Kategoriat
Yleinen

Hyvää itsenäisyyspäivää!

SAMSUNG CSC

Joulun tuoksu tuli! Hyasintit kukkii. Meillä on tänään rento päivä. Nukuttiin pitkään ja lähdetään iltapäivällä veljeni luokse Espooseen syömään. Sinne kokoontuu muutakin sukua, yhdessä viettämään itsenäisyyspäivää.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Illalla aion katsoa linnan juhlia ja juoda glögiä kotosalla. Kutsuin naapurinrouvan kylään, jos ehtii piipahtamaan seuraksi jossain vaiheessa. Tässä on helppo kylästellä ystävän kanssa kun asutaan vierekkäin ja voi tarvittaessa ottaa lapsia mukaan. Välimatka on niin lyhyt, että se menee takki auki kipaistessa.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Mun hyasintit on Lidlistä ja ostin niihin pussin jäkälää Plantagenista. Olen muuten ollut pian kaksi viikkoa ilman mitään migreeni-, päänsärkylääkkeitä sekä kahvia. Voin kertoa, että aikamoisia jyskytyksiä on ollut. Välillä puristaa vanne, välillä tuntuu että aivot heiluu joka askeleella kun kaikki liike ja liikkuminen sattuu ja välillä on sellaista kokopäivän kestävää mutta siedettävää jomotusta. Kuitenkin yöunet ovat tulleet takaisin, eikä sydän enää jyskytä jatkuvasti. Oli varmasti hyvä aika herätä, sillä uskon että olin aikalailla matkalla siihen särkylääkepäänsärkyyn, kun tuossa ynnäilin paljonko olen syksyn aikana joutunut lääkitsemään vointia. Sehän meni tosiaan sitten siihen, että päätä särki ihan päivittäin.

Nyt pitää toivoa, että kun loma alkaa niin kaikki päänsäryt ja migreenit hellittävät, sillä en halua joutua käyttämään niihin lääkkeitä. Pitäisi varmaan varata aika lääkärille, että voisin keskustella jatkosta ammattilaisen kanssa. Nyt olen kuitenkin tyytyväinen, sillä luin että tuo kaksi viikkoa on pahin. Kyllä tämä tästä!

Oikein ihanaa itsenäisyyspäivää teille!

SAMSUNG CSC

4 vastausta aiheeseen “Hyvää itsenäisyyspäivää!”

Mun on pakko vielä kerran tulla suosittelemaan osteopatiaa. Käy edes kokeilemassa vaikka kuinka tuntuisikin huuhaalta.
Ei oo minkään arvoista kärsiä päänsärystä etenkään kun ratkaistu voi löytyä helpostikin. Onneksi mä uskoin monen vuoden suostuttelun jälkeen.

Itse kärsein joskus jatkuvasta pääkivusta, reilu vuosi pääkipua joka päivä aamusta iltaan asti! ? Kokeilin ”miljoonaa” erilaista migreenilääkettä eikä mikään auttanut, kipu oli ja pysyi. Lopulta lopetin kaikki lääkkeet ja varasin hammaslääkäriajan ja tilasin hammaskiskon. Kaks viikkoa, tuli aurallinen migreenikohtaus ja siihen loppu pääkivut. Nykyään jos on pääkipeä niin huomaan että on myös leuat jumissa ja kipeenä.

Tsemppiä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.