Kategoriat
Yleinen

BookBeatin kirja ei paljon paina

SAMSUNG CSC

Kaupallinen yhteistyö / BookBeat

Olen se tyyppi, joka käy harvoin kirjastossa ja meinaa aina unohtaa palauttaa kirjat ajoissa. Nytkin yliopistolta lainatuista kirjoista olen ehtinyt uusia kirjat niin monta kertaa, että ne on pakko palauttaa. Olisikohan tähän olemassa joku helpompikin keino? Joku miten kirjat kulkisivat mukana ilman raahaamista, eikä niitä tarvitsisi koskaan palauttaa.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Onhan siihen, eikä e-kirjat nyt mikään aivan uusi juttu ole. Meikäläisellä ei ole vain tullut käytettyä palvelua juuri vapaa-ajan kirjojen lukemiseen vaikka osa luentokirjoista onkin e-kirjoina. Tästä syystä tutustuminen BookBeat palveluun osui aivan oikeaan osoitteeseen ja huomasin miten helppoa on kun kirjoja voi lukea tai kuunnella omalta kännykältä missä tahansa. Mulla olikin listalla jo monenlaisia self-help opuksia joiden lukeminen on kiinnostanut pidemmän aikaa. Aloitin Maaret Kallion Lujasti Lempeästä ja sen luin Kesälahden reissun aikana. Seuraavaksi listallani on Marie Kondon Siivouksen elämänmullistava taika sekä Kaisa Jaakkolan Hyvän olon hormonidieetti.

SAMSUNG CSC

Screenshot_2016-06-06-14-17-10

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

BookBeatissa on paljon myös äänikirjoja joita voi kuunnella sekä kuulokkeilla että kaiuttimilla ja tämä on ollut lasten mieleen sillä valikoimassa on paljon satuja. Sovellus on saatavilla iOS- ja Android-laitteille eli suoraan puhelimille ja tableteille. Sovelluksen käyttö maksaa 16,90€ kuukaudessa ja sillä voi lukea tai kuunnella niin monta kirjaa kuin haluaa. Kirjat ovat järjestetty kategorioihin joista niitä on helppo etsiä. Promokoodilla toobigtobeme pääsette kokeilemaan applikaatiota 1kk:n ajan maksutta, jonka jälkeen voit päättää piditkö palvelusta ja haluatko jatkaa kuukausihinnalla. Kirjautumalla palveluun TÄSTÄ LINKISTÄ saatte tuon tavallista pidemmän tutustumisajan käyttöönne. Koodin voi ottaa käyttöön 31.8. saakka.

SAMSUNG CSC

Minun lukukesäni jatkuu myös Italiassa, sillä kirjoja voi ladata laitteelle myös off-line käyttöön eikä niiden lukemiseen tai kuuntelemiseen tarvitse internet-yhteyttä. Lukuvinkkejä saa heittää! Joku elämänmakuinen kesäromaani olisi vielä haussa.

SAMSUNG CSC

17 vastausta aiheeseen “BookBeatin kirja ei paljon paina”

Innostuitko KonMarista, vai luitko sen kirjan? Mulla on lainassa naapurilta tuo ja olen hieman konmarinoinut kaappejani 🙂

En ole vielä sitä aloittanut, en uskalla 😀 Täällä nimittäin riittäisi konmarinoitavaa pelottavan paljon 😉 Mutta lukulistalla on.

Tulips sopivaan saumaan! Konmari kiinnostaa myös, ja kesäloma alkaa sopivasti tänään. Onpahan sateisille päiville tekemistä!

Hieno juttu! Ja älä tosiaan säikähdä lun linkki sanoo että kokeiluaikaa 14 päivää, se kuukausi tulee näkyviin kirjautumisen jälkeen 🙂

Kiitos, tämä tuli niin hyvään saumaan!! Saanko vielä kysyä, että mitä merkkiä uimapukusi on ja mistä hommattu? Pitäisi hommata mutta ahdistaa jo valmiiksi se kaupoissa juokseminen 🙂

Voi kuule, se on ikivanha ihan esikoisen odotusajalta varmaan joku H&M:n äitiysuikkari. Käytän edelleen kun kangas on kuitenkin niin napakkaa että uikkari sopii vaikka en ole raskaana.

Hei

Olisi todella kiinnostavaa lukea ajatuksistasi konmarista. Luin kirjan alkuviikosta vuorokaudessa ja sen jälkeen on alkanut melkoinen elämänmuutos karsimalla tavaraa ja myös pääkopan sisällä. Osa jutuista tuntuu näin länsimaalaisena vähän extremeltä, mutta monessa todella on pointtinsa. Kiinnostavaa ja puhdistavaa puuhaa, tosin myös uuvuttavaa kun näin alkuinnostuksessa tulee raivattua yömyöhään saakka 🙂

Olipa kyllä surkeat sivut 🙁 ! Ensinnäkään tuota tutustumisjaksoa ei voi ottaa ilman, että syöttää luottokortin tietonsa. Joka lähtökohtaisesti nostaa mulla aina karvat pystyyn…
Ja siksi toisekseen jos haluaa kuunnella vain äänikirjoja, niin niitä on ihan mahdoton selata. Jos laittaa hakusanaksi ”äänikirjat” niin haku ei löydä mitään!

Harmi sinänsä, koska tää palvelu olis voinut olla itselleni tosi kätevä, joka mieluummin kuuntelis kirjoja.

Onko se kirjojen selaaminen helpompaa, kun on loggautunut sivustolle sisään?

Harmi jos en tykännyt. Ehkä se on jo vähän tätä päivää, että luottokorttia käytetään maksuissa, etenkin jos summa on pieni joku kymmenen euron, ei välttämättä ole kustannustehokasta lähettää sitä postilla.

Hauissa kirjojen päällä on aina kuulokkeet ja silmälasit jos kirjan voi sekä lukea että kuunnella. Mutta tuohon on hyvä palaute jos haku ei toimi sanalla äänikirja, että nekin koottaisiin yhteen. En itse huomannut kaivata kun selailin kirjoja suoraan kategorioista.

Ajattelisin, että Paypal olisi enemmän tätä päivää kuin suora luottokortin numero? Mutta sitä ei ihan joka paikassa tosiaan ole, ulkomailla kyllä aika paljon. Numerohan se siinäkin on netissä, mutta näin vain yhdessä paikkaa jos joka paikassa voisi maksaa Paypalilla sen sijaan, että vaikka paljon ostoksia tekevänä pistää kortin numeroa vähän joka paikkaan. Paypalille voi toki lisätä omalta tililtä ihan käteistä varantoihin eli käsittääkseni silloin ei tarvita korttiakaan (en ole varma).

Ensin siihen Nanson jumpsuitiin liittyen: sinulle kuuluisi Nanson provikka! Ko. haalarit ovat joka paikasta loppu ja paikallisen Nanso Shopin myyjä sanoi, että ”syynä” on Me Naisten -blogi. Sanoin, että eipä ole – kyllä alkuperäinen syy on Anna! 🙂
Itse ei ole tullut vieläkään kokeiltua e-kirjojen lukua – olen vissiin sen verran vanha/vanhanaikainen, että tykkään pidellä kirjaa käsissä. Äänikirjoja on joitakuita tullut kuunneltua pitkillä automatkoilla.
Konmarikin on hyllyssä. Luin sen puoleen väliin – ehkä joskus loppuun. Tuli vain tunne, että kyllä minä tämän kaiken olen aina tiennyt, ei siinä sinänsä mitään uutta ole siivouksen ja järjestelemisen ihmeellisessä maailmassa. Jos ei itseään saa kuriin noissa asioissa muutenkaan, niin tuskin tuon kirjan kautta mitään ihmeellistä uskoontuloa tai valaistumista saa. Periaatteessa meistä jokainen olisi voinut kirjoittaa kansiin samat ohjeet. 🙂

Ei hitsi,onpahan hyvä juttu! Itse tykkään käydä kirjastossa mutta näin suurperheessä se ei aina onnistu..Täytyykin ottaa tuo käyttöön,tykkäisin niin lukea. Sama homma niiden palauttamisten kanssa,se on aina nolosti myöhässä…

Mä kans luen mieluummin ihan oikeita kirjoja, mutta taidanpa ladata tuon sovelluksen kuitenkin, koska nuo samaiset kirjat Maaret Kalliosta KonMariin on munkin to read-listalla! Mä olen innostunut raivaamaan kaappeja saikun aikana ja hitto vie miten paljon oon saanut aikaan. Laitan kaikista haetuista tavaroista eurot yhteen kippoon ja säästän ne meidän Kreetan matkaa varten. Muutamassa päivässä kippoon on kertynyt matkalle jo 170e käyttörahaa 🙂 Ei muuta kuin Annakin vaan pikaseen kerryttämään matkakassaa! Vielä ehtii 😉

Moi Anna!

Mikäli et ole vielä lukenut Katherine Pancolin kirjoja niin siinä sulle täydellinen lukusarja kesäksi. Kantsii lukea järjestyksessä, Krokotiilin keltaiset silmät on eka.Vahvoja, elämänmakuisia kirjoja!

Hyvää viikonloppua!

Kiitos vinkistä! Latasin ja aloitin jo eka kirjan kuuntelemisen. Minulle sopii niin paljon paremmin äänikirjat arkitouhuilun taustalle kuin kirja kouraan. Ihanaa kesää koko perheellenne!

Kommentit on suljettu.