Kategoriat
Matkustus

Perillä ollaan! Loma hotelli Mai Khao Lakissa

Lentomatkasta toivuttu

Jee, perillä ollaan! Itse lento meni oikein mukavasti ja suurin rasitus matkassa oli varmasti kokonaispituus ja kellojen siirto viidellä tunnilla. Aikaero on kuitenkin huomattava ja myös lapsilla tämä uusi aika on tuntunut rytmissä. Thaimaa vaikuttaa jännittävältä sillä neljälle meistä tämä on ensimmäinen kerta täällä. Itse olen käynyt Krabilla ja minulle tämä Khao Lak on uusi paikka. Täällä on paljon vehreämpää ja ilma tuntuu kostealta sillä joka päivä tulee iltapäivällä sadekuuro. Ilma on kuitenkin todella lämmin ja päivisin aurinkoa riittää. Nyt ollaan tutustuttu lähinnä hotelliin ja sen palveluihin sekä rantaan, joka on tässä edustalla. Tarkoituksena on myöhemmin laajentaa reviiriä ja käydä vaikka lähisaarilla retkellä.

Huone ja hotelli

Meidän hotelli on tosiaan Mai Khao Lak ja matka tänne kesti Phuketin lentokentältä 1,5 tuntia. Tämä on TUI Family Life konseptihotelli ja meillä on hieman paremmin varusteltu Select Family huoneisto hotellin päärakennuksessa, joka on keskellä kaikkea. Huone on todella hyvä ja siinä on erittäin iso levitetty vuodesohva lapsille (noin 2mx2m) ja meille vanhemmille myös tosi leveä sänky. Huone on jaettu pienellä väliverholla ja siellä jääkaappi, mikro, kahvin- ja vedenkeitin sekä parveke altaalle. Tällä kertaa huonevalinta meni nappiin sillä esimerkiksi Sisilian lomalla me vaihdettiin huonetta kolme kertaa valtavien muurahaisarmeijoiden vuoksi.

Nyt vien altaalta läppärin takaisin huoneeseen latautumaan ennen kuin akku loppuu. Palaan vielä myöhemmin lentokenttäloungesta, joka testattiin tällä kertaa sekä ruoista joita ollaan maisteltu. Nyt on pakko pulahtaa altaaseen! Päivittelen täältä myös instagramin tarinapuolta, tulkaahan katsomaan/@annaliljeroos.

4 vastausta aiheeseen “Perillä ollaan! Loma hotelli Mai Khao Lakissa”

Hei! Kiva jos jaksat kirjoitella tästä hotellista ja kohteesta vielä lisää! Meillä nimittäin matka varattuna tuonne helmikuuksi. Me ollaan varattu bungalovi rannalta omalla uima-altaalla (!!!) ..Onko teillä allinclusive vai käyttekö rannalla syömässä ravintoloissa? Me ei otettu allinclusivea kun luin että hotellin ruoka ei ole mitään ihmeellistä. Matkaan lähtee minä ja mies plus 3 vuotiaat kaksostytöt. Ihanan näköistä siellä ainakin kuvien perusteella on!?

Moikka! Kyllä kirjoittelen täältä vielä lisää kun oon ottanut paljon kuviakin. Hotelli on oikein mukava ja ne bungalowit on tämän päärakennuksen ja rannan välissä eli ihan rannimmaisena. Meille sellainen oli liian pieni kun on kolme isompaa lasta niin ei antanut edes vaihtoehtona.

Me ei myöskään otettu all inclusivea kun niin moni sanoi ettei kannata. Otettiin puolihoito ja sillä saa aamiaisen lisäksi yhden lounaan tai päivällisen hotellilla. Eilen käytiin ekaa kertaa syömässä tuolla rannalla sitten illallinen. Minusta kannattaa ottaa korkeintaan tuo puolihoito, varsinkin jos on kahden viikon loma. Silloin tulisi hotellin ruoat korvista, sillä tuo iltabuffet ei ollut kummoinen. Rantaravintolassa illallinen maksoi yhdeltä juoman kanssa 150baht eli noin neljä euroa.

Kyllä teitäkin odottaa täällä ihana loma kun on hyvät altaat ja upea ranta! Kysy sitten vaan lisää jos tulee kysymyksiä. Luin itse kaiken mahdollisen mitä löysin netistä tästä ennen omaa lomaa kun oli niin kova lomakuume 😀

Saitteko hotellihuoneen heti käyttöönne saavuttuaan sinne?Onko iltaisin paljon hyttysiä eli tarvitseeko hyttyskarkotteita mukaan? Myöskin joulukuun lopussa tulossa samaan hotelliin:)

Me saatiin heti huone vaikka oltiin jo aamupalan aikaan vastaanotossa. Pyysivät että käymme siellä sillä aikaa kun kirjaavat sisään mutta tosiaan sitten saatiin heti avaimet. En tiedä saiko kaikki perheet yhtä nopeasti, kuulin että joillekin sanottiin että huonetta siivotaan vielä hetki.

Tänään oli ensimmäinen ilta kun huomasin että oli hyttysiä kun syötiin rantaravintolassa mutta siellä on joka pöydässä hyttyskarkotteet joita saa suihkia niin laitettiin sitä nilkkoihin ja käsivarsiin ym. mikä oli paljaana. Jokaisessa ravintolassa on nuo asiakkaille mitä olen katsonut niin ei tarvi varmaan paljon ostaa mukaan. Ihanaa lomaa teille sitten kun lähdette reissuun!

Kommentit on suljettu.