Kategoriat
Uncategorized

Kesäsuunnitelmat 2018

Pääsiäinen päätetty

Muutama postaus takaperin pyysin vinkkejä pääsiäislomalle. Niitä tuli paljon ja selattiin mielenkiinnolla kaikki läpi! Oltiin ihan viittä vaille lähdössä Katinkultaan Vuokattiin, sillä se houkutteli todella paljon. Tuo reissu oli kuitenkin sen verran tyyris, että päädyttiin ostamaan yhden yön risteily Tallinnaan. Nyt on matkat, ruoat ja laiva buukattu ja tuo minireissu odottamassa. Ihanaa kun on jotain kivaa mitä odottaa! Muina päivinä voidaan ulkoilla ja tehdä jotain täällä pääkaupunkiseudulla.

Mitä sitten kesällä?

Kesäsuunnitelmia olen pyöritellyt mielessä aika etäisesti. Meidän lasten päiväkoti menee kiinni juhannukselta ja on kiinni heinäkuun. Tuossa olisi ihan loistava deadlinen paikka gradulle, että palauttaisin sen ennen juhannusta, jolloin lapset jäisivät viimeistään lomalle. Meillä mies aloittaa kesätyöt taas samassa firmassa kuin viime vuonna ja tekee rakennusmestarin tutkintoon kuuluvan toisen harjoittelun nyt siellä. Hänellä alkaa työt heti pääsiäisen jälkeen eli jo alle kuukauden kuluttua. Pitkä työjakso siis edessä, joka kestää syyslukukauden alkuun saakka. Sen jälkeen hänellä on opintoja 1,5 vuotta eli nyt on kaksi vuotta takana. Olen itse luvannut hoitaa lapsia kesän ja voin onneksi tehdä sen ohella nykyistä työtäni, sillä teen sen kuitenkin pääasiassa kotoa käsin.

Työelämän haaveet

Kesään kuuluu siis varmasti mökkeilyä ja marjanpoimintaa. Ollaan kotona ja käydään maalla aina kun säät sallii. Toki haaveilen siirtyväni oman alan töihin opintojen päätyttyä ja huomaan, että selaan LinkedInin työpaikkoja viikottain. Haluaisin saada koulutustani vastaavan työn jossa on etenemismahdollisuuksia! Nykyinen työni osa-aikasta ja se on yhteistyösopimuksella oman toiminimeni kautta, eikä siinä ole etenemismahdollisuuksia eikä sen kummemmin henkilöstöetuja. Jos saisin vakituisen paikan jossa on palkka kohdillaan ja mielekäs työ, en miettisi monta kertaa! Haluan enemmän vastuuta, palkkaa ja työpaikan jonne voin hurauttaa aamuisin. Kaipaan työyhteisöön ja haaveilen tehtävistä elintarviketeollisuudessa, jossa pääsisin käyttämään osaamistani. Toivottavasti löydän vielä sellaisen paikan.

Postauksen kuvista ensimmäinen eli iso kuva on isäni mökiltä ja kolme alempaa on mökiltä josta itsekin omistan pienen osuuden yhdessä serkkujeni ja siskojeni kanssa. Näiden järvien äärelle on jo kamala ikävä. Kesä tule jo!

2 vastausta aiheeseen “Kesäsuunnitelmat 2018”

Selailin vanhoja postauksia ja videopostaukset oli hävinny. Harmi. 🙁

Oon jotain todella vanhoja poistanut itse ja osa ei ole siirtynyt blogimuutossa. Voi olla siis ihan totta, että ne ei toimi ja näy. Toisaalta ne on kyllä todella vanhoja kun en oo pitkään aikaan tehnyt videoita, että niissä on aika vanhoja pätkiä ollut 😀

Kommentit on suljettu.