Kategoriat
Yleinen

Päivä Annan kanssa

SAMSUNG CSC

Kaupallinen yhteistyö: Vichy Laboratoires

Sain Vichyltä ehdotuksen kuvata mun ihonhoitorutiinit videolle ja ajattelin että nytpäs teenkin kokonaisen videon Päivä Annan kanssa. Mukana näkyy mun aamun ja illan ihonhoitorutiinit Vichy Idéalia sarjan tuotteilla, jotka sopivat juuri kiireiseen arkeen tehden ihosta ihanan. Videossa vietän koulupäivää yliopistolla ja arkea kotiaskareissa. Mitä tehtiin ruoaksi ja mikä meinasi jäädä kertomatta videolla? Muunmuassa näihin löytyy vastaus Annan päivästä. Editoinnista huolimatta voisin heittää haasteeksi teille, laskea kuinka monta kertaa sanon videolla ”no niin” 😉

Ihonhoitotuotteina näkyvät Vichy Idéalia Skin Sleep yövoide, Idéalia päivävoide sekä Pureté Thermale puhdistusöljy. Nämä ovat apteekkituotteita, joten ne löytyvät ainoastaan apteekin hyllyiltä. Vichy Idéalia sopii herkälle iholle, se on hypoallergeeninen ja testattu ihotautilääkärin valvonnassa. Tuotteista voi lukea mun käyttökokemuksia lisää tästä postauksesta.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Mitäs tuumasitte videosta? Tekeminen oli ensikertalaiselle vähän haastavaa mutta jo tästä yhdestä kerrasta opin paljon, mitä voisi tehdä toisin. Toivottavasti tykkäsitte kuitenkin 🙂 Snadi myötähäpeä iski välillä, mut antaa mennä!

37 vastausta aiheeseen “Päivä Annan kanssa”

Aivan ihana video ja ihanat lapset <3 Mua kävi hymyilyttämään tuo aamukahvi, koska aamukahvihan on mulle pyhä asia. Kahvinkeittimen lataan jo illalla valmiiksi ja aamukahvi ei koskaan jää välistä. Terveisin perheetön (iki)sinkku, jolla on aikaa siihen kahvin lipittelyyn 😀

Hahaa, aamukahvi on kyllä parasta ja tuntuu et päivä alkaa ihan nurinkurin jos se jää kokonaan. Onneksi sain toissapäivänä kuitattua sen autossa yliopistolle 😉

Ihana video! Ja mä olen niin aloittanut ton taistelun tuota sohvakoomaa vastaan koska siihen se sitten mulla aina jääkin, ruho makkoomaan 😀 sä olit kyllä niin hymyilevä ja säteilevä läpi päivän että huhhei! Aivan valloittava! Lisää!

Oikein kiva video! Ihanaa kun oma oma yksvee päikkäreillä niin piristävää katella tämmöstä. Vielä kauneusvinkkinä (vaikka ootkin jo superkaunis!) niin kannattaa jatkaa kosteutusta kaulalle ja dekolteen alueelle. (Ehkä teitkin näin). Musta toi Vichyn yövoide on sen verran kevyt että ihan sitä voi levittää. Mä luulen että kun ikää tulee lisää niin kasvoista ei niinkään näy se onko käyttänyt edullista vai kallista voidetta, vaan se että sitä ylipäätään on käytetty ja levitetty myös kasvojen alapuolelle.
Mutta hei hyvä video, ei mitään häpeilyä vaan rohkeasti tekemään lisää!

Kiva kun tykkäsitte! Joo ehdottomasti kaulalle ja dekolteelle myös. Leikkasin ne kohdat pois, etenkin aamukohdassa levitin rasvaa ihan liian pitkään videomatskuksi 😉 Siinä ois tosin näkynyt se, et levitin alemmas asti. Kaulasta näkee naisen iän 😉

Ihana video. Aidon oloinen kuvaus päivästäsi. Videosta välittyy hyvän tuulisuus. Tuli hyvälle mielelle itsekkin katsellessa. ?

Iiihana video! kiitos Anna kun jaoit päiväsi meidän kanssa! Viikistä tuli ihan haikea olo, joskus opiskeluaikana kävin siellä lounaalla kun mun työ oli siinä lähellä:) Ihana koti ja jotenkin olet niin suloinen oma itsesi:) Mä jöin miettimään, että eikös teillä joskus ollut koiria? Ihanat sun lapsetkin <3 tsemppiä opiskeluihin!

Voi teitä <3 <3 <3

Onhan meillä Antton ja Helmi 😀 Eikö ne kumpikaan vilahtaneet videossa?! Mies tietysti lenkitti koirat niin siitä ei tullut matskua 😀

Kiitos tsempeistä ja mukava kuulla, et vilahdus Viikkiä ilahdutti.

Mä laitan tämän toiveen korvan taakse. Nyt ehkä osaan jo sujuvammin tehdä uuden videon eikä mene aikaa opetteluun 🙂

Moi Anna! Oon lukenu sun blogia nyt muutaman kuukauden ja päätin kommentoida ekan kerran 🙂 Tykkään sinun blogista älyttömästi ja tuntuu että tietyllä tavalla voin ”samaistua” tai ainakin kuvitella samaistuvani ajatuksiisi mitä blogissa jaat, vaikka olen ihan eri elämän tilanteessa kuin sinä ja sinua 10v nuorempikin.. 🙂 Jokatapatuksessa sinulla on ihana ja kaunis koti ja lapsesi ovat hirmu suloisia. Vastoinkäymisistä huolimatta vaikutat onnelliselta ja sellaiselta ihmiseltä joka osaa nauttia arjen pienistä asioista. Tsemppiä myös opintoihin, itsellä sama kurssi (fysiikka 2) tällä hetkellä menossa, mutta eri yliopistossa.

Kiva kun kommentoit! Ja eihän se ikää ja elämäntilannetta välttämättä katso, etteikö voisi toisen blogista löytää jotain! Mukava kuulla että sä oot löytänyt 🙂 Kiitos tsempeistä opintielle! Sitä tarvitaan =)

Hiljaisena lukijana oli tällä kertaa ihan pakko jättää kommentti. Siis niin symppis video! Cookiemonsterina myös pakko sanoa, että naaam nuo keksit. 🙂 Tee ihmeessä videoita jatkossakin.

Haha herra hautala päässy blogiin 😀 olin itekki tol samalla luennolla!

Rajasin kyllä niin etten opettajaa kuvannut kamalasti mutta siellähän hän opettaa 🙂 Aivan paras fysiikan opettaja! Tsemppiä meille kurssilaisille!

Ihana video! Kivaa nähdä miten toisten kiireisten perheenäitien arjet sujuu. Jäikö teillä siis pienimmäinen vielä kotihoitoon? Sitä kun silloin jossain vaiheessa pohdiskelit. Kahdesta asiasta jäin kyllä kateelliseksi videosta; ihanan rauhallisesta aamusta ja leipomisesta. Miten jaksat ja viitsitkin leipoa! Oot kyllä super-mutsi ?. Se jää itsellä niin vähiin.

Ihanaa arkea teille.

hei anna!
oon seurannut sun blogia jo pitkään, mutta nyt sain vasta aikaiseks kommentoida.
oot ihana ja aito! ♡
tsemppiä sulle elämään ja kiireiseen arkeen.

Olet kyllä ihanan luonnollinen ja aidon oloinen tyyppi. ❤️ Kiva kuulla ääntäsi ja nähdä sua myös videon muodossa. Eli joskus uudelleenkin?! 🙂 Kuultaako sieltä puheesta ehkä vähän murrekin… ? 😀

Kommentit on suljettu.