Kategoriat
Lifestyle Terveys & hyvinvointi

Syysflunssaa vastaan

Viikko mennyt vähän kohmeessa

Mulla alkoi varmaan tuossa vajaa viikko sitten olemaan pientä flunssan oiretta ja päivät on menneet vaihtelevasti. Välillä olo tuntuu ihan terveeltä ja esimerkiksi sunnuntaina käytiin Flamingon kylpylässäkin uimassa. Sitten taas eilen ja toissapäivänä olin ihan naatti ja ääni lähti pois yskän myötä. Nyt tänään torstaina mulla olikin sopivasti neuvolalääkäri ja siellä kaikki oli oikein hyvin. Vauvan syke oli 145 ja juteltiin ihan peruskuulumisia raskaudesta. Tuntuu, että nyt neljännen kohdalla ei ole kauheasti kysyttävää kun ei ole mitään ongelmia ollut 😀 Jos jota kuta kiinnostaa mun paino niin voin sen verran kertoa, että mulla on tippunut paino -500g raskauden alusta, mikä on suoranainen ihme. Yleensä mulla on tullut painoa tähän mennessä (viikko 18) jopa se kymmenen kiloa ja koko raskaudesta 25-35kg. Tämä ettei paino ole vielä noussut on tosi hyvä juttu, koska mulla on nyt suurin lähtöpaino raskauteen jonka vuoksi sitä painoakaan ei tarvitsisi tulla.

Samalla mulla tarjoutui hyvä tilaisuus päästä kertomaan vaivoista lääkärille, mutta kaikki oireet tuntui kadonneen. Pieni yskä on kuitenkin vähän sellainen, ettei sille voi tehdä muuta kuin juoda teetä ja yrittää lepäillä niin mitään kokeitakaan ei otettu. Toivottavasti olo kohenee, sillä meillä on huomenna varattu tätini ja meidän isompien lasten kanssa liput Ooppera&Balettiin katsomaan Tuhkimo. En millään halua saada siellä mitään yskänpuuskaa. Yritän varautua kurkkupastilleilla ja onneksi olen tilannut väliajalle teetä.

Kuva: oopperabaletti.fi

Tänään on siis luvassa loppuillaksi taas lepäilyä nyt tytön sirkuksen jälkeen (kirjoittelen täällä odottaessa). Huomenna on palaveria ja muuta menoa, joten toivottavasti olen illalla kunnossa. Sellaista tänne. Mukavaa torstai-iltaa teille!

Yksi vastaus aiheeseen “Syysflunssaa vastaan”

Ihana lukea sun raskauskuulumisia, kun olen itse niin samassa tilanteessa sun kanssa 🙂 olen pitkään seurannut sun blogia, ja nyt lähes samoilla raskausviikoilla odotan perheeseemme neljättä lasta. Itä-Helsingistä kuin olen niin neuvolan hissi näytti tutulta, siellä itse eilen kävin just neuvolalääkärillä. 😉
Olen aikoinani pudottanut reilusti painoa joka nyt korkojen kera tullut takaisin ja raskauden lähtöpaino isompi kuin ikinä, mutta nyt mennään -2kg lähtöpainoon 🙂
Perheeseemme kuuluu myös erityis lapsia.
Voin niin samaistua sun teksteihin 🙂
Ihanaa odotusta teile! <3

Kommentit on suljettu.