Kategoriat
Matkustus Yleinen

Minun Samsung historiani

Sain helmikuun alussa käyttöön uusimman Samsungini. Olen ollut puhelimien kanssa melkoisen merkkiuskollista sorttia, sillä älypuhelimien saapumisen jälkeen kaikki ovat olleet samaa merkkiä. Olen vuosien aikana kokeillut isompaa ja pienempää luuria, sekä aina toivonut vain parempaa kameraa kuin edellisessä. Nykyinen puhelimeni on Samsung Galaxy A5 ja sen top5 ominaisuuksiin menee ehdottomasti:

  1. Pitkä akun kesto (normaalikäytössä jopa 2 päivää) ja pikalataus
  2. Loistava AMOLED-näyttö joka antaa kuville värikylläisyyttä ja kontrastia
  3. Kompakti, käteen sopiva koko ja lasin ja metallin kaunis yhdistelmä
  4. Valovoimaiset etu- ja takakamerat F1.9 -aukoilla, joilla on hyvä kuvata myös auringon laskettua ja sisällä
  5. Veden- ja pölynkestävyys

Monta vuotta olen suosinut valkoista puhelinta mutta jo edellisen kanssa lähdin eri linjalle. Mulla oli käytössä todella upea kultainen Samsung Galaxy S6 Edge+, mikä olin huippu luuri. Siinä oli ihan valtavasti tilaa, mikä on bloggarille huippu juttu. Ainoaksi miinukseksi koin puhelimen suuren koon eli huomasin, että mun peukalo ei yltänyt näppäimille ja asento ei ollut sormien kanssa täysin ergonominen. Samsung Galaxy A5 on mun käteen juuri sopiva eikä käsi nyt joudu huonoon asentoon. Värinä tässä on suloinen vähän roosan ja persikan risteys Peach Cloud, joka on sarjan uusi väri <3 Hommasin puhelimeen myös sävyssä olevan Samsungin alkuperäistarvikkeen, S-View Standing Cover -suojakuoren. Se on ihan ehdoton viihteen katseluun, sillä puhelin pysyy pystyssä taittuvan kuoren ansiosta. Tykkään käyttää puhelimisissa suojakuorta, sillä silloin ne voivat olla huoletta käsilaukussa ja säästyvät naarmuilta.

Saavuttiin eilen illalla onnistuneesti tänne Amerikkaan ja HEL-SFO lento meni todella hyvin. Kaikki lapset jaksoivat loistavasti, pienin mukaan lukien ja jotenkin jännitin turhaan. Meillä oli oikein mukavaa lennolla ja päästiin maahankin suhteellisen jouhevasti. San Franciscosta hurautettiin mun äidin kanssa vuokra-autolla tänne Piilaaksoon, Palo Altoon jossa aurinko on noussut kirkkaana. Meillä on täällä loistavat oltavat siskon perheen luona, sillä heidän taloyhtiössä on oma uima-allas ja tänne luvattu sellaista +32 astetta pitkälle eteenpäin. Kirjoitan vielä myöhemmin tuosta A5 puhelimesta postauksen Kalifornia A5 silmin ja käytän puhelinta reissukuvaamisen, että näytte millaisia kuvia sillä saa eikä kuvia ainoastaan itse puhelimesta.

http://https://www.youtube.com/watch?v=16BhfZ-z0mQ

Nyt kuitenkin aamukävelylle katsomaan hoodeja!

Reissutunnelmia löytyy myös snäpistä ja instasta / @annaliljeroos

Mukavaa viikonloppua!