Kategoriat
Lifestyle

Talvilomaviikoksi Ouluun

Hyvää Runebergin päivää!

Tänään on kyllä nihkeä päivä. Heräsin aamulla orastavaan päänsärkyyn, joka ei ole kyllä helpottanut. Vein nuorimman päiväkotiin ja suuntasin yliopiston kirjastoon hakemaan gradua varten tarvitsemiani kirjoja. Kotiin tullessa olo meni vain kehnommaksi ja otin päänsärkylääkkeen ja toisen. Nyt istun urhoollisesti tytön sirkustreenien ulkopuolella odottamassa, että päivän velvollisuudet ovat pulkassa. Voitte varmaan arvata, että itse graduttamisesta ei tullut koko päivänä oikein mitään. Nyt pitää katsoa mitä tapahtuu viikkotavoitteiden kanssa, jotka ovat ehkä turhan kunnianhimoiset jos tulen kipeäksi. Flunssainenkin olo kun on.

Kahden viikon kuluttua Ouluun

Etelä-Suomessa vietetään talvilomaa kahden viikon päästä ja meillä on suuntana Oulu. Itse viikon olemme lapsen kielellisen erityisvaikeuden kuntoutuskurssilla mutta onneksi ehdimme viikon molemmin puolin myös lomailemaan perheeni luona. Kurssipaikkana on Oulun Eden niin vaikka kursseilla arkiaika on täynnä ohjelmaa niin miljöö on kiva kun iltaisin voidaan käydä kylpylässä. Tämä on myös ensimmäinen kerta kun osallistumme kielipuolen kuntouskurssille niin odotan sisältöä innolla. Aikaisemmin olemme olleet kuulovammojen kuntouskursseilla täällä Helsingissä. Lapset odottavat innolla serkkujen ja isovanhempin näkemistä niin sekin on kiva. Siitä on taas niin paljon aikaa kun olemme Oulussa olleet sukuloimassa!

Nyt pää ei kestä kirjoittaa enempää. Noista runebergintortuista löytyy muuten mun postaus Eastorissa täältä, käykää kurkkaamassa:

Ainakin 17 erilaista runebergin torttua – onko leivos sun suosikki vai inhokki?

2 vastausta aiheeseen “Talvilomaviikoksi Ouluun”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *