Kategoriat
Sisustus Yleinen

Paras kohta rakentamisessa

SAMSUNG CSC

 

Ensimmäistä yötä uudessa kodissa lukuunottamatta parhaiden hetkien lista jakautuu tasaisemmin moniin pieniin etappeihin. Takkatuli, sauna, ihana ruoka leivinuunissa ja lasten riemu omista huoneista ovat olleet tietysti hetkiä joista jokaisesta on jäänyt ihania muistoja. Uudessa kodissa ollaan tehty jo nyt niin paljon kaikkea mikä tekee meidät kaikki iloiseksi, että en kääntäisi mistään hinnasta kelloa ja palaisi tekemään päätöksiä rakentamisesta toiseen suuntaan. Meidän haave on aina ollut rakentaa ja näin jälkikäteen en yhtään ihmettele miksi. Vaikka olen ehkä ajoittain tänne murissut jaksamisesta niin toivottavasti tiedätte, että olen nauttinut kaikesta tästä. Pääsin toteuttamaan yhden suurimmista haaveistani ja nyt asutaan mun äidin meille piirtämässä talossa, jonka pääasiassa miehen isä rakensi. Tällä talolla on mittaamaton arvo meille.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

Parhaiden hetkien lista jatkuu ehdottomasti sillä, kun pääsee laittamaan paikkoja kauniiksi. Vaikka rakentaminen on ollut sisältä jo pitkään valmis niin tehtävää on silti riittänyt. Oon hihkunut tuota valmistakin varmaan jo pitkään, mutta todellisuudessa taloprojekti ei varmaan koskaan ole kokonaan valmis. Silloin kuin muutettiin sisään ja muuttotarkastus oli ohi, oli vielä miljoona tehtävää asiaa. Sitä vain riemuitsi siitä niin paljon, että kaikkea ei ehkä edes ymmärtänyt mitä vielä pitää rakentaa tai fiksata. Niihin meni tietysti vielä myös paljon rahaa joten sisustaminen ja pienten yksityiskohtien laitto on saanut odottaa. Tästä syystä esimerkiksi yläkerran tarkempi esittelykin on jäänyt kun siellä on ihan omituisia/väliaikaisia kalustusratkaisuja ja niin hyllyjä kuin verhotankoja edelleen kiinnittämättä. Terassikin on toisesta päästä vielä kesken mutta toinen pääty olikin jo valmis ja nyt varmasti arvaatte aiheen.

SAMSUNG CSC

Mulle itselle nautinnollisia hetkiä on ne, kun pääsen laittamaan pieniä yksityiskohtia ja juttuja. Usein ne jää kaiken jalkoihin ja kun on vielä vilkas taapero talossa, on tätä puolta saanut hillitä käytännöllisyyden edeltä. Tänään muodonmuutoksen koki terassin toinen pääty, johon tuli oleskeluryhmä. Isojen ikkunoiden eteen tuolle pidemmälle pätkälle on tulossa ruokapöytä, tuolit ja tarjoiluvaunu. Se on siis syömisen puoli ja stailaus sillä puolella on kokonaan tekemättä. Tämän päivän kierros pihakalusteiden alennusmyynneissä oli onnistunut vaikka moni paikka myi jo eioota. Ruokaryhmän tilasin juuri Maskun verkkokaupasta kun näin sen myymälässä hyvällä hinnalla mutta se olisi kuitenkin tullut keskusvarastolta vasta ensi viikolla. Tämä kulmadivaani oli Sotkassa nyt 299€ (ovh 945) ja kolmen metrin aurinkovarjo jalustalla Maskusta 100€. Kuviollinen tyyny, kukat, ruukut, lyhdyt ja pikkupöytä ovat vanhoja tavaroita. Yhdessä näistä tuli oiva kokonaisuus.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Tässä vielä pienen paparazzin nappaama kuva alkutilanteesta 😉

20150815_192133

 

Ja tältä se nyt illalla näyttää 🙂 Toivottavasti ehditään nauttia lämpimästä syksystä terassilla. Ihanaa viikonloppua!

SAMSUNG CSC

 

Niin ja vaikka ei jää nyt kaunis kuva viimeiseksi niin tässä tämä joka on vielä valloittamatta 😉 Ei ihan täydellinen unelmaterassi siis vielä. Laitan kuvia kun valmistuu.

SAMSUNG CSC

13 vastausta aiheeseen “Paras kohta rakentamisessa”

Aivan MIELETTÖMÄN IHANA tuo iltakuva! On kuin jostain sisustuslehdestä. Loppukesän hiipivä pimeys on mukavaa. Itsellä palaa parhaillaan aurinkokennolla toimivia valoja joka puolella =)

On kyllä kivannäköinen nurkka! Valaistus on upea. Meidän talo valmistui kolme vuotta sitten, eikä vielä olla lähelläkään loppua sen laittamisessa. Tosin taitaa olla niin, että ei semmoista loppua koskaan tulekaan, aina tulee jotain :). Sisustuksessa varmemmin, mutta myös itse talossa…

Näinhän se menee 🙂 Varsinkin tämä sisustusasia on jäänyt ihan viimeiseksi ja mekin vasta aloitellaan sitä.

Onpa kaunis ja tunnelmallinen terassi, tuossa kelpaa nauttia niin aamu- kuin iltahetkistäkin 🙂

Ihanaa et mekin saatiin myös ruokapöytä tilattua. Oon kateellisena katsonut teidän pihalla syötyjä kauniita ateriakuvia 😀 <3

Niin kauniita kuvia, että huokailen vaan. Tuo mehupullossa kuvaan vangittu vaahtokin, voi että miten hyvälle mielelle tulee tällaisista kuvista. 🙂

Kommentit on suljettu.