että ”noni tänään ku on kahvihuoneessa sitä tobleronea ni otanpa palan” ja kun on kerran (vuosi sitten) aloittanut elämäntaparemontin ja tiputtanut -20kg painosta niin sitähän on sitten työkavereiden silmin aina ”se laihduttaja” ja alkoi tulla kommenttia että ”aiotko SÄ tosiaan syödä tuota, ethän sä koskaan syö täällä näitä herkkuja” ARGHH, näin niin punaista 😀 No sit ärsytti muutkin pienet asiat ja kaiken kruunasi kun puhuin parhaan ystävän kanssa puhelimessa ja en oikein tykkää siitä et hän tupakoi (puhuu itsekkin lopettamisesta) ni ärsytti kun veti niitä henkosia silleen hartaasti siinä puhelun aikana 😀 Ni että mikä pilleriliuskan viimeinen viikko! 😀 Tsemppiä meille naiset 😀

Hahah, oi että mua huvitti tää! Varmasti niin totta toi kun on ”profiloitunut” 😉 Ihana kun kestit!

Hahaha hyvät naurut tuli. Kaikesta muusta oon TÄYSIN samaa mieltä paitsi avokado-kohdasta. Pakkohan niitä on puristella, että tietää, ovatko kypsiä! Ne ”syöntikypsät” avocadot on joskus ihan kivikovia eli kypsiä vasta neljän päivän päästä (jos haluan avocadoa jo saman päivän ruokaan!?) tai vaihtoehtoisesti, aivan aivan ylikypsiä. 😀 😀

Avokadot menee piloille siitä jatkuvasta puristelusta. Seuraavalla kerralla kun menet kauppaan niin nyppää sieltä avokadon päästä se pieni ”korkki” pois. Jos alta tulee vihreää näkyviin, on se kypsä syötäväksi. Jää sitten meille muillekin hyviä ja puristelemattomia avokadoja syötäväksi. 😀 Ja jos sä haluat kypsyttää avokadon nopeasti laita se samaan pussiin yöksi banaanin kanssa.

Oon tainnut itsekin joskus puristella, hah! Mut nykyään ostan aika raakoja aina pussillisen ja käytän sitä mukaan kun kypsyy 🙂 Mua vihastuttaa myös se, et monesti ne syöntikypsät onkin menneet jo yli ja sen huomaa vasta leikatessa et on jo ruskeita, mur!

Tekstin keskittäminen. Siis NIIIIIIIIIIIIN järkyttävää lukea tekstiä, joka on keskitetty (näyttää runolta). Tähän yhdistettynä jatkuva alleviivaus, lihavointi, eri värien käyttö tekstissä, eri fonttikokojen vaihtelu ja ehkä ärsyttävin koskaan – yliviivaus! ”Tein tätä, no enpäs oikeasti tehnyt, vaan tätä.”
Luojan kiitos joku joskus sanoi mulle blogin alkuaikoina, että blogiani on kamala lukea kun tausta on musta ja teksti valkoinen. Oikeasti, lukijoiden kommenteista kannattaa ottaa onkeensa, koska jos blogin kirjoitustyyli on ärsyttävä, niin en luultavasti palaa siihen enää ollenkaan. Ainakin jatkuva tekstikikkailu on itselleni todellinen turn off.

Hah olipas hauska yhteensattuma, minä nimittäin ainakin kommentoin blogisi alkupuolella silmille niin kovin raskaasta layoutista 😀 taisin vielä sanoo että blogisi on tosi kiva muuten ja jäisin listoille mutta silmiä särkee tms. Unohtanut koko blogisi sittemmin, nyt siis pääset sinne listalle 😀

Tulipa jotenkin huono fiilis tästä, koska tapaan itse etsiä instasta samanhenkisiä tyttöjä, jotka harrastavat urheilua. Koen myös hyvin positiivisena, että kehutaan toisia naisia. Haluan myös itse sanoa jollekkin jos hän on upea. Ilahdun myös jos joku kehuu minua. En myöskään ymmärrä, että jotain voi ärsyttää toisten koirarotu.
ja joo- ymmärrän, että tämä on tehty ”vitsillä”, mutta kyllä noissa joku totuus piilee.

Älä nyt tästä pahoita mieltä. Musta kans toisten kehuminen on ihanaa, kun se on aitoa ja esimerkiksi jotain henkilökohtaista! Ettei niinkään vain kehun vuoksi. Sitten tuossa koirien otossa, kyllä se osalle tuntuu olevan jonkunlaista oman egon pönkitystä tuo koirarodun valinta… Anteeksi, mutta se on vain mun mielipide. Toki en nyt niin vakavissani ole, että se mua kamalasti ärsyttäisi, huvittaa ehkä enemmän! Postaus oli tosiaan tehty pilke silmäkulmassa 🙂 Myös itselleen on hyvä joskus nauraa!

Nim. monet betterit collarit omistava 🙂

”Postaus aiheesta kun aiheesta menee samaa kaavaa. Tiedättekö mitä? Mä join ennen aina vissyvettä. Vuosikausia olin masentunut mutta sitten löysin soodaveden ja tajusin että oon sen vissyveden takia ollut kipeä. Nyt oon kolme viikkoa käyttänyt soodavettä ja rakastan elämääni!!! sama makeutusaineista, siirapeista, aamulenkkeilystä, maidottomasta, gluteenittomasta ja crossfitistä”

TÄYSIN SAMAA MIELTÄ OON! :DDD hohhoijaa!;D

Hihhi….huippua! 😀 noi koirajutut mua ärsyttää eniten. ”Meille tulee vauva! ..niii tiedän…iiiik!!! Karvanen koiravauva” -ja kaikki on aivan saakelin haltioissaan? Ja oikeesti mua ärsyttää kaikki loputkin mitä listasit.

Hahaa, varsinkin toi ”olet upea muru <3" "niin sinäkin, upea" vähän aina nostattaa vatsan sisällön kurkkuun. Suurin osa kun on just niitä että kerran tavanneet, jos ees sitäkään.

Ja mä en edes tiennyt, että tekstin keskittäminen ärsyttää ketään, oon nimittäin aina tehnyt sitä ja silti mun blogia luetaan! 😀

Täytyy tänne väliin huudella ennen Annaa, että en ole edes huomannut tuota keskittämistä sun blogissa, kun sulla on ihan kunnolla noita kappalejakoja että lukeminen ei ole niin raskasta vaikka kaikki teksti onkin keskitetysti 🙂 Mut kun on huono päivä niin silloin ei ole mikään hyvin, se varmaan oli postauksen pointti.

Jutuilla saa joskus virheitä anteeksi 😉 Ja voe Punttimimmi, mä niin nauran täällä!

Word! Piristävää, että välillä jaetaan myös näitä pieniä ärsytyksen aiheita 😀 Olet upea Anna! 😉

Heh 😀 oon jo parisen vuotta lukenut sun blogia, kommentoimatta, mutta nyt oli pakko! Ennenkin oot oivaltavasti kirjoittanut, mutta nyt mä ihan ääneen naurahdin. Kiitos tästä illan piristyksestä 😀

Se kun erehtyy blogissa esittämään eriävän mielipiteensä tai esittämään kritiikkiä ja bloggari vetää herneen nenään.

Mua ärsytti tänään opettaja, joka ei voi ilmoittaa kaikille opiskelijoille yhteisesti ettei tänään olekaan koulua… Kiva istua luokassa katsomassa kelloa ja miettiä että tuleekohan kukaan muu… Piti laittaa luokkakaverille viestiä (kun wilmassakaan ei ollut mitään…) ja sitten käydä sihteeriltä kyselemässä tehtäviä. Tosi hauskaa!

En voisi paljastaa, että viimeksi tänään puristelin avokadoja hevi-osaston hyllyjen välissä. Huutonaurut! :’D

Hah! Ihan loistavaa, varsinkin toi avokadon painelijat! Joskus on kiva tosiaan pohtia mikä ärsyttää ja sitte huomata että saaki olla aika tyytyväinen.. Mua niiiin ärsyttää niiden kaupan tuoreiden paperipussileipien puristelijat (että onko lämpimiä). Ja taidan tehdä sitä joskus iteki.. 😉

Ai vitsit mä niin tunnistin monen kohdan! Ehkä eniten repesin tuota amstaffijuttua, koska se on vaan niin huomattu tuolla instagramin ihmeellisessä maailmassa 😀 Sun täytys useemmin antaa tulla näitä vuodatuksia, oli hauska pätkä xD

Kyllä niitä avokadoja pitää ainakin vähän kokeilla, niihin ei voi luottaa ollenkaan!! 😀 Eniten mua ärsyttää ne avokadot, saatanan kusipää ”hedelmä”

Se on kyllä totta et jos kaupassa hyvältä vaikuttanut avokado onkin jo musta niin se kyllä ottaa päähän!

Mua ärsytti tänään ettei rahasta saa puhua suomalaisten kanssa. Miksei rahasta saa puhua? Lisäksi mua ärsytti kun lääkäreillä on niin hyvät palkat. Sitten kadehdin lasteni mukavaa elämää ;). En tiedä miksi.

Apua, oli pakko heti tarkistaa miten itse kirjoitan blogiani. 😀 Vaikka tarkoitus onkin vähään ärsyttää…

Alkoipa niin tekemään mieli avokadoa. 😉

Ketä ärsyttää, ja mikä ärsyttää? Minusta on vain kiva lukea kaikenlaisia blogeja. Hyvä, että ihmiset ovat erilaisia, erilaisine tarinoineen, iloineen ja suruineen. Näin se vaan menee . Monesti se, mikä ihastuttaa, myös vihastuttaa-tai toiste päin .Niin, että, antaa kaikkien kukkien kukkia vaan!!!

Kyllä joskus joku saa vähän ärsyttää! 🙂 Silti oon samaa mieltä, et ehdottomasti omalla tyylillään ja erilaisia blogeja ja kirjoittajia vaan, niin on mielenkiintoisempaa kun on varaa mistä valita 🙂

Toi koirajuttu on niin totta ja aiheuttaa aina myötähäpeän tunteita…

Mun kaverikin nauroi tälle, niil on niit montakin 😉 Itselleenkin on hyvä nauraa siis 😀

Öö, täh? Mikä tää amstaff juttu on? Onko joku trendi hankkia sellainen? Mulla mennyt tällainen aivan ohi! Valaiskaa mua 😀

Joo, siis mikä tää amstaffijuttu on? 😀 Mun pitää selkeesti alkaa taas lukea blogeja enemmän, koska amstaffit on se kiinnostava juttu. Tosin en sen rodun kohdalla yhtään kyllä tykkää, että ihmiset ottaa yhtään hetken mielijohteesta ”komeen näkösen” koiran.

Hih, olipa postaus!
Mua just nyt ärsyttää tasan kaks asiaa (eikä liity blogeihin kun en ole paljoa niitä ehtinyt lukemaan). Kaupassa ne isät ja äidit, jotka ostaa pikku pilteilleen kaikki herkut. Eilen viimeks ”iskä, saadaanks me donitseja”- ”joo”, ”iskä saadaaks me irtiksiä?”- ”joo”… Tekis mieli mennä kiskomaan hihasta ja kysyä, eikö iskä tosiaan tajua että sairastuttaa sen lapsia…
Sitten mua ärsyttää ihan sikana kun oma piltti huutaa ja itkee vatsavaivojaan yhteen asti yöllä (ja kiskoo lohtutissiä). Sitten kun se lopulta sammuu niin suvaitsee nukkua niin pitkään, että äidin kannut on räjähtämäisillään… Eikö se nyt osais olla ihmisiksi ja syödä edes säännöllisin väliajoin?:-)

No, ehkä mua ärsyttää sekin että niin moni hyvä blogi lopettaa. Tehdään elämäntapamuutos mutta se sitten lopulta rakoilee ja lopetetaan blogi kun ei riitä motivaatio. Kun just on itse löytänyt hyviä blogeja joiden tyylistä ja kirjoittajasta tykkää… Onneks sä jatkat!

Iiris
http://aitikuosiin.blogspot.fi

Toi keskimmäinen on täälläkin tuttua! Hitsi et oon joutunut ottamaan kainaloon kun peitot jo kastuu kun toinen ei tajua herätä syömään 😉 Pienet on murheet siis 😉

Kiva kun kommentoit, mukava lukea näitä! Oon huomannut tuon viimeisen myös ja se on kyllä harmi kun blogi jota tykkää lukea lopettaa.

Hehe, mun oli pakko googlata ”better bodies collegehousut” niin kuvahaussa puolet oli sun ja Saran selfieitä. 😀

Hahaa! Mut eiks google muista missä sivuilla on käynyt ja jokaisella kuvahaun tulos voi olla erilainen ja eri järjestyksessä? Eli jos olet meidän blogeissa paljon käynyt niin se heittää niistä tuttuja kuvia tuloksiin 😉

Olikohan tää nyt ihan noin hauskaa…huumoria joo,mut toisten kustannuksella. Anna,älä lähde tolle muiden mollauslinjalle jooko..

Olihan tämä pilke silmäkulmassa tehty postaus, mutta itseäni aina kammoksuttaa muita arvostelevat postaukset. Itse yritän omassa pienessä blogissani olla arvostelematta muita, kuten myös tosielämässä. Totta kai sitä voisi listata asioita jotka ärsyttää, mutta ketä se sitten palvelee? Ja todellakin kun laittaa Googleen Better Bodies collegehousut, niin iso osa kuvista on tästä blogista. Olen myös kehunut Annaa kauniiksi Instassa, koska olin rehellisesti sitä mieltä. Keskitän myös tekstini blogissani, koska tykkään siitä visuaalisesta ilmeestä (ja olen yhdeltä koulutukseltani painopinnavalmistaja, eli olen tehnyt taittoja työkseni) ja painelen avokadoja kaupassa kun en tiennyt miten muuten niiden kypsyyden voisi testata. Aiemmin tästä blogista on tullut hyvä miele, mutta en tiedä jatkosta. Vitsi ei nyt oikein iskenyt.

Hei Juuli ja Tiiasara

Oon pahoillani että postaus herätti noin voimakkaita tunteita. Tarkoituksena ei tosiaankaan ollut olla tietentahtoen ilkeä, arvostella tai mollata, vaan ihan yksinkertaisesti hassutella. Heitän itseni myös täysillä likoon, milloin vatsamakkaravideoilla ja milloin milläkin ja tykkään sarkastisesta huumorista. Ymmärrän kuitenkin faktan, että se ei ole kaikille ja varsinkin kirjoitettuna ei ehkä saa samaa fiilistä välitettyä. Otan palautteesta vaariin ja jätän tämän tyyppisen huumorin jatkossa (kuten ennenkin) pois postauksista, sillä koen että nyt ihan hyväntahtoinen hauskuus käsitettiin nyt ihan eri tavalla kuin tarkoitin. Anteeksi vielä teiltä joita mun vitsit loukkasivat.

Blogeissa eniten ärsyttää postauksiin ”piilotettu” kerjääminen. Joskus kerjääminen naamioidaan esim. kyselemällä lukijoilta suosituksia hyvästä kännykästä/kamerasta/lastenvaunuista, mistä tahansa… Aika läpinäkyvää yhteistyön kalastelua ja lukijalle erittäin rasittavaa!

Kommentit on suljettu.