Kategoriat
Yleinen

Mutta missä on naisten työpaikan virkistysreissut?

SAMSUNG CSC

Palaan vielä kuluneeseen viikkoon kun Monna kävi meillä kylässä. Oltiin sovittu että Monna tulee meille lounaalle ja tuo salaattitarvikkeet mukanaan. Mutkan kautta ajettuaan vanhasta muistista meidän edellisen osoitteen suuntaan, tuo tumma kaunotar saapui perille naurun ja syntymäpäivälahjan kera. Meidän päivätreffit alkoi sillä, että Monna valmisti meille salaatit ja minä lämmitin takkaa.

SAMSUNG CSC
mun lahja <3

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Salaatin jälkeen juotiin kahvit ja nautiskeltiin palat tummaa suklaata. Vaikka ei nähdä ihan joka viikko niin meillä on aina vietävän hauskaa ja juttua riittää. Monna on mun ensimmäinen ystävä Helsingistä jos miestä ei lasketa. Hänethän tapasin kesällä toisessa kaupungissa ja syksyllä muutin Helsinkiin sillä verukkeella että löysin täältä töitä 😉 Tuolta töistä sitten löytyi Monna!

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SAMSUNG CSC

 

Kun tuo ei niin virkistyneen näköinen mieheni kotiutui työpaikan yhteismatkalta (miesporukka kilisevien kassien kanssa kalassa, mistä ei tullut yhtään kalaa) alettiin tosissaan pohtia Monnan kanssa, että kyllä me yksityisyrittäjätkin kaivattaisiin työpaikan virkistysmatkoja. Ajateltiin että laitettaisi tämän tiimoilta hynttyyt yhteen ja meillä on nyt huikeita suunnitelmia Annan ja Monnan TYKY-päiville 😉 Toivottavasti päästään oikeasti reissuun jossain välissä eikä tämä jää vain haaveeksi. Yhden yön reissua johonkin kylpylään mietittiin. En edes muista milloin olisin viimeksi ollut poissa kotoa… Onko teillä ideoita mitä muuta voisi tehdä? Tai hyvää suositusta jostain paikasta joka sopisi aktiivisille nuorille naisille ja ystävyksille?

SAMSUNG CSC

4 vastausta aiheeseen “Mutta missä on naisten työpaikan virkistysreissut?”

Lähtekää ihmeessä Tallinnaan virkistyspäiville! 🙂 Laivamatka on lyhyt ja kohde vähän eksoottisempi kuin suomalainen kylpylä. Hyvä puoli Tallinnassa on myös se, että kauneushoidot ja ruoka ovat paljon edullisempia kuin täällä Suomessa. Kävin siskojeni kanssa vuosi sitten yhden yön reissulla jolloin ostimme hotellit ja laivaliput matkatoimistosta (taisi olla jotain 80 euroa).

Tää on totta että se on yksi hyvä ja edullinen vaihtoehto! Pitää miettiä, vaikka ajateltiin ensisijaisesti jotain paikkaa mikä ois tässä ihan lähellä.

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *