Kategoriat
Sisustus Yleinen

Sisustus etenee yksityiskohtiin

SAMSUNG CSC

Viikonloppuna tapahtui jotain ennenkuulumatonta, nimittäin saatiin meidän tuparilahjaksi saadut String pocket hyllyt seinälle. Tätini meille ostamat hyllyt pölyttyivät laatikoissa ainakin kahdeksan kuukauden verran vaikka olin kysellyt mieheltä niiden poraamista paikalleen liian monta kertaa. Kuitenkaan luottoa ei löytynyt antamaan porakonetta meikäläiselle, sillä seinätkin on niin uudet joten kun uhkasin tarttua hommaan itse ja hain pelit ja vehkeet varastosta niin johan homma joutui. Näitä porakoneelle allergisia miehiä on ilmeisesti muillakin, kun kyse tulee sisustuksesta kuten verhotangoista, tauluista tai hyllyistä.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Kuvien määrä korreloi suorasti mun innostukseen lopputuloksesta joten älkää ihmetelkö. Kokeiltiin ensin paikalle vain yhtä hyllyä, mutta kun meillä oli niitä kaksi eikä toiselle löytynyt muutakaan paikkaa niin laitettiin toinen hylly viereen vaikka näistä olisi siis saanut kaksi erillistäkin. Oon nyt ihan tyytyväinen tähän päätökseen, sillä meidän keittiö on kaivannut tilaa mun söpöstelytavaroille, jotka löytyivät kaikki kaapista muutamassa minuutissa. Patalaput laitan vielä roikkumaan reunalle koukkuun (kun saan uudet ja puhtaat, näkisitte missä kunnossa meidän patalaput on). Sitten ajan kanssa hyllyt täyttyy muustakin pikkutavarasta jota voi vaihdella fiiliksen mukaan.

SAMSUNG CSC

Mehiläispesä on kotiutunut meille hyvin ja on kuin se olisi aina tuossa ollutkin. Se on juuri sellainen kuin ajattelinkin ja tsekkasin et se on edelleen Vepsäläisellä siinä alessa mistä minäkin ostin. Tämä vinkkinä ihan ilman agendaa, sillä minä itse ainakin koluan kalliimmat tuotteet aina jostain hullareilta tai muista suuremmista alennusmyynneistä.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Alakerrasta mietin, että kuvaankohan aina samoista kuvakulmista, niin että asuntoa on hankala hahmottaa. Se on bloggaajien pulma jota ei itse oikein huomaa, kun ei näe taloa ulkopuolisen silmin. Tuon olohuonepuolen lisäksi yritin tällä kertaa kuvata myös meidän eteistä, aulaa ja portaikkoa mistä on ehkä harvemmin ollut kuvia?

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Tykkään eniten meidän kodissa siitä, että aula on leveä ja siitä avautuu muutamalla askeleella koko näkymä. Ruokailuryhmä jää sohvien ja lukunurkan väliin. Nyt virkaa toimittava pöytä, tuolit ja matto ovat vähän väliaikaiset. Meille on tulossa käytetty vanha pöytä joka tätä isompi ja tuolit vetävät viimeisiään joten jossain vaiheessa nekin vaihtuu. Oon selannut tori.fi:tä ahkerasti joten ehkä ne löytyvät pian.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Tuntuu hyvältä, että sisustus on edennyt talonrakennusprojektin jälkeen yksityiskohtiin. Rakastan kaikkia pieniä detaljeja ja kun vielä talossa ei asuisi vilkasta taaperoa niin sohvapöydille voisi oikeasti asettaa asetelmia ja pitää viherkasvit tuolla missä ne näissä kuvissa on. Sisustuskuvat on kieltämättä pientä asettelua ja ne otetaan otollisimpaan hetkeen kun on siistiä ja paikat järjestelty.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Tällä viikolla myöhemmin kirjoitan myös pihan stailaukseen liittyvän jutun ja sitten olen taas pohtinut tuota ikuisuusasiaa omasta vartalosta. Teen siitä varmasti myös postauksen. Sitä odotellessa, toivottavasti kotikuvat toivat enemmän hyvää fiilistä kuin ahdistusta, liittyen edelliseen postaukseen ja somesta saataviin paineisiin. Minä ainakin tykkään kurkistaa muiden koteihin blogeissa 🙂

SAMSUNG CSC

26 vastausta aiheeseen “Sisustus etenee yksityiskohtiin”

Hei, olen monesti miettinyt tätä teidän alakerran kalusteiden sijoittelua, onko se toimiva näin? Itse näkisin järjestyksen juuri aivan toisin päin, niin että ruokapöytä olisi saarekkeen lähellä. Kotinne on monella tapaa niin kaunis, lattiat ja laatat aivan mahtavia valintoja….ja niin valoisa, huokaillen aina katselen kuvia.

Ruokapöydästä on nyt noin kaksi metriä saarekkeeseen eli ei se kaukana kuitenkaan ole 🙂 Tokihan se voisi tuolla tuossa nykyisen sohvapöydän paikalla ja sohva sitten taas tässä ruokapöydän kohdalla. Sitten telkkari vaan pitäisi siirtää kirjahyllyn paikalle. Siellä on kyllä pistokkeet joten mahdollista olisi näin. Ainoa vaan, ettei tuo suuri kalustekokonaisuus mahdu tuolle portaiden puoleiselle seinäpätkälle ja se kätkee sisäänsä paljon koriste-esineitä, papereita, dvd:eitä jne.

Mutta siis tarkoititko että näin olisi idea?!

Vastaa

Me ollaan kyllä kans ihastuksissaan kun sisustuskin on edennyt jo pitkälle. Tykätään hirmuisesti uudesta kodista <3

Vastaa

Ihanan näköistä!
Kiva kun oot kuvannu kokonaisuuksia etkä pelkästään yksityiskohtia. Ihanan valoisa ja avara alakerta 🙂 ♡

Mistä noi teidän keittiön kalusteet on hankittu? Tykkään kovasti. Muutenkin ihana koti teillä.

Tykkään hirmusesti teidän kodista!! 🙂 Teiltä löytyy tyylikkyyden lisäksi myös lämminhenkisyyttä, mitä ei välttämättä uusista taloista useinkaan löydä. Mahtavia pintamatskuvalintoja, aivan ihana koti! 🙂

T. Minni

Ihanat nuo kaksoisovet, tuommoset ois minunkin unelmakodissa.

Tuo on kyllä takuuvarma keino – kun oot sen kymmenen kertaa pyytänyt miestä tekemään asian X tuloksetta, päätät viimein itse tehdä homman ja kun tuot työkalut paikalle, niin mies rientää silloin ”pelastajana” apuun… 😉

Alunperin kaikki nuo olohuoneen ikkunat oli sellaisilla kiskoilla, että ne voi työntää auki seinän sisään mutta ne oli liian kalliit 😀 Tuli sitten kolme kiinteä ikkunaa ja yhdet pariovet. Hyvä tääkin ja 20t halvempi 😉

Vastaa

Kivalta näyttää!

Onnistuit inspiroimaan mua Instan kautta, meiltä löytyy Hullari-hankintana String, joka edelleen makasi vaatehuoneen lattialla laatikossa. Sun kuvan jälkeen nostin se jo makkariin ja tänään aion koota sen :). Joskus sitä tarvii vähän ulkopuolista potkua.

No sehän loistavaa! Mikähän siinä on et tällaiset ihanuudet makaa usein ensin laatikoissa vaikka miten pitkään kun se on muka niin iso homma?! =) Kerro heti, et saitteko jo hyllyn paikoilleen? Jos saitte niin tuliko nätti? 🙂

Vastaa

Ihana koti ja niin siistiä! Katsoin että teillä on ilmeisesti koirakin? Miten ihmeessä saat koiran ja nätin sisustuksen (+lapset) sopimaan yhteen? Meillä koiran ja lapsen jäljiltä on aika niin kaamea sotku ja jälki että mun sisustusinnostus on jo lopahtanut…

On kaksi koiraa ja jatkuvasti laulava Mielen Cat&Dog-mallia oleva imuri 😉 Se kai se on osittain salaisuus. Faktaa lienee myös se, että meillä harvoin näyttää juuri tältä kuin näissä kuvissa LOL!

Vastaa

Kaunis talo ja kaunis sisustus! Kiva kun laitoit paljon kuvia. Mäkin haaveilen String pocketista, mutta vasta sitten ensi syksynä kun meidän tönö on valmis 🙂 Mun mielestä sopii tosi hyvin kaksi vierekkäin!

Ai raksaaja siellä! Ihanaa projekti 🙂 Ensi syksy tulee nopeasti, sillä nythän on käytännössä jo joulu. Mieti jos teidän talo on valmis ja vietätte siellä jo seuraavan joulun sitten <3 Tsemppiä urakkaan!

Vastaa

Harvoin kommentoin blogissasi, vaikka tiiviisti seuraan. Nyt on kuitenkin aukaistava sanainen arkkuni ja todettava, että mielettömän kaunis, tyylikäs, hallitun miellyttävä kokonaisuus on kotinne. Siitä näkee, että siellä asuvat onnelliset ihmiset. Kiitos, kun olet jakanut kivi lukijoille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *