Kategoriat
Uncategorized

Muutama lahja hankittu jo pukinkonttiin

Joululahjojen osto Black Friday viikon aikana

Meidän perheen tontuilla onkin aikamoinen homma sen suhteen, että saataisi hankittua muutama lahja pukinkonttiin vielä hyvissä ajoin ennen joulua. Me ollaan lähdössä joululomalle Thaimaaseen tuossa itsenäisyyspäivän jälkeen kahdeksi viikoksi ja palataan Suomeen vasta jouluaattona. Joulu ollaan varmasti sen vuoksi kotona toipumassa matkustuspäivästä ja ajattelin laittaa pakkaseen ruokaa valmiiksi kuten laatikoita ym. Toivotaan, että pukki olisi käynyt tuomassa kuusen alle muutaman lahjan kun tosiaan siinä ei enää kaupoille ehdi. Jos lahjat löytyy nyt black friday viikon aleista niin aina sen parempi.

Meillä lapset on laittaneet rasteja noihin kotiin jaettaviin lelukirjoihin, mikä helpottaa etsintää kummasti. Nyt selailen vain nettikaupoista hintoja ja näin varmasti jokainen saa jonkun toivomansa lahjan. Vähän jännittää miten jaksetaan sitten joulua laittaa kun matkustetaan pitkä päivä ja tullaan vasta illalla kotiin. Toisaalta tuo matka on meille jo se suurin lahja ja lapsetkin tietävät sen niin mitään suuria hankintoja ei ole tiedossa.

Milloin teillä tehdään joululahjaostokset? Itse ostan yleensä vasta muutama päivä ennen joulua, joten tämä tuntuu vielä niin aikaiselta olla liikenteessä. Toisaalta kiva kerrankin näin päin, niin ei tule viime hetken stressiä.

Yksi vastaus aiheeseen “Muutama lahja hankittu jo pukinkonttiin”

Kommentit on suljettu.