Kategoriat
Matkustus Perhe & suhteet Yleinen

Reissuun valmistautumista

Viikonloppu on ollut ihanan aurinkoinen ja oikein kauhistuttaa minkälainen ensi viikosta tulee, kun olen lukenut säätiedotteita. Minusta kevät saisi jo tulla ilman hallaöitä ja olen ihan valmis kesään. Torstaina pidetty esitys kandiseminaarissa (eli kandidaatintutkielma esityksineen on pidetty ja valmis) ja perjantaina tehty tentti olivat viimeisimpiä kevään töitä. Nyt puurran vielä muutamien tehtävien parissa ja yksi tentti on kesäkuun toisella viikolla. Siitä sitten alkaa kesäloma minulla ja lapsilla, miehen jatkaessa kesätöissä oman alan harjoittelussa.

Tässä välissä on kuitenkin pieni ansaittu viikon tauko, sillä meillä koittaa perheen yhteinen kesälomareissu. Buukkasin matkan Mallorcalle jo helmikuussa matkamessujen aikaan, kun useilla matkanjärjestäjillä oli todella hyviä tarjouksia ja tiesin, että tässä vaiheessa kandiin liittyvät jutut ovat ohitse. Meidän matkakohteena on TUI Family Life Alcudia Pins ja kyllä tässä alkaa jo matkakuume nousemaan. Välimeri on mun suosikkeja, mutta ole aikaisemmin käynyt Mallorcalla. Olin ajatellut, että Mallorca on lomakohteena jo vähän mennyttä, mutta ihmetyksekseni moni onkin suositellut paikkaa. Kohde on kuulema pysynyt kestosuosikkina ja elää jopa uutta nousua kauniiden maisemien ja hyvin rantojensa vuoksi. Täytyy toivoa, että lomasta tulee ihana! Ainakin kuvista paikkaa näyttää aivan upealta.

Reissua varten päivitin nesessööriin mun suosisikin Lumenen CC-voiteen astetta tummemmassa sävyssä kuin talvella ja aurinkorasvat tilasin Tui:n tax-freestä lentokoneeseen. Uikkareita kävin kaupassa kiskomassa päälle huonolla menestyksellä, joten ensi viikolla käyn varmaan vielä uudella metsästysreissulla. Löysin kuitenkin kivan raidallisen mekon ja vaaleanpunaisen ponchon viileämpiin iltoihin ja ajattelin ottaa ne matkalle mukaan. Cittarin naistenvaatevalikoima oli todella kiva kun bongasin sieltä uuden Mywear -malliston, jossa oli klassisia vaatteita (merihenkisiä raitoja, hyviä leikkauksia ja reiluja kokoja). Janina F -malliston vaatteita katsoin myös ja vinkkaan nyt teillekin, että kaikki olivat -30%-tarjouksessa plussakortilla. Esimerkiksi poncolle jäi hintaa alle 12 euroa. Minusta tarjous oli tosin voimassa vain tämän viikonlopun.

Mekko: Mywear (K-citymarketin uusi mallisto)

Poncho: Mywear

Kengät: Vagabond

Kesäkuussa lähdetään käymään siskoni perheen luona Kaliforniassa kun Finskin suorat lennot San Franciscoon alkavat. Suoraa lentoa on tarjolla vain kesäkuusta syyskuuhun ja kerran itse välilaskulla lentäneenä totesin, että en jaksaisi sitä vaihtoa lasten kanssa, kun yksinkin oli juokseminen terminaalista toiseen. Se olisi lasten kanssa oikea painajainen, etenkin jos ei olisi rattaita pienimmälle. Nyt sitten taistellaan hiki otsalla miten herra viihtyy 11 tuntia paikallaan yhteen putkeen. Perillä kuitenkin odottaa kovasti kaivatut serkut, joita on iso ikävä. Onneksi mun äitini lähtee samalle lennolle mukaan, niin en ole ihan yksin kolmen kanssa.

Sellaisia ihania suunnitelmia täällä. Meillä sattuukin mukavasti sekä äitienpäivä, että hääpäivä Mallorcan reissulle. Juhlitaan niitä sitten siellä <3

6 vastausta aiheeseen “Reissuun valmistautumista”

Jään mielenkiinnolla odottamaan postausta Mallorcan matkastanne. Meillä on matka varattu sinne kesäkuussa.

Kovasti jännitän onko siellä vedet ihan kylmiä! Merivesi on ainakin vielä nyt toukokuussa kylmää, ja saa nähdä kuinka kylmiä allasvedet on. Kesäkuu kuulostaa siitä vielä paremmalta. Menettekö tähän samaan hotelliin vai johonkin toiseen? 🙂

Kommentit on suljettu.