Kategoriat
Yleinen

24 suloista minikakkua

SAMSUNG CSC

Kaupallinen yhteistyö / Vaasan OOH Minikakut

Syntymäpäiväsankari täältä terve, nimittäin 33-vuotta pärähti tänään mittariin. Kolmekymppisyys ei ole enää uutta ja vuodet vierivät pelottavan nopeasti. Tämä väliaika hurahtaa äkkiä kun ollaan taas pyöreiden äärellä, joka uskokaa tai älkää on seuraavaksi neljäkymmentä. Onneksi siihen on nyt vielä tuo seitsemän vuotta aikaa.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Juhlapäivään olimme varautuneet miehen kanssa tavallista paremmin. Olimme varanneet jopa pöydän ravintolasta, ostaneet valmiiksi leffaliput sekä sopineet lapsille tänne hoitajan. Miehen sisko tuli ensin kakkukahville ja jäi sitten illaksi meille <3 Sitä ennen koristeltiin lasten kanssa Vaasan OOH minikakkuja yhteensä 24 kappaletta, joten voidaan sopia että ne merkitsee ikää enkä ole sen jälkeen ole vanhentunut 😉 Kakkuja on saatavissa pakastealtaissa kolmenlaisia: Mini mud cakes eli mini mutakakut sekä valmiiksi tuorejuustolla koristellut porkkanaminikakut ja suklaaminikakut.

SAMSUNG CSC

Sinänsä pyöreissä vuoissa olevia minikakkuja ei olisi välttämättä tarvinnut lisäkoristella lainkaan kun ne näyttivät paukkauksestakin noin herkullisilta mutta me lisättiin päälle vielä tuorejuustokuorrutetta ja koristeita. Puolen tunnin sulatusaika meni nopeasti siinä puuhaillessa ja laittaessa kahvia tippumaan joten käytännössä kakkuset olivat valmiit pakastimesta pöytään. Pienellä tuunauksella saatiin näinkin näyttävä juhlapöytä äidin syntymäpäiväjuhlaan.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Mun oma suosikki oli kuitenkin ehkä suklaakakku vaikka mies tykkäsi enemmän mud cakesta, meillä siis mud cake oli koristeltu vadelmalla ja mintulla, kun taas suklaakakku nonparelleilla. Porkkanakakussa oli jo valmiiksi tuorejuustokuorrute ja saksanpähkinäripottelu joten me lisättiin kuorrutetta vain vähän ja laitettiin päälle kokonaiset saksanpähkinät, ne eivät poikenneet siis juurikan alkuperäisestä koristelusta, päällistä tuli vain enemmän.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Kakkukestien jälkeen meillä oli illaksi varattu pöytä Sinne Helsingistä, missä syötiin taivaallisen hyvää ruokaa ja nauraa räkätettiin loppuilta Napapiirin sankarit 2 elokuvassa. Nyt lapset nukkuu ja talo hiljenee. Ihana syntymäpäivä kerrassaan ja mikä parasta, sain viettää sen parhaassa seurassa ihan perhepiirissä. Kiitollisena vuosista ja lisää toivoen,

Anna 33vee

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

5 vastausta aiheeseen “24 suloista minikakkua”

Onnittelut näin jälkikäteen!

Ps. Tuo aika on aika metka, mitä vanhemmaksi tulee, sen nopeemmin se menee.

Onnea ihana Anna!
Ja monia mukavia päiviä ja vuosia lisää!
P.S: Ihana idea äidin synttäritarjoiluiksi – ei tarvitse stressata ja melko helposti varsin näyttävän näköistä!

Voi kiitos Doris! Elämä on kyllä ihanaa joten toivottavasti siitä saa nauttia vielä pitkään!

Ja kyllä, sitä nämä juuri olivat kun ei tarvinut leipoa mitään. Meillä oli tällainen ”äiti helpolla ja hemmotellen” päivä eilen 🙂

Hurjasti onnea!!
Itsellä tulee pyöreitä täyteen ensivuonna,eikä tosiaankaan 20 vaan tupla =) no mutta eikös se ikä ole vain numeroita.Rauhallista joulun odotusta teidän pesueelle!!

Kommentit on suljettu.