Kategoriat
Lifestyle Ura

Too big to be me siirtyy Vaikuttajamedialle

Vaihdan blogiportaalia huhtikuussa

Blogirintamalla on tulossa uusia tuulia! Nyt noin puolentoistavuoden jälkeen vaihdan täältä Otavamedialta blogini Vaikuttajamedialle, joka on mun A-lehtien aikaisten blogikollegoiden perustama uusi portaali. Siellä on suuri osa FitFashionin bloggaajista, jotka siirtyivät kun A-lehdet tekivät suuria muutoksia ja uudistivat sivustonsa Terve.fi sivuksi ja sinne jäi vain muutama blogi noin viidestäkymmenestä bloggaajasta. On todella mukava päästä pyörittämään blogia aikaisempaa itsenäisemmin ja hyvien ystävien kanssa samassa yhteisössä. Tunnen Vaikuttajamedian bloggaajista kymmeniä ja suuri osa heistä on kavereitani jo vuosien takaa.

Blogi jatkuu uuden alustan alla kuten ennenkin

Haluan jo nyt kiittää Otavamediaa mutkattomasta yhteistyöstä vaikka bloggailen täällä tämän kuun loppuun. Anna.fi:n pieni perhe on ollut kotoisa blogikoti, joten kiitos siitä. Teille lukijoille pyrin tekemään muutokset hyvin helpoiksi ja päivitän facebookkiin ja muihin kanaviin aina suoran linkin uuteen osoitteeseen. Näistä voin infota vielä myöhemmin.

Blogini siirtyy materiaaleineen Vaikuttajamedian alle ja aukeaa siellä sitten 1.4.2019. Muuton yhteydessä vaihdan osoitteeksi annaliljeroos.fi. Too big to be me nimi saa pysyä edelleen mukana taustalla ja juttu jatkuu samanlaisena uudella alustalla kuin tähänkin saakka kertoen omasta elämästäni, perheestä, reissaamisesta, kotoilusta ja muista lifestyle-aiheista.

Odotan itse suurella innolla muuttoa ja sitä, että pääsen jälleen mukaan isompaan yhteisöön jossa on paljon ystäviäni. Kiitos myös tämän päivityksen kuvista Katrille, joka kuuluu juuri heihin. Kuvissa samalla raskausvatsaa viikoilla 33. Näin se laskettu aika lähenee <3

5 vastausta aiheeseen “Too big to be me siirtyy Vaikuttajamedialle”

Olin aiemmin sun vakkarilukija ja päädyin tänne pitkästä aikaa Monnan kautta (no joo, heräsi uteliaisuus, kun vilkaisin vatsaasi :)) Paljon onnea raskaudesta, hyvää loppuraskautta ja iloa uuteen blogikotiin. Lukijaksihan minä varmaan taas tulen.

Kiva kun päädyit kurkkaamaan! Uudella alustalla sitten tovin päästä ja tervetuloa mukaan vaan <3

Vastaa

Todella mukavaa tulla kun kaikki te olette siellä <3 Kiitos paljon kehuista! Itsekin tykkään, että ihania kuvia tuli näistä Katrin ottamista kuvista.

Vastaa

Tykkään blogistasi kovasti :). Haaveilemme neljännestä lapsesta ja odotustasi on ollut ihana seurata. Tiedätkö muita blogeja joissa odotetaan neljättä tai on neljä tai enemmän lapsia? Hyvää kevään jatkoa :)!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.