Kategoriat
Sisustus Yleinen

Viikonloppukotia

SAMSUNG CSC

 

Mun sisko on tulossa perheineen Helsinkiin tänään ja ihaninta siinä on tietysti se, että lapset saavat serkkuja kylään. Samanikäiset sisarukset ja heidän lapset on ilo molemminpuolin. Oon varmaan aiemmin maininnutkin että, esimerkiksi mun siskon tytöllä ja mun tytöllä on vain viisi viikkoa ikäeroa, joten nuo Frozenia fanittavat prinsessat ovat erottamattomat kun pääsevät näkemään.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Oon ihan unohtanut kertoa, että mun hullareilta tilaamani Artekin A805 lattiavalaisin on saapunut. Mä halusin tuohon kirjahyllyn eteen valaisimen joka jatkaa samaa linjaa kuin portaikoissa joten enkelinsiipi valikoitui oikeaksi yksilöksi ja olin aivan innoissani kun huomasin, että se tuli myyntiin paljon normaalia edullisemmin.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Ulkona on pilvistä ja tuulista mikä on ihan tylsää, sillä meidän terassin päällilaudat on nyt kaikki paikoillaan. Vielä on portaiden sekä sivujen teko edessä mutta ei se haittaa. Nyt terassilla voi istuskella jo! Ainoa että meidän muutama tuoli ja pieni vanha parvekkeen pöytä ei riitä mihinkään. Terassille mulla onkin suuria suunnitelmia! 🙂 Katsotaan millainen siitä tulee kalustettuna ja stailattuna. Haaveissa on kaunis valkeakattoinen puupaviljonki, iso tai jatkettava ruokapöytä, lisää tuoleja sekä tyynyillä, kasveilla ja valoilla koristeleminen. Terassista tulee ihana paikka nautiskella kesästä <3

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Alakerran kuvista tulikin mieleeni, että lastenhuoneista postaus on edelleen tekemättä joten yritän ehtiä kuvaamaan ne jossain vaiheessa. Yleensä muistan sen silloin kun on jo liian pimeää tai vaihtoehtoisesti aurinko porottaa ikkunoista. Muutenkin mulla on ollut kädet täynnä näiden kevään viimeisten viikkojen kanssa ja hyvä kun muistan pitää pääni mukana!

Ihania kommentteja ja kokemuksia Kerhoon vai päiväkotiin -postaukseen! Vastailen niihin viikonlopun aikana. Nyt ruoanlaittoon, ennen kuin vieraat ja pienet yökyläläiset saapuvat. Kohta alkaa hulina! Mutta ulkonahan alkaa ilma kirkastumaan, ehkä sitä päästäänkin syömään ulos 🙂

11 vastausta aiheeseen “Viikonloppukotia”

Ihanan vaaleaa ja harmoonista? Sulla on esteettistä silmää!

Sit ois kyssäri:
Silmäleikkauksestasi on reilu vuosi, ookko ollut edelleen tyytyväinen? Itse harkitsen edelleen. Sen verran edistystä on, että olen varannut ajan ”ennakkotarkastukseen”, mutta vieläkin harkitsen :).

Kiitos! Tykätään kyllä paljon uudesta kodista <3

Silmäleikkauksesta on jo kaksi vuotta, sillä vuosi sitten olin raskaana. Oon ollut todella tyytyväinen ja sanonkin aina kun siitä tulee puhetta, että oon niin onnellinen että menin. Miks en mennyt aiemmin kun inhosin piilareita ja laseja en käyttänyt ikinä?! On aivan huippua nähdä aamulla, yöllä, sateella ja pakkasella. Suosittelen ehdottomasti 🙂

Itse kävin samassa paikassa kuin Anna ja samaa ihmettelen et miksen mennyt aikaisemmin?
Olen tosi tyytyväinen palveluun ja kaikki meni tosi hyvin ja työntekijät ovat ammattitaitoisia.
Seuraavana päivänä leikkauksesta ajoin töihin ja oli outoa ja siistiä nähdä selvästi kaikki kyltit! Nyt tuntuu, että ei oo koskaan ollutkaan laseja! 🙂

Kiitos! Apua onko siitä jo kaks vuotta. Tää aika menee niin vauhdilla :D.

Minun silmäni laseroitiin ensimmäisen kerran jo vuonna 1998 – molempia on myöhemmin hiukan korjattu. Miinuksiakin oli tosin niin paljon lähtötilanteessa, että osasin korjaustarvetta vähän odottaakin.
Ihana on ollut elellä ilman jatkuvaa silmälasi- ja piilolinssirumbaa. Nyt alkaa jo hiukan ikänäkö pukata pintaan. Ehkä joudun turvautumaan lukulaseihin siis, mutta näinhän se elämä menee.

Niin kaunista!
Täällä kaaoksen keskellä yötyöunilta herättyä on tunnelma kovin erilainen… 😉
Ihanaa viikonloppua!

Kommentit on suljettu.