Kategoriat
Lifestyle

Jos pädi on vapaa

SAMSUNG CSC

Kaupallinen yhteistyö: BookBeat

Viikonloppu meni taas hujauksessa! Helsinkiin tuli pakkasta ja sunnuntaina lunta, joten ulkoiltiin aika mukavassa säässä ja poltettiin takkaa. Sytyttelen paljon myös kynttilöitä näin pimeänä vuodenaikana ja voisi sanoa, että niitä poltetaan oikeastaan päivittäin. Rakastan kynttilöiden tuomaa tunnelmaa ja valoa.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Ehdin jonkun verran myös kuuntelemaan äänikirjoja kuten BookBeatista löytyvää Calendar Girlin toista osaa. Se julkaistiin joulukuun alussa ja löytyy nyt uutta kategoriasta. Calendar Girl on Audrey Carlanin korvia kuumottava kirjasarja, jota toivottiin kovasti äänikirjana ja jollaisena se löytyy luettavan version lisäksi. Sarja on rohkea ja helposti koukuttava, joten suosittelemaan kuuntelemaan ja tutustumaan siihen BookBeatin ilmaisella promokoodilla, joka löytyy postauksen lopusta. Sarjaa tullaan julkaisemaan uusi osa aina kuukausittain ja nyt palvelusta löytyvät siis tammikuun ja helmikuun kirja. Vielä ehtii hyvin mukaan!

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Olen itse ladannut BookBeatin sekä puhelimeen että pädille, sillä riippuu vähän luenko vai kuuntelenko kirjaa. Pädiltä on helppo lukea sängyssä kun on kotosalla, mutta toisaalta puhelin on aina mukana bussimatkoilla jne. Lapset ovat meillä myös kovia omimaan tuon pädin ja vaikka niitä on kaksi, niin akku on aina lopussa. Alla oleva kuva havainnollistaa kuinka monta sille ladatuista appeista on meikäläisen!

BookBeatissa kirjat ovat jaettu kategorioihin, joiden lisäksi löytyy tietysti hakutoiminto. Kirjoja on nostettu myös äänikirjojen top-listalle ja uusien kirjojen listalle, joista on helppo selata mitä palvelusta löytyy. Itse on ollut asiakas viime kesästä saakka, kun tutustuin palveluun. BookBeatin kirjavalikoima on laaja. Se kokoaa yhteen tunnettujen kirjailijoiden teoksia eri lajityypeistä ja valikoima kattaa niin tuoreimmat uutuudet kuin vanhat suosikit.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

Promokoodi toobigtobeme antaa mun blogin lukijoille 30 päivää ilmaista lukuaikaa, kaikille tarjolla olevan 14 päivän sijaan. Saadaksesi tuon käyttöön, sinun tulee rekisteröityä BookBeatin sivuilla, joka löytyy tuosta linkistä ja siellä on valmiina esitäytetty rekisteröitymislomake. BookBeat applikaatio on saatavilla iPhone, iPad, Android -laitteisiin.

Koodi voimassa: 28.2.2017 asti ja se on tervetuliaistarjous joka koskee vain uusia asiakkaita. Mikäli haluat jatkaa palvelua sen jälkeen kuukausimaksu on 16,90€, jolla voit lukea ja kuunnella niin monta kirjaa kuin haluat. 

SAMSUNG CSC

Mukavaa alkanutta viikkoa ja lukurauhaa 😉

SAMSUNG CSC

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *