Kategoriat
Yleinen

Jos kaipaat illalla seuraa

SAMSUNG CSC

Terveisiä Kesälahdelta! Meikäläinen hyppäsi autoon ja suuntasi lasten kanssa appivanhempien mökille, sillä meillä ei ollut mitään ihmeellistä ohjelmaa Helsingissä. Kurvattiin ensin mun isän mökin kautta joka on suunnilleen puolivälissä ja pidettiin siellä pieni tauko. Tuo Kivijärven mökki on todella pieni, ilman mitään mukavuuksia niin ei jääty sinne yöksi. Tämä appivanhempien ”mökki” on valtava vanha kyläkoulu jossa on vessat, sähköt ym. niin täällä lomanvietto on lasten kanssa helpompaa. Olen varmasti jo monta kertaa mainostanut mutta Kesälahti kuuluu Kiteeseen ja talo on Puruveden rannalla joka on Saimaata. Puruvedellä vesi on ihanan kirkasta ja tämä kuvissa näkyvä Ruokkeenniemi on hiekkarantoineen kuin ulkomailta.

20160615_135914 SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Eilen sää oli pilvisempi mutta tänään oli oikea hellepäivä ja viihdyttiin rannalla neljä-viisi tuntia eli melkein koko päivä. Olen tänä kesänä jo tähän mennessä pukeutunut uikkariin useammin kuin monena vuonna yhteensä. Vaikka olen historiani ”huonoimmassa kunnossa” niin en jaksa murehtia enää. Toki teen nyt töitä terveyteni eteen mutta en jää odottamaan enää bikinikuntoa, sillä haluan elää hetkessä. Sanotaan, että lapset eivät tule muistamaan muhkuroitasi rannalla, vaan äidin joka oli mukana ja jonka kanssa oli hauskaa. Huvittavaa oli myös se, että lapsikatraasta huolimatta havahdun siihen kun rannalla istuskellut mies tulee tuikkamaan käteeni käyntikortin ”jos illalla kaipaan seuraa”. Tästä menin kyllä aikalailla sanattomaksi, sillä en ole saanut tällaista huomiota tuntemattomilta aikoihin. Huomasin myös sen, että treffimarkkinoilla meikäläinen on siirtynyt keski-ikään. Ne eivät olekaan vaan isäni ikäisiä miehiä sillä hän ei ole enää neljäkymmentä vaan olen itse lähempänä sitä ikää kuin eläkkeellä oleva isäni. Hämmentävää. Kuinka en ole huomannut vuosien vierineen näin?

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Tarjouksesta huolimatta oli iltaseuranani blogi ja te, joten aivan hukkaan ei mennyt tämäkään ilta. Tarinalla voin myös lohduttaa jokaista epävarmaa sellupyllystä kärsivää naista, että uikkarit päälle vaan niin vientiä riittää. Ehkä ne miehet katsoo sittenkin silmiin?

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

12 vastausta aiheeseen “Jos kaipaat illalla seuraa”

Ihan siitä syystä että sinäkin, niin uskallan minäkin! Tänään olin ekaa kertaa ikinä BIKINEISSÄ ja julkisesti!

Mummolta jäänyt mieleen, että pyöreä nainen on kaunis, kunhan kantaa itsensä kauniisti ja uskoo itseensä! 😉 Tänään iltalenkillä tuli itse tajuttua kun ohitettiin mopo poikia, että nuista ajoista on jo kymmenen vuotta, jestas kun aika juoksee! Teillä näyttää olevan ihana loma ja rohkeasti vain kaikki rannalle bikineissä, olet ihana kun kannustat aina myös muita olemaan rohkeita! <3.

Olen katsellut ihmisiä, sekä miehiä että naisia, sillä silmällä. Katsellut mikä tekee toisista houkuttavampia kuin toisista. Se on juurikin se miten edellinen kommentoija muotoili! Eli taasen rinta rottingille ja hymy huulille. Mä olen huonoryhtisenä käynyt fustratunneilla ja huomaan jo selvän muutoksen olemuksessani. Ja teen pienen ehostuksen aamuisin, niin joka kerta kun peiliin katson, saan hymyn oikeastaan kivan näköiseltä, pyöreältä ja keski-ikää lähestyvältä naiselta. Oli muuten ihana se sun uusi haalari, wa-wa-wuum -meininkiä ☺.

Törmäsin blogitekstiisi sattumalta.

Miten ihanasti sanottu. Miten ihana tunne itsevarmuudesta välittyikään. Sai kyynelet silmiini.

Tällä jaksaa taas. Ehkä yritän itsekin keskittyä peiliin katsellessa silmiini.

Yhteen edellisistä kommenteista lisäisin, että sama pätee aivan yhtälailla laihoihin naisiin. Ei laihuus ole mikään itseisarvo. Me kaikki olemme kauniita, kunhan ensin uskomme sen itse. Itsensä kauniisti ja ylpeästi kantaminen lähtee juuri siitä tunteesta, että uskoo itse itseensä ja arvostaa juuri sitä mitä kulloinkin on.

Kiitos kirjoituksestasi ja ihanaa kesää!

Oi ei,ihana mies;) Sä olet kyllä niin kaunis minkalaisena vain ja ei voi kuin ihailla sinua! Että en ihmettele ”käyntikorttimiestä” 😉

Siis pakko todeta että olet ihan älyttömän inspiroiva! 🙂 Itse olen nuorempi ja ei tosiaan ole miestä eikä lapsia, mutta kuitenkin päässyt kertymään vuoden aikana painoa ja olo ollut todella epävarma. Tuntuu, ettei yhtään tee mieli olla bikineissä tai näyttäytyä edes vähemmissä vaatteissa missään. Sun kuvat ja snäpit ovat oikeasti inspiroineet ja saaneet olon vähän paremmaksi. Että ei sillä kropalla ole niin väliä (toki siis terveydellä ja hyvinvoinnilla on, mutta niiden eteen tehdään varmasti kummatkin töitä jaksamisen mukaan!), koska kyllä ne on sitten niitä muita tekijöitä, jotka miehissäkin (ainakin toivottavasti) herättää sen kiinnostuksen. Sulla on esimerkiksi ihan mieletön ja sädehtivä hymy, joka ei oikeasti voi jäädä huomaamatta keltään! 😀 Uskon myös, että se että itsevarmana käppäilee rannassa bikineillä ja pitää hauskaa, vaikka kroppa ei jostain muotilehdestä olisikaan, tekee vaikutuksen. En ihmettele yhtään tuota käyntikorttia. 🙂

Mun äiti on aina ollut reilu satakiloinen ja riehu meidän lasten kanssa rannalla minkä ehti ja jaksoi 😀 Se oli kivaa ja on jäänyt mieleen ihania lomamuistoja, kun äiti teki sitä ja tätä. Vanhempana aloin miettimään, miten se kehtas, mutta NYT mietin, että HITTO SE ON SIISTI MUTSI! Matkustaessaan ulkomailla äiti heittää jopa bikinit päälle lähtiessään biitsille, propsit siitä. En kyllä tosin tiiä, onko saanu ikinä rannalla treffikutsua 😀
Muttqa hei ihanainen, kiitos näistä sanoista ja kuvista, itsekin aion pakata mukaan bikinitkin lomalle IHAN VAAN VARUIKS. 🙂

Ihana kirjoitus 🙂 kyllä se kuitenkin on se henkinen hyvinvointi ja itsensä hyväksyminen, mistä kaikki lähtee. Kun ihminen on sinut itsensä kanssa ja voi henkisesti hyvin se näkyy ulospäin ja ilmankos niitä treffikutsuja satelee 🙂
Oikein aurinkoista kesänjatkoa, mun puolesta vaikka jokapäivä vois olla uikkarikelit.

Syntyperäisenä Kiteeläisenä ei ole Ruokkeella tullut käytyä, mutta nämä kuvat nähtyäni päätin, että taitaa tämäkin sellupylly hilata itsensä ja lapsensa kesälomalla Ruokkeen rantahiekalle päiväretkelle 🙂

Ihmisen kaunis sisin näkyy ulos päin ja kyllä niitä ihmisiä on, ketkä sen huomaavat 🙂 vaikka tuntuukin kovin ulkonäkökeskeistä aikaa eletään. Olin tässä juuri eräässä paikassa ja siellä oli kaunis nuori nainen, mutta kylmä, kova suustaan, kiukkuinen – ikävä kyllä minusta siinä meni vähän maku. Jos mietin naisena, että tuo nainen olisi ollut vaikka mies – en ikimaailmassa haluaisi jakaa elämääni sellaisen ihmisen kanssa, kaunis komea tai mitä lie. Kyllä on vähään tyytyväinen se, joka valitsee parisuhteeseensa ulkokuoren, aika kestämistä siinä jos luonne on kuin riivinrauta kun kodin pitäisi olla rauhan tyyssija? Tällaista vain tuli mieleen. Jotkut ihmiset vaan huokuu rauhaa ja kauneutta ja se tulee lämpimästä sydämestä 😀 Ja jos ulkonäkö on tärkeää niin naiset kumminkin suuttuisivat jos mies vaihtaa viisikymppisenä nuorempaan? 😉 Jos vain supernäteillä ja sopivan laihoilla olisi oikeus pariutua, lähes koko Suomi olisi yksin jos mietitään kauneutta/sopivuutta yksipuolisesti.

Jos itsellä on hyvä fiilis, niin se näkyy heti ulospäin ja kiinnittää vastakkaisenkin sukupuolen huomion. Noissa kuvissa ainakin sä näytät tosi hyvältä!

Kesälahti <3Paras paikka maan päällä. Mun kotikuntani. Nykyään täällä pohjoispohjanmaalla asun perheeni kanssa, mutta tulee mökillä käytyä pari kertaa vuodessa. Mainittakoon vielä, että ihana inspiroiva blogi, kiitos että jaksat valaa uskoa tällaiselle ikuiselle laihduttajalle 😉 Mukavaa kesää!

Kommentit on suljettu.