Kategoriat
Yleinen

Hieman harvinaisempia perhekuvia

FITFASHION BLOKKARIT
Kuva: A-lehdet / Joonas Vuorinen

 

Mun Instagram-seuraajat ovatkin nähneet jo näitä kuvia mutta haluan ehdottomasti laittaa nämä myös blogin puolle. Olin nimittäin joulukuussa lasten kanssa A-lehdillä kuvauksissa FitFashionin mainoskampanjaan joka pyörii parhaillaan. Kamppis tuo esille millaisia erilaisia bloggaajia portaalissa on ja meikäläiselle napsahti odotetusti tämä pienten lasten äidin rooli. Ihania malleja on kuoritunut myös noista mun mussukoista 🙂 Kuvissa Eliel 6.v, Linnea 3.v ja Amos 4kk. Minun maailmani rakkaimmat <3

IMG_0011 IMG_0119 IMG_0137 IMG_0150

 

Pieni pätkä radiossa pyörivää mainosta löytyy myös Instasta (@annaliljeroos) sekä tietysti bongaus bussipysäkiltä. Ison maailman malliin!

Oletteko törmänneet näihin FF mainoksiin ulkona, lehdissä tai verkossa? Lasten mummi meinasi saada sydärin bussipysäkillä matkalla töihin. Ei vissiin ollut tullut puhetta 😀 Siellä se Linnea istuskeli miniän sylissä. Ja muutenkin, en oo vieläkään varma ymmärtääkö sukulaiset että pidän blogia tai mitä ne blogit oikein on. Täähän on niin marginaalijuttu! Meidän nuorten höpötyksiä 😉

Kuvat: A-lehdet/Joonas Vuorinen

Fitfashion_versiot_230x297-2 Fitfashion_versiot_230x297-3

 

 

15 vastausta aiheeseen “Hieman harvinaisempia perhekuvia”

Voi kun on niin ihania kuvia! Mun lemppareita on toka ja viimenen 🙂 Näytätte tosi onnellisilta. Ja vähänkö kiva muisto tuo on sit lapsille ja sullekkin vanhempana.

Ihania kuvia! Etenkin tossa viimeisessä kuvassa Amoksen ilme! 😀 Ihania kuvia muistoksi! 🙂

Vitsi noi on hienoja kuvia! Kiva muisto lapsille ja koko perheelle 🙂 Ja toi FF:n kamppis on erittäin onnistunut!

Ihania kuvia. Ihana elämänmakuinen blogi, jännityksellä odottelen talon ja pihan valmistumista ja Annan ”uutta nousua” hyvinvoinnin saralla!

Ps. Oletko ollut tyytyväinen zipit-päiväpeittoihin? Onnistuuko petaus jo pikkukoululaiselta?

Oon tosi tyytyväinen! Kyllä molemmat osaa jo sulkea ne, ainoastaan tuonne kerrossängyn yläpetiin ei seinän puolelle edes isompi yllä.

Kiva nähdä teidän muruista kuvia pitkästä aikaa, aivan ihania! Eliel ja Linnea tuntuvat kasvaneen aivan hurjasti, no ja Amos myös =)

Ihania kuvia! Oot muutenkin niin samoilla ajatuksilla monissa asioissa kun minä että kiitos mahtavasta aidosta blogistasi, se tsemppää muakin!
Ja hei, mistä tuo ihana musta takki on joka on fit fashion vauvabuumi postauksessa, löytysköhän niitä jostain?

Kommentit on suljettu.