Kategoriat
Lifestyle Ura

Blogipäivä Otavamedialla, mikä on mun blogin tulevaisuus?

Annan ja KaksPlussan bloggaajien blogipäivässä

Perjantaina oli hauskaa ohjelmaa kun meillä oli Annan ja KaksPlussan bloggaajien blogipäivä Otavamedialla. Päivä alkoi lounaalla, jonka jälkeen oli WTD Natan pitämä koulutus somevaikuttamisesta. Se oli ihan mielettömän hyvä ja antoisa esitys, joka toimi hyvin vuorovaikutteisesti eli ihan esityksen aikana pureuduttiin keskustelemalla kaikkiin mieltä askarruttaviin aiheisiin ja kysymyksiin. Olen kuullut aikaisemminkin Natan puhuvan aiheesta kun bloggasin A-lehdillä. Siitä on kuitenkin aikaa ja perjantain koulutus oli tuota aiempaa pidempi ja erittäin hyvä. Esityksen jälkeen meillä oli vapaampaa ohjelmaa, blogipalkintoja, kakkua, kahvia, jäätelöä ja musiikkia ym.

Liian harvoin tulee nähtyä monia hyviä blogikavereita!

Samalla pääsin tietysti näkemään hyviä blogiystäviäni kuten Endorfiinikoukussa blogin Elinaa, jonka kanssa blogattiin molemmat aikoinaan FitFashionissa. Oulun tyttöinä tullaan hyvin juttuun vaikka ei vielä silloin tunnetukaan. Ajatella, että ollaan asuttu nuoruus ihan muutaman kilometrin päässä toisistamme! Mari Valosaarta en vielä tunne henkilökohtaisesti mutta tällaisissa päivissä saa hyvän mahdollisuuden päästä tutustumaan bloggaajakollegoihin. Alta löytyvässä kuvassa myös meidän kaupallinen tuottajamme Vilma.

 

Mun oma blogiura on jo aika pitkä, sillä pian bloggaaamista tulee täyteen seitsemän vuotta. Siihen on mahtunut erilaisia aikoja, välillä aktiivisempia ja välillä verkkaisempia. Blogi on elänyt välillä pääosaa ja toisinaan sivuosaa, vaikka se onkin kulkenut mun mukanani kaiken aikaa. Tietysti tuollaisen koulutuksen jälkeen mietin, miten paljon enemmän voisin laittaa blogiin aikaa ja miten paljon aktiivisempi voisin olla muissakin some-kanavissa. Pitäisikö mun tehdä tätä vielä suunnitelmallisemmin ja lähteä panostamaan omaan blogiin ja somekanaviin niin kuin se olisi ainoa työ, mitä haluan tehdä. En ole koskaan tehnyt sellaista päätöstä vaan olen aina kirjoittamisen lisäksi paiskinut muitakin töitä ja opiskellutkin siinä sivussa. Osa mun ystävistäni on valinnut tämän tien kuten esimerkiksi Monna ja Eveliina, jotka panostavat nyt Vaikuttajatapahtumiin ja Vaikuttajamediaan. Todella moni on myös lopettanut bloggaamisen jossain vaiheessa ja muutama aloittanut sen tauon jälkeen uudestaan. Itse näkisin, että bloggaan vielä pitkään mutta tietysti tätä voisi kehittää ja ottaa rinnalle jotain uuttakin. IG-tv videot ja podcastit ovat esimerkiksi nyt nousussa ihan Insta-storiesin ja tubettamisen lisäksi. Moni on myös julkaissut kirjan tai pari. Ehkä vain kirjoitan ironisen elämäntarinan ”Kuinka katosin karkkimaahan”.

No niin, olipas siinä vitsi. Kertokaahan ihan oikeasti, jos teillä on mitään toiveita mun blogin suhteen. Aiheita joista haluaisitte juttua tai muita ideoita joita toivoisitte että toteutan? Saa kommentoida! Kaikki toiveet ja ideat ovat tervetulleita.

Mari, Elina, Nata, minä ja Vilma

5 vastausta aiheeseen “Blogipäivä Otavamedialla, mikä on mun blogin tulevaisuus?”

Olis mukava lukean sun ihan perusarjesta, niinkuin blogin alkuaikoina. Vaikka et enää diettiruuista laitakkaan kuvia. Tai ehkä just siks oliskin mielenkiintoista lukea sun ja teidän arjesta. Sulla on varmasti mielenkiintoinen arki, kun teilläkin erityisyydet lapsilla tuo oman mausteensa arkeen. Mitta kirjoitatpa mitä vaan, niin vuodesta toiseen aion pysyä mukana! Oot huippu tyyppi!!! <3

Kiitos ideasta, voin laittaa tämän toteutuslistalle! 🙂 Eli ihan arkipäivän kulusta juttua. Kiitos ihanasta palautteesta <3

Hiukan harvakseltaan postauksia, aika sama määrä kuukaudesta toiseen. Hiukan vaisua kirjoittelu ollut, kuvia paljon, vähän tekstiä. Eli pitkäaikaisena lukijana olen muutoksen huomannut.

Nyt tänä vuonna olen tosiaan päivitellyt blogia noin kolme kertaa viikossa, mikä on tuntunut itselle sopivan leppoisalta tahdilta. Joinain vuosina tätäkin vähemmän ja joskus kirjoituksia on tullut sen 5-6 viikossa.

Tykkäättekö kuvista vai olisiko parempi, että on vähemmän kuvia ja pidemmästi tekstiä? Olen aina tykännyt kuvata paljon, sillä ne kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Mutta toki voin kirjoittaa pidemmästikin jos sitä toivotaan 🙂

oli ihana nähdä anna! ei muuta kuin kivaa syksyä ja ilo kuulla, että mun esitys upposi!

Kommentit on suljettu.