Kategoriat
Uncategorized

Ansaitut viikonloput on ihania

Viimeinen tentti

Huh mikä viikko! Se on ollut todella työntäyteinen ja sama meno jatkuu koko maaliskuun gradun kokeellisen osan kanssa. Olen kuitenkin tyytyväinen, että pääsin aamulla tenttiin vaikka valmistautuminen siihen ei ollut paras mahdollinen. Jos hyvin käy, oli tuo viimeinen kurssitenttini maisteriopintoihin, jos ei lasketa maisterin kirjatenttiä, joka tulee vielä gradunpalautuksen jälkeen. Se on suuri kirjatentti, johon saa ilmoittautua vasta kun on palauttanut gradun arvosteltavaksi eli se tehdään yleensä ihan viimeisenä.

Nyt viikonloppuna on vielä monenlaista kirjoitustyötä mutta kyllä tässä hommat ovat kurssien kanssa pian kääntymässä loppupuolelle. Mun ajatukset on kyllä täysin gradussa ja se vie päivän tekemisistä (ainakin ajatustasolla) leijonanosan. Tuntuu, että nukunkin huonosti sillä herään aamuöisin ajattelemaan sitä, että joko kello soi ja pohdin mitä kaikkea pitäisi tehdä kouluhommien suhteen. Tuttu vaiva, päänsärky ja migreeni laukeaa taas helposti kun tulee stressattua. Toivon, että ensi syksynä koko tämä rumba on tehty ja pääsen elämässä eteenpäin. Se on niin lähellä mutta toisaalta niin kaukana!

Viikonloput tuntuvat ihanilta. Tieto siitä, että ei tarvitse laittaa kelloa soimaan on herkkua. En välttämättä nuku pitkään mutta nautin siitä, että ei tarvitse lähteä aamulla mihinkään vaan saa jäädä kotiin. Oi että, onneksi se on taas edessä. Oikein ihanaa viikonloppua myös teille! <3