Kategoriat
Lifestyle Ruoka

Ravintola Loisteen syysilta

Ihana illallinen hyvässä seurasssa

Mun miehen äidin syntymäpäiväillallinen meni hyvin ja juhlittiin sitä keskustassa ravintola Loisteessa, Sokoksen talon kymmenennessä kerroksessa. Olin käynyt ravintolassa vuosia sitten ja se tuli nyt mieleen etenkin sen vuoksi, että se on kohtuuhintainen fine dining paikka, jossa on loistava lasten a la carte lista ja leikkipaikka vieressä. Napsin kuvia meidän seurueen annoksista vähän muistakin kuin omistani, joten tässä niitä tulee.

Oma menuni koostui näistä: alkuruokana Vaakunan perinteistä lohikeittoa ja ruisleipää, pääruokana kotimaista kananpoikaa, punajuuririsottoa ja vuohenjuusto-rucolakreemiä, jälkiruokana punaherukka-valkosuklaajäätelöä ja valkosuklaakeksi. Alkudrinkiksi tilasin alkoholittoman Lehtikuohun, jota olen aikaisemminkin liputtanut, sillä se on mielettömän hyvää. Pippuripihvi sai paljon kehuja, samoin kuin lapsille tilatut käsintehdyt jäätelöt joista itse maistoin lusikallisen mansikkaa ja ainakin se oli todella hyvää.

Liian vähän tulee käytyä koko perheen ja vielä sukulaisten kanssa ravintolassa sillä meillä oli todella ihana ilta ja lapsetkin jaksoivat hyvin. Rakkaita muistoja tulee näistä kaikille! Jos teille sattuu sama ravintola mietinnän alle niin muistakaa toivoa pöytävarauksessa ikkunapöytää. Maisemat kaupungin ylle kruunaavat illan hyvän ruoan lisäksi.

4 vastausta aiheeseen “Ravintola Loisteen syysilta”

Ei saatu ilmaiseksi, jos on mun blogissa on kaupallinen yhteistyö niin merkitsen ne kyllä ja mainitsen tekstissä. Ihan juhlittiin vaan sukulaisen pyöreitä perheen kesken ja halusin siitä kirjoittaa kun ei ole arkipäivää.

Vastaa

Herkullisia annoksia! Sain nyt itsekin varattua pöydän, vihdoinkin, tämän kirjoituksesi perusteella emme tule katumaan. Hyvää syksyä koko perheelle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *