Kategoriat
Uncategorized

Pieleen meni

IMG_20140328_113411

 

Kyllä se näin on et turhamaisuudella on hintansa. Ladasta ei saa Mersua eikä Ferraria pelkillä kilpien vaihdolla vaikka siltä voisi vaikuttaa. Olen siis oman ahneuteni uhri.

Tarina alkaa siitä kun vajaa pari viikkoa sitten kävin ripsienlaitossa. Laittaja on todella hyvä, ripeä ja kokenut mutta pienten väärinkäsitysten summana mulle laitetut ripset oli suoremmat mitä olin tarkoittanut. Tämä oli täysin puhdas väärinkäsitys siis, ja kun minä tarkoitin tavallista kaartuvampaa ripseä niin laitettiinkin tavallista suorempaa 😀 Lopputulos ei ollut siis sähäkkä ja näkyvä räpsyripsi vaan hyvin luonnollinen ja huomaamaton. 

Viikonlopun lähestyvä blogigaala sai mut kuitenkin kaihoamaan niitä kaartuvia kaunokaisia ja kun laittaja oli maininnut että ne voi ihan hyvin ottaa poistoaineella pois ja voidaan vaihtaa, niin ryhdyin tuumasta toimeen ja sain varattua ajan. Mielessä oli blogigaalan punainen matto ja fitness classicissa salaa katsovat blogilukijat joiden vahtiva silmä huomaisi eron varmasti. Puhuttiin että aine poistaa ainoastaan ripsipidennyksen ja parin välipäivän jälkeen torstaina koittaisi uusi aika ja Ferrari saisi ansaitsemansa kiillotuksen.

Mutta mitä sitten kävikään? Poiston jälkeen mun omat ripset jotka olivat ennen pidennyksiä ”puhtaat ja pitkät” olikin ihan valkoiset päistä, lyhyet ja harvat. Niin hauraat ettei ne kanna pidennysripsiä 🙁 Syyksi ei löytynyt muuta kuin raskaushormonit. Silloin kuulema voi omat ripset tippua pois noin vain. Mutta oli syy mikä tahansa on lopputulos rumempi kuin luojan luoma. Kuinka olinkin niin tyhmä ja turhamainen? Kuka olisi huomannut että mulla on maskaran sijaan ripsissä minkkiä tai silkkiä? Joku varmasti jos ei mieskään.

Tässä siis tarinaa siitä, että vaikka kaikkien tarkoitus oli hyvä niin joku odottamaton syy voi tulla eteen ja mitä tahansa tapahtua. Syy ei siis ollut laittajassa eikä aineissa tai materiaaleissa. Ripset kasvaa eikä epäonni kestä ikuisesti mutta mitäpä jos jotain kurjaa kävisi kun haaveilet vaikkapa kauniista rinnoista tai vatsanmuotoilusta ja lopputulos on huonompi kuin alkuperäinen? En osaa edes kuvitella miten paljon silloin harmittaisi!

Nyt se kurja anonyymi joka haukkui mut ripsienlaitosta ja hiusten raidoittamisesta voi nauraa partaansa iloisesti. Sain mitä kerjäsin eli pahan mielen joka eittämättä on raskaushormonien ansiosta viimeistään niin kova että itku tulee silmään.

20140408_204123

 

Ladalla siis mennään eikä muuksi muututa. Ilkeästä siskopuolesta ei lasikengällä tullut Tuhkimoa eikä Annasta parilla ripsellä Ferraria. Oma moka ja opetus opittu. Mitä äitikin sanoisi? Turhuuksien turhuus se oikeasti sanoi, kysyi mistä mulla riittää moiseen energiaa kun on kasvava lapsikin mahassa. Kiitos puhuttelusta, mä painun nyt peiton alle!

31 vastausta aiheeseen “Pieleen meni”

Mulla kävi samanlainen huono tuuri ripsien kanssa kun olin raskaana. Ne tippui pois melkein heti ja imetyksen aikana niin ne ei ollenkaan pysynyt kuin muutaman viikon ja sitten ne olivat lakanassa aamulla kun heräsin

Mulla oli ihan normaalina ennen tätä eikä vielä ensimmäisistä pidennyksistä tippunut mutta jostain syystä niitä ei poiston jälkeen ollut 🙁

Voi harmi. Sinä olet Anna kuitenkin niin kaunis, että ei tuo ripsien harveneminen maata kaada. Meikki naamaan ja hymy huulille, niin ulkopuoliset ei kiinnitä asiaan huomiota. Ymmärrän hyvin silti, että harmittaa suuresti. Tsemppiä !

Kukaan ei tule huomaamaan eroa ja olet varmasti huippukaunis gaalassa 🙂
Mulle kävi kerran vähän samat kynsien kanssa.Pitkällisen harkinnan jälkeen laitoin ihanat kynnet,jotka pysyi alle viikon ja hapersi oman kynnen -syynä ilmeisesti allergialääkkeiden sisältämä kortisoni. Kyllä otti päähän varsinkin kun oli saanut samankaltaista ei niin kannustavaa palautetta lähipiiristä.

Ihan totta tuo et tuskin muut huomaa, oma mieli on vaan silti matalalla -en mahda sille mitään. Menin juuri noiden tulevien tapahtumien takia kun halusin et olisi jotain ekstrakivaa kun on itsetunto muutenkin pohjamudissa kun on painoa tullut niin paljon jne. Sit lopputulos olikin tää niin harmittaa vaan niin vietävästi, huomaisi kukaan eroa tai ei. Eli just itseni takia harmittaa eniten 🙁 Ymmärrän kyllä et on sama fiilis jos kävi kynsien kanssa noin!! :/

Sähän voit laittaa gaalaan semmoiset irtoripset jotka liimataan ihoon. Ja jos laitat muuten hyvän ja voimakkaan silmämeikin niin eipä ne ripset paljoa sieltä erotu:)

t.Tyyppi joka tilasi geelikynsivermeet kaikkine kilkkeineen kun dollarin kuvat (ajattelin siis säästää tekemällä itse) näkyi silmissä. Ei pysynyt kynnet ja kahden lapsen äitinä ei ollut edes lopulta aikaa tehdä niitä kynsiä…

Meen gaalaa varten meikkiin ja hiustenlaittoon mun luottokampaajalle joten Heidi saa tosiaan liimata ripset 🙂

Mut sen on vaan yksi ilta joten se ei luonnollisesti kokonaan harmitusta poista, mutta ei voi mitään…

Moikka!

Otahan Anna pikaisesti käyttöön se BeautyLash ripsienkasvatusseerumi minkä sait meiltä testiin viime vuonna ;). Palautuu ripset muutamassa viikossa ja kasvaa hurahtaa vielä niin pitkäksi, ettet pidennyksiä enää tartte 🙂

Aurinkoisin terkuin, Salla/Rohdos-Ala

Mä suosittelen tuota ripsienpidennysseerumia, se todella todell todella toimii!! Olin epäilevä alussa mutta en enää ja oon käyttänyt sitä jo puoltoistavuotta 🙂
menin jouluna ottamaan ekaa kerta ripsienpidennykset ja mulla ellrgisoi joko ne suojaluissa oleva aine, ripsiliima tai ne irtoripset mutta silmät turposi kivasti. Sain syödä Zyrteciä että turvotus vhän ees laski. Harmitus oli suuri kun piti jouluna ja uutenavuonna olla nättinä ja ikää tuli ropia 15 vuotta lisää kun silmät oli joka aamu turvonneet kiinni…pesin niitä kanssa rajulla kädellä pois ja en enää ikinä aio/voi sellasia ottaa. Pakko mennä omilla lyhyillä räpsyttimillä, mutta onneksi on tuo seerumi mikä on tuonut pituutta ihanasti lisää 🙂

Itselläkin oli omat ripset hirveen lyhyet pidennyksien poiston jälkeen. Pidennykset oli niin pitkät ja ”painavat” että omat ripset ei ollut jaksanut kasvaa kunnolla. Olihan se ensin järkytys ja shokki,mutta sitten vaan opettelin käyttään tekoripsiä 🙂 tykkään niistä kyllä enemmän nyt. Tarvittaessa saa sitä teatraalisuutta mutta kuitenkin pystyy kunnolla pesemään sitte silmät kun ei ole niitä pidennyksiä.

Mulla oli pidennykset vaan reilun viikon ja hyvin kevyet joten oletus oli et ne on ennallaan ja kuulema ne näytti juuri siltä et olis ollut monet pidennykset putkeen ja kun silloin poistaa niin tulos on kuulema yleensä just noin huono. Pöh 🙁 Huonoa tuuria kaiketi :/ Mut tuonne gaalaan mäkin käyn ostamassa jotkut irtoripset! 🙂 Saa mun meikkaaja laittaa ne sit!

Ooh, onneksi sut pelastaa se, että olet kyllä superkaunis ripsillä tai ilman :).

Ja vaikka se ei varmaan oloasi helpotakaan juuri nyt syvimmän harmituksen hetkellä, niin yleensähän fakta tosiaan on se, että itse huomaa ne virheet/puutteet aina ja ulkopuoliset eivät kiinnitä siihen huomiota ollenkaan :).

Ymmärrän kyllä sen, että vaikkei sitä uskoisi ja hakuaisi olevansa pinnallinen, niin kyllähän ne ulkonäkö asiat vaan naisten elämässä aika vahvasti vaikuttaa: mullakin on jonku ihmeen hormonimyrsky ollut kun lopetin e-pillerit. Tukka rasvoittuu, iho kukkii ja hiukset lähtee. Tosi harmillista, kun eihän tällaista ollut edes ennen pillereitä. Joten, tunnen kyllä tuskasi :).

Näinhän se on et jos tulee muutos huonompaan niin harmittaahan se! Mut ei auta itku markkinoilla! Kyllä meillä naisilla on kuitenkin mun mielestä oikeus tavoitella sellaista ulkonäköä missä itse viihtyy, oli sitten turhamaista tai ei 🙂

Toivottavasti sulla helpottaa pian! Voihan olla et se tasoittuu ja menee ohi 🙂

Ne on kuitenkin vaan ripset. Ei kukaan edes huomaa niitä kun kaikki katsoo sun upeaa mahaasi 🙂 Toivottavasti kasvavat nopeasti takaisin!

Niinhän ne on mutta ei tietysti oo kiva maksaa tällaisesta lopputuloksesta. Luulin et ripsistä tulee ihan erilaiset ja tuli se ensimmäinen moka ja sit vielä uusi ruljanssi enkä tiennyt et on joku riski tällaiseen joten harmittaa sekä lopputulos ja se et tuli maksettua koko kurjuudesta. Mut eiköhän tää unohdu pian 🙂 Toivotaan et maha kerää katseet pelkällä hyvällä 🙂

Niin ymmärrän… Olin itse vähän aikaa suorastaan koukuttunut noihin ripsienpidennyksiin. Joka kerta mulle tuli lieviä allergiaoireita, mutta ohitin ne vaan aina. Kunnes sitten tuli se kerta, kun silmät oli niin turvonneet, umpeenmuurautuneet, kipeät ja kutisevat, ettei naurattanut yhtään. Kesti varmaan 4 päivää selvitä siitä allergisesta reaktiosta ja kun ripset otettiin pois oli jäljellä vain neljäsosa omien ripsien alkuperäisestä pituudesta.

Apua, varmasti karsea kokemus tuo reaktio ja pelottavakin! Mullakin on nää niinkuin ois ollut monet pidennykset putkeen ja sit poistettu. Ihan onnettomat haituvat. Taitaa jäädä meikäläisen ripsipidennyshaaveet taas vähäksi aikaa 😀
Kauanko muuten kesti et kasvoi takaisin? 🙂

Kyllä ne suhteellisen nopeasti siitä pahimmasta jamasta kasvoivat, mutta varmaan puoli vuotta meni ennen kuin ripset oli oikeasti yhtä pitkät ja vahvat kuin ennen pidennyksiä. Yksilöllistähän sekin varmaan on miten nopeasti ne palautuvat. 🙂

Mulla on kerran irronnut köpelössä tilanteessa ripsistä puolet ! Oli ihan kauheeta kun toisessa silmässä ei ollut ripsiä . Ihme ja kumma, kahden viikon päästä ne oli taas normaalit !
Pieni vinkki myös ( uskoo ken haluaa , minä uskon 🙂 mutta silmien kostuttaa apteekista Tearsagain tuuhentaa ripsiä myös ”sivuvaikutuksena ” !!!

Eikä!! Miten voi olla 🙂 No joka tapauksessa, mahtava homma 🙂 Mulle kans samanlainen ihme, kiitos!

Tosi ikävää että sulle kävi noin! Ripset kasvaa kuitenkin yllättävän nopeasti takaisin. Nekin on ihan käteviä ne yksittäiset ripsitupsut, jotka liimataan. Ei tarvii kuin pari silmän ulkoreunaan niin on jo ihan eri look. Itse varoisin noita ripsiseerumeita, ainakin jos ei tarkalleen tiedä mitä niissä on.. En tiedä niistä kylläkään paljon mitään, mutta yksi tuttuni käytti (tietoisesti) erittäin syöpää aiheuttavaa ainetta ripsien ja hiusten kasvattamiseen. Omansa eivät siis kasvaneet ollenkaan. Aine toimi hyvin, mutta se siis on erittäin myrkyllistä. Mulle tulee vaan aina tää aine mieleen kun ihmiset kehuu että joku ripsiseerumi on ihan ihmeellisen tehokas. Saatan olla väärässä ja ehkä ne ei ole sen vaarallisempia kuin vaikka ripsiliimat, mut ajattelin kun olet raskaanakin… Anyways, mahtavaa gaalaa! 🙂 Ja ihanilta näytti muuten teidän pikkusen synttärijuhlat 🙂

Kävipä huono mäihä! 🙁 Mut tsemppiä, oot niin kaunsi ja hehkuva, ettei vähän kärsineet ripset sitä pilaa! 🙂 <3

Voi ei, varmasti harmittaa. Nyt vaan toivotaan, että räpsyt kasvaa nopeasti takaisin.

Ensinnäkin kiitos hyvästä blogista Anna! 🙂 Tätä on ihana lukea. Oon lukenut varmaan alusta saakka, mitä oot kirjoittanut.

Toisekseen, älä sure ripsien takia, olet todella kaunis ilman niitäkin. Lisäksi suurinosa ihmisistä allergisoituu jossain vaiheessa ripsiin/herkistyy liimoille ja laitoille niin pahasti ettei voi enää niitä käyttää. Uskoisin, että rohdosalalta saatua ripsiseerumia käyttämällä saat hyvännäköiset ripset. Jollekkin epäilijöille kerrottakoon että rohdos-ala on kosmetologialan yksi tukuista, ja luotettavimmista tuotteiden myyjistä… 😉

Mun mielestä sulla on aika mukava luonnollisen kaunis tyyli, ja paras kasvojen kohotus ja kaunistus on hyvinhuolletut kulmakarvat ja hymy 😉

Mä otin kerran raskaana ollessani permanentin hiuksiin. Ei onnistunut. Tehtiin miedoilla aineilla, joilla oli ennen tullut selkeä, hyvä kihara. Raskaushormoonit kai tuli väliin ja hiukset palo tosi törkeesti. Tuosta on nyt jo vuosia ja hiukset on kasvanut takas, mutta enää ikinä (never say never) en ota permanenttia.
Että tämä sulle lohdutukseksi: muillekin raskaus teettää tepposia ja jotenkin hiukset on vielä kovempi pala kuin ripset, vaikka ymmärrän täysin sun mielipahasi.

Kommentit on suljettu.