Kategoriat
Yleinen

Ettei pieni nenä pala

SAMSUNG CSC

 

Kaupallinen kampanja / Yhteistyössä ACO Sun

Ollaan käyty leikkipuistossa nyt kesäloman alusta melkein jokainen arkipäivä! Kaupungin tarjoama lounas on niin helppo ja kahdeltatoista tuleva ruoka uppoaa aina paremmin ulkona ja muiden lasten seurassa. Viime viikolla meidän leikkipuiston allaskin otettiin käyttöön mutta jäätiin odottamaan vielä parempia kelejä uinnin suhteen. Uutena käytäntönä on, että altaan vesi vaihdetaan viikolla sekä maanantaisin että keskiviikkoisin ja se kuulostaa hyvältä!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Leikkipuistossa tulee vietettyä koko kesän aikana juuri sitä kuuminta aikaa päivästä ja mulla on vakiona aina aurinkorasva käsilaukussa mukana. Acolla on lapsille ihan kokonaan oma aurinkotuotesarja Aco Sun ja tuotteet olivat mulle entuudestaan tuttuja. Stickiä me ei oltu kokeiltu ja se vaikuttaa kyllä ihan hittituotteelta että ihmetyttää etten ollut siihen aiemmin törmännyt! Se mahtuu vaikka taskuun joten ei todellakaan jää auringolta suojautuminen siitä kiinni ettei purkki mahdu mukaan. Stickillä sipaisee helposti kasvot jos on muuten suojautunut auringolta vaatteilla.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Meillä on ollut haasteita esikoisen herkän ihon kanssa ja siksi vaatteilla suojautuminen onkin ensisijainen ratkaisu mutta koululaista on enää vaikea saada verhottua kokonaan vaatteisiin ja hupulliseen lippalakkiin 😉 Siinä kohtaa rasva tulee tarpeeseen! Acon tuotteista Sensitive sun cream eli valkoinen tuubi jättää käytännöllisen valkoisen kalvon levitettäessä, jotta voi olla varma, että tuote on levitetty joka paikkaan. Keltaisessa pakkauksessa olevat eivät jätä ja tämäkin on makukysymys kummasta tykkää enemmän.

Miten te tykkäätte suojata lasten ihon auringolta? Onko hyviä vinkkejä jakoon?

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

Acon arvonnassa palkinnot voittivat:

1. Nautiskelijan paketti -> Anu

2. Sporttaajan paketti -> HL

Paljon onnea voittajille! Olen teihin yhteydessä sähköpostilla! 🙂 Kiitos kaikille osallistuneille kommenteista.

Näyttökuva 2015-6-15 kello 11.54.39 Näyttökuva 2015-6-15 kello 11.52.52

9 vastausta aiheeseen “Ettei pieni nenä pala”

Mä en yleensä kommentoi mihinkään mitään,mut nyt tuli mieleen et kerronpa minäkin mielipiteeni.Olit jossain postauksessa pähkäillytkin näitä mainos ym juttuja.Rehellinen totuus on,että rakastin sun blogia alusta saakka. . .siihen asti,et mainokset ja maksulliset jutut tuli mukaan.Aikasemmin kirjotit jotenkin rehellisesti,että pystyin samaistumaan sinuun.Nykyään vilkasen sillon tällön tänne ja jos juttu alkaa ”kaupallinen kampanja” niin skippaan sen.Vaan et ole ainoa!Luin ennen paljon blogeja,mut kaupallisuus on tullu niihin ja ne ei enää olekaan kivoja.Esim jossain puutarhablogissa tuntuu ihan hölmöltä,et siellä kaupataan jotain mikä ei ees liity aiheeseen 🙁 Samaa olen ajatellut nyt sun blogista,et miks mainostaa jotain Bonnen soseita,kun tuskin niitä (ja paljoo muutakaan) oikeesti käytät niinku väität. . .Totta puhut myös siinä,että Pt mielletään kyllä itsekin normikokoiseksi. . .vaan tiedän myös ton jojoilun omasta kokemuksesta.Mä mummi-ikäisenä antasin sulle neuvon,et unohda ne kaik turhat pussit,jauheet,ruokien punnitsemisen jne.Syö normiruokaa sopivasti. . .ja siihen on taika,että syö todella hitaasti. . .maistelee jokaista suupalaa,eli pureskelee kunnolla.Sillon aivot kerkiää huomaamaan,että mahassa on jo tarpeeks ruokaa Jos hotkii,niin kerkiää hotkimaan toisenki annoksen,ennenkö kylläisyys-käsky herää aivoissa.Kyllä se inspiraatio taas palaa,kunhan aikaa kuluu ja saa aivopestyä itsensä siihen.Vaan on muistettava,että et sä oikeesti pysty lopun ikääs syömään vaakan kautta niitä punnittuja ruokia,kanaa,kanaa ja kanaa jne.Eihän se ole oikea malli lapsillekaan.Itsekin ikäni laihduttaneena olen vahingossa antanut lapsille väärän mallin. . .ollaan jonkin sortin syönishäiriöisiä niin minä kun mun 2 aikuista lastakin.Koita sinä välttää se!Aurinkoa toivon kesääsi! Raisa

Blogimaailma on muuttunut kyllä tässä vuosien myötä. Kaupalliset kampanjat on osa varmaan jokaista suurempaa blogia ainakin jossain määrin. Kun blogien hyöty on kasvanut suureksi yrityksille niin bloggaajatkaan eivät halua tehdä juttuja enää pelkästä hyväntekeväisyydestä, vaikka yhteistyöt olisivatkin satunnaisia juttuja. Mainontaa on maailma pullollaan kun sitä lähtee miettimään: televisio, lehdet, nettisivut jne. Toisaalta kun itse olen blogin tällä puolen niin en ymmärrä miksi blogien osalta ei olisi suotavaa tehdä kaupallisuutta sen vertaa, että blogista saa edes jonkun verran korvausta. Väite siitä, että en itse käytä tuotteita mistä teen kamppiksen en allekirjoita. Tänään viimeksi söin aamupalaa Bonne-soseella myslin kera ja samoin vauvan puurossa oli persikkaa hillosilmänä eli tykkään ihan aidosti niistä. Valitsen blogini kaikki kampanjat itse, enkä kirjoita sellaisista jutuista mistä en pidä. Voin seisoa siis kaikkien tuotteiden takana mistä kirjoitan.

Ruokapuolesta kirjoitit neuvoja, mukava kun haluat auttaa! Meillä ei missään tapauksessa syödä pelkkää kanaa 🙂 Vaakaa oon käyttänyt ruokailun apuna tänä vuonna vain muutamia viikkoja joten se ei ole mulla arkipäivää. Haluan ehdottomasti antaa parhaan mahdollisen mallin lapsilleni ja siinä riittääkin mulla motivaatiota oman syömisen kuntoon laittamisessa. Aikuisena tiedät varmasti, että se on silti haastava tehtävä, onhan meillä jokaisella varmasti parhaat mahdolliset aikeet.

Arvostan avointa palautettasi mutta toisaalta toivon että vastaukseni myötä ymmärtäisit että itse teen tätä työkseni ja sen myötä kaupallisuus on osa blogia. Olen silti persoona täällä takana ja laitan blogiini sekä itseni että perheeni likoon, hyvin avoimella otteella.

Oikein lämmintä kesää myös sinulle ja perheellesi! Nauttikaa juhannuksesta!

Voi Anna, olen pahoillani tällaisista kommenteista 🙁 Rakentava kommentointi on asia erikseen, mutta mun mielipide on, että nyt lähinnä teilataan. Tuli ihan itselle paha mieli sun puolesta. Vaikkakin hienosti pystyt suhtautumaan inhaankin kommentointiin. Sulla on kuitenkin paljon lukijoita, jotka arvostavat sun avointa kertomusta elämästä, juuri sellaisena kuin se on. Ja myös niitä, jotka ymmärtävät, että tämä on sinun työtä. Tsemppiä hurjasti! En anna neuvoja mitä tehdä, koska se jokin löytyy itsestä. Ja kun on sen aika, asiat sujuvat, ihan varmasti. Halaus ❤

Heissan!

Mulle on tullut tosi paljon samanlainen fiilis kuin Raisalla. Aluksi su blogi oli ihan mieletön ja luin sen usein uudelleen ja uudelleen läpi hakeakseni inspiraatiota. Nyt mun mielestä tää ei oo enää fitnessblogi ja mainontaa on minunkin mieleeni aivan liikaa. Toki ymmärrän elämäntilanteen ym.
Tämä vain mun mielipide. Ihanaa kesää.
Toivottavasti joskus palataan ”entiseen” tyyliin!

Ja side note vielä: edelleen luen blogiasi silloin tällöin 🙂 ja jotkut postaukset ovatkin oikein mainiota luettavaa!

Valitettavasti en ole sama ihminen kuitenkaan kun silloin. Olen väsynyt kolmen pienen lapsen äiti, joka kamppailee väsymyksen, jaksamisen ja terveyspulmien kanssa. Kirjoittaminen on silti mun intohimo ja juttu mikä on mun omaa, fitnessblogia tai suurta esimerkkiä en silti pysty itsestäni tekemään 🙁

Kaikenlaiset kommentit ovat silti sallittuja ja kiitän mielipiteestäsi. Ihanaa kesää sinulle! <3

Aivan:) pahaa mieltä en missään tapauksessa halua aiheuttaa!

Rentouttavaa kesää ja paljon jaksamista ❤️

Ei Hoo sun kommentti kadonnu,siellähän se on mun kirjotuksen alla!Enkä mä tarkottanu teilata ketään. . .sä ymmärsit väärin.Se oli rehellinen mielipide,mun oma siis. . .ja kuten kirjotin ei Annan blogi ole ainoo kaupalliseks muuttunu.Anna kirjotti että joka paikka on mainoksia täys tänä päivänä. .niin on ja ehkä siks tällänen vanhempi kaipaa sit välillä jotain ihan muuta.Ilman mainoksia(joista en tykkää) tää blogi saa ajattelemaan asioita,innostumaan ja jopa toteuttamaan!Ei meidän kaikkien tarvi aina olla samaa mieltä joka asiasta!!Edelleenkin käyn vilkasemassa ne ilman mainoksia olevat ihanat päivitykset 🙂

Kommentit on suljettu.