Kategoriat
Perhe & suhteet Yleinen

Puotilan kartanon vappubrunssi

Ajelin tällä viikolla Puotilan kartanon ohi ja kun aamulla aloitin selaamaan vapputoreja, muistin mieleeni paikan. Stadissa.fi sivustolla olikin kerätty vapun häppeninkejä pääkaupungissa ja yksi ilmoitus vei nimenomaisen Puotilan kartanon vappu -tapahtuman facebook-sivustolle. Siitä se idea sitten lähti.

Käytiin mutka Prisman kautta ja haettiin lasten kanssa yhdessä heille vappupallot ja sen jälkeen ajeltiin kartanolle. Siellä oli vappubrunssi ja pihatapahtuma live-musiikilla, jossa oli k.14 lasten jamit. Meillä oli tunti aikaa, joten kysyin oliko brunssille paikkoja ilman varausta ja onneksi mahduttiin. Ison remontin läpikäynyt Puotilan kartano oli vaalea ja oikein suloisesti puettu vappuun. Itse nautin miljööstä niin paljon, että olen siitä silloin tällöin valmis vähän maksamaankin. Brunssi oli aikuiselta 40 euroa ja lapsilta (3-11.v) puoleen hintaan.

Lasten buffet oli heidän mielestä todella hyvä burgereineen ja maalaisranskalaisineen. Itse söin mahan täyteen alku- ja pääruokia, miehen nukkuessa yövuoroaan onnensa ohi. Tultiin nimittäin vatsat täynnä kotiin! 😉

Mulla oli ihan uskomaton tuuri, sillä lapset käyttäytyivät kerrankin salonkikelpoisesti, eikä mun tarvinnut jättää ruokailua kesken tai juosta heidän perässä hiki hatussa. Tuo ravintoloissakäynti on toistaiseksi ollut sellaista, että ei koskaan tiedä milloin joku hermostuu ja on sitä mieltä, että voitaisiin lähteä. Luoja varmaan armahti mua sanoen, että annetaan sen kerrankin istua rauhassa yhden aterian ajan. Tuli todella hyvä vappufiilis, että brunsseilu onnistui juuri niin kuin toivoin ja meillä oli oikein ihanaa lasten kanssa. Kun oltiin syöty siirryttiin pihalle, jossa lasten juhlat olivat juuri alkaneet.

Bändi soitti Ipanapa-levyiltä tuttuja hittejä ja jorattiin niitä pihalla kokonainen tunti, kunnes suunnattiin kotiin. Huomenna meille tulee sukulaisia vappulounaalle nyyttärimeiningillä ja aion itsekin loihtia tarjottavia. Ilta relaillaan kotosalla ihan rauhalliseen tahtiin. Perheellisenä vappu kun on juuri tätä, ihanaa yhdessäoloa ja iloa vappupalloista. Nyt suunnittelemaan huomisen lounaspöytää. Jos se olisi edes murto-osalta yhtä hyvä kuin tämänpäiväinen brunssi, niin ei huolta 😀

 

Ihanaa vappua kaikille!

4 vastausta aiheeseen “Puotilan kartanon vappubrunssi”

Nyt jäin miettimään että näinköhäb sut äsken bussissa viikkiin päin menossa 🙂 Oltiin lasten kanssa päiväkotiin menossa ja näytit ( jos se nyt olit simä) niin todella säteilevältä ja hymysi kyllä tarttui!

Moikka! Kyllä menin just ysin aikaan bussilla Viikkiin 🙂 Kiva kommentti, kiitos kovasti!

Moikka Anna! Löysin blogiiis hesarin artikkelin kautta ja muistan, että isosiskoni mainitsi blogisi joskus vuosina nakki ja muusi ja kehui sitä helposti lähestyttäväksi juuri pienten lasten äitin näkökulmasta. Piti vain tulla sanomaan, että a) ihania kuvia, b) oot niin strong woman! Kirjoitin sinusta omaan pikkublogiini koska meinasin repiä pelipöksyni tajuttuani hesarin artikkelin luettuani kuinka vinoutunut tämä maailmamme on.
Stay strong, be yourself ja olet ihana! 🙂
http://jossusliv.wordpress.com

Kiva kun tulit sanomaan, sillä piristi päivää näin mukava viesti! Kiitos sinulle. Näillä jatketaan <3

Kommentit on suljettu.