Kategoriat
Yleinen

Joulu tulee

SAMSUNG CSC

Säiden perusteella ei uskoisi, että jouluun on reilu viisi viikkoa aikaa! Se on tullut kuin varkain sillä ainakin Helsingissä on ollut todella leutoa. Oikeastaan koko joulun läheisyys valkeni mulle vasta kun kävin tällä viikolla Itiksessä ja koko kauppakeskus oli täysissä joulukoristeissa.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Stockan jouluosasto oli täynnä kimallusta ja esillä oli jouluisia asetelmia. Tänä vuonna koristeissa näkyi myös kauniita luonnonmateriaaleista tehtyjä kuusenkoristeita. Näitä voisi hankkia tai tehdä vaikka itse jos osaisi!

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Ruokakaupasta ostin kotiin ensimmäiset glögit ja pari jouluaiheista kotilehteä, sillä tänä vuonna päästään laittamaan joulua tänne ensimmäistä kertaa. Mulla on aina suureellisia suunnitelmia tehdä ja askarrella kaikkea vaikka en oo mikään kätevä käsityöihminen. Haaveilla kuitenkin saa ja ainakin keittiön puolella osaan tehdä jotain. Etuovelle nostin hetki sitten pari lyhtyä ja heitin kanervia ruukkuihin. Kesällä ostettu rosmariinikin vielä talvehtii ulkona, mutta se tosin kaipaa isompaa ruukkua. Kiireessä siirsin sen tuohon kun Monna oli tulossa kylään.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

Vielä ei ole hoppu mutta onhan sitä mukava pikku hiljaa alkaa laittamaan kotia talvisempaan asuun. Tuossa isänpäiväkakun taustalla näkyy takapihan kanerva- ja hopealankaruukkujen asetelmia. Ihanan talvisia nekin <3

Oletteko te jouluihmisiä ja miten se näkyy teidän kodissa?

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

7 vastausta aiheeseen “Joulu tulee”

Täällä yksi jouluihminen hep! 😀
Ihanalta näyttää tuo teidän etuovi- ja isoa omakotitaloa on varmasti ihana laittaa joulukuosiin! Meilläkin on eka joulu omassa asunnossa- rivitalossa tosin- mutta tuntuuhan se joulun laittaminen ihan eriltä, kun kyseessä on oma koti.

Joulu näkyy meillä yleensä jo marraskuun alussa, jolloin alan ostella glögejä ja saattaa pari tonttuakin muuttaa varastosta pirtin puolelle. Syksyn tullen jo sytyttelen kynttilöitä ja alan odotella varpaat kippuralla joulua, vaikkei silloin joulun odotus kynttilöitä kummemmin näy. Jouluna tunnelma vaan on niiiin ihana, sukulaisten kanssa yhdessä oloa, syömistä ja pimeyttä. Leivotaan herkkuja ja ostellaan rakkaimmille lahjoja. Lähdetään metsään tarpomaan sen täydellisen kuusen perässä. <3

Miekkonen vähän kyllä hillitsee mua, ettei jo kesäkuun puolella aleta asettelemaan poroja ja tonttuja joulukuosiin.. 😀

Ihana <3 Joillakin asuu joulu sydämessä koko vuoden 🙂 Mä rakastan noita ihan samoja asioita. Varmasti mukava päästä laittamaan omaa rivitalokotia 🙂 Kun on pihaa niin voi laittaa lyhtyjä ja muuta pientä. Sitä mä kaipasin kerrostalossa. Oikein ihanaa jouluun valmistautumista teille!

Mie en itteeni sanoisi jouluihmiseksi. Joulukortit tykkään tehdä itse, mutta joululaulut ym. jouluun liittyvä ennen 1. adventtia, ahistaa miuta.

Töissä (työskentelen vanhusten ryhmäkodissa) osa on aloittanut jo joululaulujen laulamisen. Just yks päivä oli työkaverin kanssa puhetta joulusta, ni sanoin, ett miun kuullen ei kannata vielä joululauluja laulaa tai häviän hyvin nopeasti muualle. No, siinä ruoka-autoa odotellessa, työkaveri rupesi yhen asukkaan kanssa laulamaan joululaulua, ni sanoin sillä sekunnilla, ett miepäs lähenkin kattoon josko ruokaa näkyisi. Työkaveria ja asukasta rupesi naurattaan. 🙂

Jouluihminen täällä hep. Joulu tosin on aikoinaan aiheuttanut mulle myös hirveän stressin perheiden luona juoksun myötä. Nykyään onneksi kaikki menee vähän omalla painollaan ja pystyy jouluisin jo rentoutumaan. Kauheeta tosin jos ei yhtään pienen pientäkään kinosta saada jouluksi kun tykkäisin niin kovasti lumestakin. Siis mikä toi riikinkukko koriste oli? aivan sairaan hienonnäköinen, täytyy varmaan itse lähteä metsästämään. Tosin koristeita ei vielä hirveästi laiteta, ehkä ensi vuonna sitten kun on oma lapsi niin haluaakin laittaa, mutta tällä hetkellä niillä tuppaa olemaan vaarana enemmänkin koiran leluna toimiminen 😉

-Hanna
http://fitfataitiys.blogspot.fi/

Toi on kyllä oma asiansa tuo päättäminen missä on joulua ja missä järjestyksessä kyläilee perheen sisällä 😉 Ymmärrän! Ihana jos oot nyt päässyt jo jouluisin rentoutumaan. Täällä kaiketi vähän sama homma.

Toi riikinkukkokoriste oli sellainen oikein iso pallo. Löytyy stockalta 🙂 Voihan yhden laittaa oikein korkealle 😉 Meillä taitaa olla taas sellainen joulu että kuusen alaoksilla ei paljon koristeita näy, koska Amos. 😉

Heii pakko vaan tulla sanomaan kun koskaan ole kommentoinut, että kiitos blogistasi ja ihanista tunnelmista mitä täältä saa kun sivusi klikkaa auki! Aito ja lämmin tunnelma välittyy aina postauksistasi, mikä on aika uniikkia blogimaailmassa 🙂 Ihanaa joulunodotusta sinulle ja koko perheellesi!

Kommentit on suljettu.