Kategoriat
Kauneus

Hups, eihän mulla ole juurikaan päälle mahtuvia kesävaatteita!

Kassit pakattu mutta muutama juttu uupuu

Olipas hauskaa huomata, että mulla ei ole reissuun shortseja tai bikineitä, johon mahtuisi raskausvatsan kanssa. Bikinin alaosat jotka mulla on, on sellaiset jossa on oikein vatsaa kiristävä muotoilu ja ne on piukat mulle ihan sellaisenaan. Tänään tehty pikainen kierros Itiksessä ei tuottanut ihan toivottua tulosta sillä tähän aikaan vuodesta ei tietystikään löytynyt ainuitakaan mamma-bikineitä, shortseista tai kaipaamistani capreista puhumattakaan. Matkalaukkuun löytyi onneksi jo edellisissä raskauksissa palvellut mammamalliston koko-uikkari sekä erilaisia venyviä mekkoja.

Joku tietysti miettii, miksi ei voisi laittaa tavallisia biksun alaosia ja jättää ne mahan alle mutta se ei oikein toimi vatsakkaalla ja ylipainoisella ihmisellä jolla on pelastusrengasta jo omasta takaa. Bikinit jäisi tuon renkaan alle niin, että näyttäisi että kuljen ilman housuja sillä ne rullautuisivat niin. Kaikista parhaimmat on ihan reippaat mamma-mallit, jotka tulevat vatsan päälle ja tukevat sitä samalla! Sellaiset löytyi alusvaateosastolta mutta bikinit ne eivät ole. Ostin ne varalta mukaan jos käyttöä tulee, sillä noissa oli mukavasti tilaa kasvavalle vatsalle.

Nyt jatkan pakkailua, sillä huomenna suuntaamme jo lounaan perästä kohti lentokenttää. Jos aiemmin ei ollut kovaa matkakuumetta, niin nyt se on jo korvissa!

2 vastausta aiheeseen “Hups, eihän mulla ole juurikaan päälle mahtuvia kesävaatteita!”

Ihanaa lomaa ja turvallista matkaa ?? Thaimaassa on niin kuuma, ettei siellä paljon muuta tarvi kun uikkarit ja hellemekon. Paikan päältä saa hellevaatteita.

Just tänään mietin että kuka ostais kesäisiä mamma vaatteita tähän vuodenaikaan kun mulla niitä olis viime kesältä ja en viittis odotella ens kevääseen niiden myymisen kanssa ? Oltais ehkä jopa jokseenkin saman kokoisia ? No mutta, ei kerkee enää, ihanaa lomaa teidän perheelle ?

Kommentit on suljettu.