Kategoriat
Lifestyle

Äidin omaa aikaa

Joskus tuntuu, että blogiin päätyy eniten tarinaa elämän kiireistä ja menoista, vaikka toki minullakin on keinoja joilla rentoudun. Yleensä se on joku sarja telkkarista, kirjan lukeminen tai ihan vain kahvittelu ystävän kanssa. Jos olen kotona yksin, laittelen yleensä paikkoja järjestykseen, teen ruokaa ja sen jälkeen rentoudun sohvan pohjalla läppäri sylissä. Vaihtoehtoisesti laitan jonkun sarjan tai leffan pyörimään C More suoratoistopalvelusta jo siinä vaiheessa kun kokkailen ja annan sarjan pyöriä siinä taustalla.

Minun oma suosikkini pohjoismaisista sarjoista on ruotsalainen Solsidan -Onnea onkimassa, josta en saa kyllikseni. Sen huumori uppoaa minuun kuin kuuma veitsi voihin ja nyt olenkin katsonut sarjaa ihan alusta saakka, sillä en muistanut miten sarja alkoi, kun aloin seuraamaan sitä vasta vähän myöhemmin. C Moresta onneksi löytyy Solsidania kaikki viisi kautta. Nyt huhtikuussa tullut uutinen Solsidanin tulevasta suomalaisversiosta Onnelasta, on jännittävä. Onnelaa on suunniteltu pitkään ja se nähdään ensimmäisenä C Morella tulevana talvena. Mukana on loistavia suomalaisnäyttelijöitä ja sarjan käsikirjoittaa Melli Maikkula (mm. Putouksen käsikirjoittaja). Nähtäväksi jää, minkälainen sarja on mutta itse ainakin odotan sitä innokkain mielin ja laitan sen heti katseluun kun sarja alkaa.

Tällä viikolla rentoutumisen yhteydessä valmistui avokadopasta, jota teen edelleen aika usein vaikka se on hittinä jo vanha. Panostin Lidlissä oikeaan Pecorino-juustoon ja voi pojat miten maukasta siitä tuli. Avokadopasta chileineen ei niin hyvin uppoa meidän lapsille, mutta tämä kuuluu ehdottomasti meidän vanhempien herkkuruokiin.

Seuraavaksi aion paikkailla aukkoja sivistyksessäni ja ottaa katselun alle leffoista West side storyn ja Fifty shades of Greyn, sillä en ole kumpaakaan elokuvaa katsonut. Äitienpäivän lähestyessä lahjavinkkini voisikin olla antaa äidille omaa aikaa ja aktivoida tunnarit C Moren valtavaan maailmaan. Siitäkään ei ole mitään haittaa, että palveluun voi tutustua rauhassa ja viihdepakettia voi kokeilla 1 kk 0€ osoitteessa CMore.fi.

Oikein hyvää viikonloppua!

kuvauskopin muisto C Moren julkaisujuhlista 🙂

 

3 vastausta aiheeseen “Äidin omaa aikaa”

Kiitos vinkistä! Me rakastetaan Solsidania ja meillä on formuloiden takia C More. Mä en vaan oo ehtiny katsoa sieltä vielä mitään, mutta nyt lähtee kyllä Solsidanit pyörimään!

Liikuntakaan ei olis huono vaihtoehto,ei maksa välttämättä myöskään mitän,au wink,au wink?

Oma aika on sitä, että saa tehdä sitä, mitä haluaa! Jos joku haluaa kuluttaa aikaansa ruudun ääressä, se hänelle suotakoon! Minulla ei ole tällä hetkellä kuin yksi maksullinen kanava ihan lasten takia, itse en ehdi juurikaan töllön ääreen, kun kaikki muu tekeminen menee edelle:) Eli kokonaisen elokuvan katson noin kerran kuussa 😉 Pihahommat on kesäisin, omakotitalossa kun asutaan, siinä sitä hyötyliikuntaa on ja todella aina kun omaa aikaa jää vähänkin, menen mieluummin juoksemaan, salille, kävelemään kuin töllön ääreen… Ja täällä maalla kun tehdään polttopuutkin itse, toisin kuin kaupungeissa, joten tekemistä kyllä riittää!

Ja onhan nuo kanavat tosi kalliita maksaa, varsinkin jos niitä ei katso, tällä hetkellä maksan sen 10 €/kk ja lapset sitä sitten kyttää 🙂 Katsovat sarjoja, niihin jää kyllä ilmeisen hyvin koukkuun, onneksi en minä ole jäänyt 🙂

Kommentit on suljettu.