Kategoriat
Sisustus Yleinen

Kotikuvia yläkerrasta

SAMSUNG CSC

Yläkerran esittely on jäänyt ihan puolitiehen ja ajattelin vihdoin korjata tilanteen. Kuvasin tänään meidän vanhempien makuuhuoneen sekä Amoksen huoneesta muutaman kuvan.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Makuuhuoneen sisustuksessa ei ole mitään ihmeellistä eikä uutta. Se on koottu kokonaan vanhoista kalusteista mitkä meillä on olleet jo aiemmin. Isosta vaatekaapista puuttuu vielä liukuovet joten sitäkään ei tehnyt mieli kuvata tarkasti sillä vaatepinot eivät ole viivottimella tehty 😉 Yksi ihana yksityiskohta on kuitenkin mun ulosvedettävä kenkähylly. Varsinaiseksi vaatefriikiksi mua ei kuitenkaan voi kutsua, sillä en omista kenkiä kovinkaan montaa paria ja sitä harvemmin ne päätyvät jalkaan. Parasta kuitenkin on mun tyttöhyllyn lisäksi korkea huonekorkeus sekä katossa näkyvä kurkihirsi. Se on upea ja sitä on mukava katsella sängystä!

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Viereisessä makuuhuoneessa on sirkusteema ja huonetta asuttaa Amos 1v2kk. Myös hänen huoneeseen on pitkälti päätynyt kalusteet mitä sisaruksilta on jäänyt. Elielin entisessä huoneessa ollut Ikean lelulaatikko&hyllysysteemi, jota en oikein halua kiinnittää vielä seinään sillä toivon sen vaihtumista jossain vaiheessa sekä siskon vanha hello kitty mobile ovat vain muutamia mainitakseni. Amoksen huonesta kuten meiltäkin puuttuu vielä verhot ja liukuovet joten ihan valmista yläkerrassa ei ole.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Tämän näköistä on siis tällä hetkellä yläkerrassa. Nyt puhtaisiin lakanoihin ja nukkumaan. Taisi toimia tämä investointi kotisiivoojasta kun kerrankin kehtasi kuvata. Meillä kävi nimittäin tänään siivooja ekaa kertaa. Rakastan!

SAMSUNG CSC

8 vastausta aiheeseen “Kotikuvia yläkerrasta”

Snif, miten ihanan siistiä ja avaraa teillä on! Mun projekti tavarasta eroon etenee hitaasti, mutta varmasti ja tavoitteena on ettei kodista löytyisi mitään ylimääräistä ja kaikki kamat mahtuisi kaappeihin ja laatikoihin. Nythän meillä asustaa esim. keittiön kaapin päällä kauhea määrä kuivia elintarvikkeita, kun mies hamstraa koko ajan jotain uutuuksia…

Meillä oli kans edellisessä asunnossa kaikenlaista herapurkkia jne. keittiökaappien päällä mut täällä ei onneksi enää. Se et on kunnolla tilaa kyllä auttaa pitämään avarana ja siistinä!

Saako kysyä mistä tuo pöllötaulu on? Aivan ihastuttava ja sopisi meilläkin lasten huoneeseen. Siellä meinaan on jo esikoisella pöllötaulu ja haluun kuopuksen sängyn ylle myös 🙂

Muuten paras sijoitus varmaan ikinä se siivooja. Haluisin itse myös, mutta miehen mielestä se on rahan haaskausta. Se ei vaan tajuu, kun harvemmin itse siivoo… Millä sait sun miehen ylipuhuttua, oliko vaikeeta?

Ilman muuta! Se on Majvillan merkkinen ja oon tilannut julisteen netistä ja laittanut itse Ikean kehyksiin 🙂

Kyllä mä sain vähän taivuteltua miestä ja veikkaan et kun otin niin saan itse hoitaa ne laskut myöskin 😀

Amoksen huoneessa on kyllä ihana tapetti :)! Ja muutenkinhan teillä on tosi kaunis koti.

Ampsulla on kyllä söpö tapetti. Saa nähdä milloin kasvaa niin isoksi pojaksi että pitää vaihtaa 😀

Ihana, ihana koti teillä! Ymmärtääkseni äitisi oli talon arkkitehti? Suunnitteleeko hän koteja yksityisille muutoinkin vai oliko tämä spesiaaliprojekti? Meillä on oman asunnon suunnittelu tulossa ja hyvä arkkitehti hakusessa eli suosituksia otetaan vastaan:)

Kiitos 🙂 Mekin ollaan aivan ihastuksissaan tähän kotiin kyllä.

Ja joo, ihan totta -mun äiti on suunnitellut talon. Teki kaikki piirrustukset ja oli myös meidän pääsuunnittelija. Hän suunnittelee kyllä koteja muillekin, tämä ei ollut ensimmäinen 🙂 Jos yhtään mietit ja on kiinnostusta niin voit suoraan kysellä ylimaula(at)oulu.fi niin hän osanee vastata suoraan paremmin!

Kommentit on suljettu.