Kategoriat
Sisustus Yleinen

Prinsessa Linnean valtakunta

SAMSUNG CSC

 

Tämä postaus on odottanut ihan liian kauan! Lasten huoneiden esittely blogissa on roikkunut pitkään ja päällimmäinen syy on se, että odoteltiin esimerkiksi tänne Linnean huoneeseen kalusteita, jotka olivat kunnostettavana. Nyt ne ovat saapuneet ja samoin verhotanko on viime viikolla ruuvattu paikoilleen. Huone ei ole vielä edelleenkään valmis mutta ei sentään ihan keskenkään, joten ajattelin nyt laittaa muutaman kuvan edes yhdestä huoneesta. Tervetuloa 4-vuotiaan prinsessan valtakuntaan.SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Linnean sänky on yksi kalusteista, jotka perin isoäidiltäni. Se on Kelhän pappilan vanha sänky, 100-vuotias kalustevanhus jossa on monta pienempää ja isompaa prinsessaa nukkunut. Meidän suvussa sänkyjä on kaksi kappaletta, joista toinen on setäni perheessä ja toinen päätyi isoäitini vierashuoneesta meille. Se maalattiin ja kunnostettiin Linneaa varten ja nyt sänky on todella viehättävä tassujalkoineen. Tätä odotettiin pitkään!SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Vaatekaapissa kauneimmat ja prinsessaleikkeihin sopivimmat mekot ovat esillä tangossa, josta neiti yltää itse pukemaan. Korkokenkiäkin hän käyttää äitiä enemmän. Koko garderoobi on kovassa käytössä kun samanikäinen serkkutyttö tulee kylään.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Leluja tuntuu olevan paljon ja melkein kaikki ovat esillä. Lasten huoneissa meillä on tyyli, että kaikkea ei tarvitse piilottaa mutta monesti huomaa, että pieni jemmaus nostaa lelun leikkiarvoa. Esimerkiksi nyt meikkinukke ja junaradat ovat lepäämässä ja sitten kun ne ottaa esille niin leikki on riemukasta kun niilä ei ole leikitty aikoihin 🙂 Mitään suurta suunnitelmallisuutta tässä taktiikassa ei kuitenkaan ole.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Tämän hetken suurin suosikki eli Frozenin Elsa-nukke istuu hyllyssä, joka on myöskin peritty isoäidiltäni. Samassa hyllyssä on barbiekokoelma ja juuri syntymäpäivälahjaksi saatu Hello Kitty radio&cd-soitin. Musiikki tuo ihanaa tunnelmaa joten lahja oli erinomainen valinta kummitädiltä.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Marimekon Lokki-verhot ovat minun ompelemat ja ne sointuvat kauniisti ystäväni Villen Linnealle maalaamaan tauluun. Verhokangas ostettiin Marimekon tehtaanmyymälästä talvella juuri ennen muuttoa kun haaveilin niin täysillä tänne asettumisesta. Lapset saivat itse valita verhokankaat (me muut autettiin vähän Amosta) ja nyt kun nämä vihdoin saatiin paikoilleen niin olen todella onnellinen. Verhot tuovat paljon lämpöä, väriä ja tunnelmaa huoneisiin.

SAMSUNG CSC

En tiedä saiko kuvista selvää, mutta Linnean huone on sopivasti hänen viittomamerkkinsä mukaisesti ällän muotoinen 🙂 Tuolta ovelta päin katsottuna huone siis jatkuu oikealle ja sängyn jalkopään päädyssä on vaatekaappi. Huone on yhdeksän neliön kokoinen, joten suuri se ei ole, mutta huonekorkeus on korkeimmassa kohdassa neljä metriä joten se tuo tänne avaruutta kuutioiden ansiosta.

Pikkuneiti itse rakastaa huonetta ja parasta on kuulema keltainen tapetti. Onnellinen tytär, onnellinen äiti. Ihanaa viikonlopun loppua 🙂

SAMSUNG CSC

9 vastausta aiheeseen “Prinsessa Linnean valtakunta”

Ihanan näköinen pikkuneidin huone! Ihan mielenkiinnosta vain kysyn, kun kerta uusi talo on rakennettu että miksi ainakin tämä makuuhuone on näin pieni? Vai olenko itse tottunut vain suurempiin? 😀

Meillä on pieni tontti johon piti rakentaa Helsinki pientalotyyppinen ratkaisu, joten rakennusoikeutta ei ollut tuhlattavaksi. Meidän valinta oli pienet makuuhuoneet ja enemmän yhteisessä käytössä olevaa tilaa 🙂

Vastaa

Mulla ja sulla ei ole mitään yhteistä, ei lapsia ei taloprojektia, ja mä silti ihan hullaannuin sun blogiin. Olet ihana!

Ihana huone! Tykkää noista verhoista ja itsekin mietin että uskaltaako kuviotapetin lisäksi vielä ostaa voimakkaat verhot. Uskaltaa:) Sänky on myös ihan mielettömän hieno? Onko se jatkettava vai ihan täydessä koossa?

Kiitti! Sänky on täydessä koossa eikä ole jatkettava. Se on ihan aikuisten sänky, joskin mitat ovat hassut kun se on niin vanha. Taisi olla 74cmx196cm tms. ja sen vuoksi piti hankkia erikoiskokoinen patja sillä tuolloin ei ollut näitä vakiintuneita patjakokoja.

Meillä oli Linnean vanhassa huoneessa valkoiset pitsimäiset verhot ja ne on tallessa joten onneksi aina voi vaihtaa jos kyllästyy. Nämä oli kuitenkin molempien mieleen vaikka väriä on. Suosittelen rohkeasti kokeilemaan värikästä 🙂 Ottaa vain jonkun sävyn siitä tapetista!

Vastaa

Ihana huone ja tuo sänky on upea! 🙂 Värit tosiaankin sopii sisustukseen. Mulla oli 9 neliön makuuhuone aikanaan, mutta vähänpä siellä omassa huoneessa viettää loppujen lopuksi aikaa tai mitään suurta tilaa muutenkaan tarvitsee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.