Kategoriat
Uncategorized

Arkisesta aherruksesta pikkujouluihin

SAMSUNG CSC

Viikko on mennyt arkisessa aherruksessa. Kouluhommia on riittänyt ja ensi viikolla tuleva tentti on mielessä kokoajan. Nyt huomaan miten hankala sitä omaa aikaa on löytää varsinkaan kotona. Jos haluan jotain saada aikaiseksi niin on parempi pysyä yliopistolla kuin tulla kotiin. Täällä on oma maailmansa, josta on vaikea irroittautua. Olen silti syyslukukauteen todella tyytyväinen, olen oppinut paljon enemmän kuin uskalsin toivoa, pienin kun kuitenkin on vielä kotona enkä pääse irroittautumaan kaikille tunneille.

SAMSUNG CSC

Tänään sain aamupäivästä istutettua etupihan kukkapenkkiin kukkasipulit. Tulppaaneja ja narsisseja tietysti! Haluan ne tuohon sisäänkäynnin viereen tervehtimään tulijaa, kevään ensimmäisinä kukkina. Kuukauden verran sipulit ehtivät odottaa varastossa tempaisua ja nyt kun ilmojen luvattiin kylmenevän niin pakkohan se oli mennä lapion varteen. Miten se onkin aina niin hankala ryhtyä, vaikka vaan tekemällä se on tehty?

SAMSUNG CSC

Viikko-kaksi sitten meidän kohdalla, tien toisella puolella oleva naapuriperhe muutti kotiinsa. Ollaan myös heidän kanssa juteltu paljon rakentamisen aikana ja ollaan saatu aivan loistonaapurit. Olen itse odottanut heidän muuttoa varmasti yhtä innokkaasti kuin Tommi ja Jenni itse 🙂 Heillä on kaksi lasta, jotka ovat meidän kahden nuoremman kanssa samaa ikäluokkaa. Lapsetkin ovat jo tutustuneet ja ovat innoissaan kun saavat ystäviä. Todella mahtavaa kun kaikki alkavat saada talonsa valmiiksi ja tänne on tullut elämää. Eilen toisesta talosta oleva Jarnakin pistäytyi kahvilla meillä ja toi pullia ja kahvipuruja mukanaan. Mukavaa!

SAMSUNG CSC

Vähän haikea mieli tuli kun kuulin, että tuossa meidän kulmittain olevassa talossa kävi välittäjät ja valokuvaaja. Talo on valmis ja pihalle istutettu omenapuut ja ruohot. Rakentanut perhe ei kuitenkaan ilmeisesti muuta siihen. Tarinaa sen taustalle en tiedä eikä se meille kuulukaan. Mielenkiinnosta kuitenkin seurailen taustalla mitä tässä tapahtuu. Jos se ilmestyy oikotielle niin täällä on mukava perhe odottamassa uusia naapureita.

Tänään on harvinaisempi päivä, sillä kohta suuntaan mun mammakavereiden kanssa katsomaan Putouksen kenraaliharjoitusta, kaupungille syömään ja viettämään iltaa. Mitään päällepantavaa ei tietystikään ole ja parin tunnin kuluttua on lähtö, paniikki!

Kuvissa Linnean tämän viikon kampauksia: korsettiletti ja kieputusponnari.

Ihanaa viikonloppua!

2 vastausta aiheeseen “Arkisesta aherruksesta pikkujouluihin”

Heippa!
Illanvietossa täälläkin entisiä työkavereita tapaamassa. On niin mukavaa välillä irtautua arjesta. Meillä ohjelmassa afrernoon tea, silleen kiltisti ?!
Sama juttu koulun kanssa, että helppo sinne on lähteä muttei melkein mitään saa kotona aikaiseksi. Taapero heti sylissä jos avaa koneen. Niitä tehtäviä ei kuitenkaan kukaan sun puolesta tee.
Tsemppiä meille opintielle!

Niinpä, tsemppiä hurjasti sinnekin! 🙂 Onneksi nämä pienet tuovat pientä lisäpotkua opintojen suorittamiseen loppuun saakka. Toivottavasti sulla oli ihana afternoon tea <3

Kommentit on suljettu.