Kategoriat
Uncategorized

Ihan vain höpötystä

SAMSUNG CSC

Nyt jos joskus harmittaa kun telkkari ei toimi, kun sunnuntaina tulee lähetys linnan juhlista. Silloin on varmaan pakko kokeilla katsoa Yle areenaa läppäriltä, sillä linnan juhlat on ihan must itsenäisyyspäivän iltaan.

SAMSUNG CSC

Mulla on tullut yhtäkkiä melkein turnausväsymys tämän vuoden lopun kanssa. Olisin ihan valmis joululomalle, vaikka joulukuu ei ole edes pitkällä. Edessä on kahden viikon puristus kouluhommien kanssa, vaikka luennot onneksi loppuvat jo ensi viikon jälkeen. Sain kuin sainkin aikaisemmin Kuopion yliopistoon suorittamani sivuaineen (liikuntalääketiede) sisällytettyä mun nykyiseen tutkintooni niin tämä tarkoittaa, että jouluun mennessä opintopisteitä saattaa olla reilu 140. Eihän se paljoa ole jos ottaa huomioon kuinka kauan olen tuolla ollut mutta siihen nähden on, kun ajattelin jo jossain vaiheessa melkein luovuttaa koko opintojen kanssa. Eihän sitä tässä vaiheessa ei enää kannata lopettaa kun kandi on nurkan takana ja koko tutkinto muutamaa kurssia vaille puolivälissä 🙂

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Mitään sen kummempaa asiaa mulla ei ollut, kuin sitä juuri että päivät on menneet aikamoista vauhtia. Paljon ei jää aikaa lepäilyyn ja siksi ajatus joululomasta käy aika-ajoin mielessä. Blogin kanssa oon tehnyt koko syksyn paljon tavallista enemmän kaupallisia kamppiksia ja vaikka ne tuokin ihanaa ja vaihtelevaa sisältöä niin huokaisen hieman kun juuri nyt ei ole yhtä lukuunottamatta tulossa enää mitään loppuvuodelle, tammikuukin näyttää blogikalenterissa täysin tyhjää! Jos siis sallitte niin kirjoittelen tällaista ei-asiaa enemmänkin.

Melkeinpä voisin heittää kysymyksen ilmoille, onko joku aihe mistä toivoisitte postausta? Voisin joululahjaksi toteuttaa 🙂

Postauksen kuvat minusta ovat edelleen keskiviikolta, kun en ole huomannut sen jälkeen kuvata itseäni. Toisessa kuvassa näkyvät ruusut ostin itsenäisyyspäivän kimpuksi ja sunnuntaiksi ajattelin tehdä kolmen suklaan juustokakun. Posti toi mulle kiitokseksi sydänruokaa blogikampanjasta mielenkiintoisen ja täynnä terveellisiä reseptejä olevan Sydänruokaa kirjan jota selailen mielelläni kakkujen vastapainoksi. Aika ihana lahja kun olivat lukeneet mun huolia terveydestä ja painonhallinnasta.

Onko teillä itsenäisyyspäivänä jotain hienompaa tarjolla? Kertokaa ihmeessä, mitä teillä syödään sunnuntaina? 🙂

SAMSUNG CSC

29 vastausta aiheeseen “Ihan vain höpötystä”

Moi! Ihan pikainen vain tuohon telkkariin.. Meillä oli raksa – ajan jälkeen pöytä antenni Prismasta (halvempi 37€) ja se toimi! Kaikki kanavat, jopa noi subit sun muut näkyi. Kokeilkaa!

Mukava lukea välillä ihan peruskuulumisia. Minua ei yleensä kaupalliset postaukset haittaa, mutta niitä on ollut nyt blogissasi ihan mahdottoman paljon. Ennen luin blogiasi aika paljonkin, mutta nyt hieman harmittaa kun eksyn sivuillesi ja toivoisin pääseväni lukemaan mukavia peruskuulumisia ja pohdintoja, mutta vastassani onkin aina jokin markkinointipostaus. Tietenkin ymmärrän että jotain hyötyä kannattaa perheenäidin blogistaankin saada ja siinä ei ole mitään väärää. 🙂 Kunhan vain laatu ei kärsi. 🙂

Välillä oon ottanut enemmän ja välillä vähemmän, riippuen minkälaisia on ehdolla. Joka tapauksessa mulle tarjotaan paaaljon enemmän mistä kirjoitan.

Vastaa

Hei,

kiva kuulla välillä myös ”vain” kuulumisia. 🙂 Tsemppiä vuoden loppurutistukseen koulun osalta!

Olisin kiinnostunut lukemaan tavallisesta kotiarjestasi. Kuinka koirien ulkoiluttaminen sujuu lapsiperheessä, kuka sen hoitaa ja missä välissä. Ja mielelläni lukisin koirista myös enemmän!

Peruskuulumispostaukset on ainakin mun mielestä kivoimpia lukea, vaikka toteutat myös yhteistyöpostaukset tosi hyvin! 🙂 Eli ei tosiaan haittaa jos tällaisia tulee lisääkin! Hienosti oot tsempannut opiskelujen kanssa. Mäkin sain tavoitteeni täytettyä ja maisterin paprut tulee käteen nyt joulukuussa Viikistä. ETM jee! 🙂 Tsemppiä vikaan puristukseen ennen joululomaa!

Hei! Tänään kävi vieraita, joten laitoin hieman parempaa ruokaa .Tein myös kahville joulutorttuja,mangohyytelökakkua, ja kuivakakkuna Minna Chantin kakun.Perinteisesti olen aina ostanut valkean joulutähden! Linnan juhlia seuraan, sillä tuttu pariskunta sai kutsun juhlaan.
Minua kiehtoisi myös lukea koiristanne. Minulla on kaksi koiraa, ja ne tunnistavat minun fiilikset jo kävelyaskeleista, saatikka muusta kehonkielestäni!!! Näin jälkiviisaana, kolmen lapsen äitinä, ajattelen, että olisipi ensin ollut koira(t). Koirat ovat opettaneet minua paljon! 🙂 TÄH? Niin se vaan on.
Hyvää Itsenäisyyspäivää!

Kuulostaapa hyvältä, nam! Toivottavasti teillä on ollut onnistunut ilta. Ja laitoinkin tuohon ylemmäs jo, että kirjoittelen koirista kun sitä moni toivoo 🙂

Vastaa

”Melkeinpä voisin heittää kysymyksen ilmoille, onko joku aihe mistä toivoisitte postausta? Voisin joululahjaksi toteuttaa :)”
Oot ylimielinen välillä 😀 😀 oikein lahjaksi. Vau

Minua kiinnostaisi lukea lisää viittomakielestä elämässänne, toiminnoista ja palveluista, jotka ovat suunnattu viittomakielisille/viittomakieltä käyttäville (kaikilla kun vk ei ole äidinkieli/ainut arkikieli) ja heidän läheisilleen ym. Ihan yleisellä tasolla. Ei tarvitse mennä kovin yksityiseksi. Minua kiinnostaa myös lähipiirin/kaverien/naapurien suhtautuminen viittomiin.

Oot maininnut, että sun äiti on vege, niin voisitko laittaa äidin parhaat reseptit jakoon 😀

Laitan harkintaan tuon viittoma-asiasta postaamisen ja tuo on kyllä hauska ja hyvä idea noista parhaista vegeresepteistä. Tiedän heti jo muutaman äidin suosikin ja voin kysyä miten ne tehdään 🙂

Vastaa

Kaupallisia postauksia on ollut tosi paljon ja se harmittaa..

Ruojapostaukset ois kivoja.

Toivottavasti ei nyt kamalasti harmita sentään 🙂 Laitan ruokapostauksia tulemaan! Ainakin nuo vegeruoat on postauslistalla nyt!

Vastaa

Kaupalliseset tulee jo korvista..toivoisin että löytäsit taas treenikipinän ja treenipostauksia niitten myötä.

Meillä ei tänään sen ihmeellisempää ruokaa ollut kuin jauhelihamureketta, perunoita ja salaattia. Tehtiin iso satsi ruokaa, niin saa mies huomenn töihin tota. 🙂 Joulutunnelmaa yritin nostattaa tekemällä joulutorttuja. Glögi odottaa Linnan juhlia. 🙂 Itseäni ei ole kaupalliset postaukset häirinneet ja hyin kerrot jo aina heti alkuun, että kyseessä on kaupallinen postaus. Osaa sitten olla lukematta koko postauksen, jos tuote ei miellytä.

Meilläkin oli aika tavallista ruokaa, mutta sitten oli hieno jälkkäri. Teidän ruoka kuulostaa oikein herkulliselta, mä tykkään. Ihana ilta ollut!

Vastaa

Hei! Muakin kiinnostaisi taas päästä lukemaan treeni- ja laihdutusaiheista ja saada samalla omaan laihduttamiseen tsemppistä!
Ja koska yllä on yhteistyöpostauksia kritisoitu, haluan sanoa että mulle on päivänselvää että niitäkin täytyy joskus olla, ja sä kyllä toteutat ne kivalla tavalla.

Komppaan edellistä, samansuuntaiset toiveet 🙂 Kaupallisetkin on ihan jees, esim. robotti-imuripostaus oli hauska! 😀

Minäkin toivoisin treeniaiheisia postauksia. Oli niin hienoa silloin aikanaan kun sulla oli kunnon draivi päällä ja intohimo paistoi tekemisestä 🙂 Siitä sai itsekin hurjasti potkua. Toivottavasti löydät kipinän taas ja jaat sen!

Itsekin pakko kritisoida kaupallisten postausten määrää 🙁 Niitä on ollut viime aikoina todella paljon. Vaikka asia ei varmasti (toivottavasti) niin olekaan, niin tulee väistämättä sellainen fiilis että tämä blogi on vain bisnestä, kun on kaupallista postausta kaupallisen perään. Tulee sellainen ”kylmempi” fiilis lukijalle ja valitettavasti vähentää halua palata tänne blogin pariin. 🙁 Mainoksia kyllä näkee riittämiin ja niitä tulee joka tuutista, kun taas se oikean elämän jakaminen on se blogien suola 🙂

Vaikka tulikin nyt vähän negatiivissävytteistä palautetta, niin joka tapauksessa Erittäin hyvää joulun odotusta sinulle ja perheellesi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.