Kategoriat
Yleinen

Ruokakuvia ja arvonnan voittaja

SAMSUNG CSC

 

Kiitos ihanista kommenteista Nestlé Fitness aamupalapostaukseen ja arvontaan! Mahtavan terveellisiä aamupaloja oli monella ja suurin osa taisikin olla ehdottomia aamupalan arvostajia!

Oon itsekin tsempannut tämän vuoden alusta ja tuntuu, että oon saanut hirmuisesti uutta energiaa pitenevistä päivistä ja auringonvalosta. Aamuisin olen hurautellut vihersmoothieita tai marjaisia versioita ja välillä oon syönyt leipää tai puuroa. Koko perheellä ollaan tuhottu myös useampi paketti noita Nestlé Fitness Yogurt muroja. Saatan niitä itse ripotella esimerkiksi ihan rahkan päälle hedelmäsoseen kera. Tämän yhteistyön yhteydessä sain maisteltavaksi myös muutamia viljavälipalapatukoita ja niihin en edes syvenny, sillä ne oli niin herkkua! 😉 Ihan todella nameja. Onneksi olivat niin keveitä, että yhdessä patukassa oli alle 100 kaloria niin herkuttelin niillä päiväkahvin kanssa.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Sitten arvontaan! 🙂 Energiaa aamuista postauksen arvontaan tuli huikean paljon osallistumisia ja Nestlén lahjoittaman Polar Loop aktivisuusrannekkeen voittaa nimimerkki EmmiOlivia! Paljon Onnea! Laitan sulle meiliä jättämääsi osoitteeseen!

Näyttökuva 2015-1-23 kello 23.36.15

Tässä muutamia ruokakuvia mitä oon itse ottanut viime viikolla ja niin kuin alussa mainitsin niin tunnen, että jotain on tämän vuoden puolella tapahtunut yleisessä voinnissa. Ehkä nuo synnytyksen jälkeiset hormonit ovat hiukan tasoittuneet tai toivo valmistuvasta talosta on herättänyt mut henkiin. Oon hymyssäsuin tehnyt välipalapuddingia ja käynyt jopa aamulenkillä, kerran pari. Joku viisas lukija kommentoi aika vasta, että unohda dieetit ja luota prosessiin. Se jäi hyvällä tavalla mieleen ja se ajatuksissa meen eteenpäin.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

Oikein ihanaa viikonloppua teille! <3

10 vastausta aiheeseen “Ruokakuvia ja arvonnan voittaja”

Siis ihan mahtavaa, kävipä mieletön tuuri, kiitos! 🙂 Ihanaa viikonloppua!

Onnea vielä!! =) Ja hei, kun oot kerran linjoilla niin voit laittaa mulle meiliin nämä: sun nimi, osoite ja puhelinnumero niin välitän ne eteenpäin! 🙂 osoite on toobigtobeme(at)gmail.com

En muista mitä kyseisessä ihan tarkalleen on mutta yleensä: avokado, banaani, pinaattia, herajauhetta ja cocovi:n smoothiemixiä! 🙂 Tulee todella hyvää!

Sepä se. Ihme ero on marraskuulla ja tammikuulla eli kyllä näillä asioilla on iso vaikutus meidän naisten hormonitoimintaan. Mainitsit jotain kilpirauhasesta tuossa aiemmin niin voin kertoa, että kun mulla sitä arvoa seurataan niin ero maaliskuun ja lokakuun labroilla on kuin yö ja päivä. Syksyllä arvot tipahtaa ihan alarajan tuntumaan ja keväällä on monta yksikköä paremmat. Samoin oon usean vuoden kokemuksella huomannut, että siihe liittyy painonpudotus (keväällä paino tippuu helpommin) ja mielialanvaihtelut (kaamosmasennus on tuttu juttu ja keväällä pursuan energiaa) ja jopa kuukautiskierron pituus! Vaikea sitä on sanoa mikä johtuu mistäkin mutta joku korrelaatio valon määrällä ja kropan toiminnalla on. Ehkä sinä voit sitten joskus, kun palaat koulunpenkille, tutkia asiaa:) Josko siihen sais vaikkapa jollain ruokavaliomuutoksella vaikutettua!

Hienoa, että ruokavaliohommat on alkaneet sujumaan:) Meillä oli noita muroja joskus kun elixiassa jaettiin näytepaketteja ja ihan ok ne oli. Ostin lidlistä vähän vastaavia vaan kyllä se 10 grammaa sokeria on meille vähän liikaa:/

Onpa jännää mutta varmasti voi olla juuri niin et ihan kropan arvoissa näkee eron kun tehdään tuollaisia mittauksia. Mä tosiaan huomaan olon piristyneen jo ihan vuodenajasta ja valosta johtuen! 🙂 Ihanaa!

Heii!
Mielenkiinnolla raksa päivityksiä oottelen! Ois kiva nähä kuvia ja teiän tila ratkaisuja! Takka näytti ainakin tosi kivalta! 🙂

Mä vastailen täällä vähän myöhässä mutta tosiaan otin toiveesta vaariin ja sain sen postauksen toteutettua! 🙂 Toive oli siis kuultu vaikka kommentit laahaa perässä 😀

Kommentit on suljettu.