Kategoriat
Matkustus

Testissä kaunis White Sand Beach

Tänään testasimme aurinkotuoleilla varustellun rannan

Thaimaassa on rajoitettu rantoja, jotka saavat pitää rantatuoleja ja niitä löytyy täältä Khao Lakista muutama. Tuossa meidän hotellin edustalla olevalla Pak Weep biitsillä niitä ei ole mutta noin viiden kilometrin päästä olevalta rannalla on muutamia aurinkotuoleja, joita saa vuokrata. Halusimme muutenkin nähdä täällä useampia rantoja niin suuntasimme tänään sinne.

White Sand Beachilla oli tänään pilvinen päivä mutta meillä oli silti paras rantapäivä mitä olemme täällä viettäneet. Saimme ihan eturivin paikat, joista oli hyvä katsoa lasten touhuja. Kahden aurinkotuolin ja yhden varjon vuokra päivästä oli 100 bahtia eli noin 2,7 euroa. Söimme ihan mielettömän hyvää ruokaa siellä ja lapsista isommat kävivät myös puolen tunnin hieronnassa. Aallot oli ihan mielettömän hauskat ja olimmekin vedessä ehkä 90% ajasta. Meduusoja ei täällä ole nyt viime vuosina ollut ja oppaan mukaan ne mitä saattaa olla, eivät ole niitä vaarallisimpia.

Toinen suosittu ranta on Coconut Beach ja ehkä ehdimme sinnekin vielä tämän reissun aikana. Nyt lähdemme illalliselle. Hirmuisesti terveisiä Suomeen!

2 vastausta aiheeseen “Testissä kaunis White Sand Beach”

Moi! Olen blogisi uusi lukija, kiitos siitä kuuluu ystävälleni, joka kertoi että olette lomalla Thaimaassa. Olen tulossa tammikuussa miehen ja lasten (2v ja 1v) kanssa samaan hotelliin ja on niin ihana lukea, millaista siellä on ja nähdä kuvia, jotka kyllä nostaa matkakuumetta entisestään. Seuraan sinua myös instassa ja oon nyt jo koukussa storyihin. Tänä aamuna heräsin ennen lapsia, otin kahvikupin ja sohvan nurkassa fiilistelin instan storyn äärellä tulevaa reissua.
Mukavaa lomaa teille sinne! Täällä seurataan tarkkaan teitä ja kuunnellaan vinkit niin rantojen kuin ravintoloidenkin suhteen!

Moikka! Mukava että löysit tänne ja pääset nyt vähän ennakkoon vilkuilemaan lomapaikkaa 🙂 Minusta oli myös mukava lukea paikasta ennakkoon. Teillä on varmasti ihana loma tulossa, tää on just hyvä paikka lasten kanssa. On lapsille sopivia altaita ja joka paikkaan pääsee myös rattailla.

Kommentit on suljettu.