Kategoriat
Yleinen

Kotisohva ja puhelinhuveja

SAMSUNG CSC

Kaupallinen yhteistyö: RAY

Pelaaminen on viihdettä, joka on nykymaailmassa läsnä aika tavalla. Toisaalta sillä on jo pitkä historia ja kansa on viihdyttänyt itseään pelaamalla jo aikojen alussa. Olihan Roomassakin leipää ja sirkushuveja, kun keisari järjesti ohjelmaa. Itse muistan lapsuudesta ulkoleikit ja pelit joita pelattiin pihalla joka päivä. Asuin omakotitaloalueella jossa oli suunnilleen joka talossa saman ikäisiä lapsia. Kotona pelattiin Nintendoa ja kauppareissulla hedelmäpeliä tai pajatsoa. Pelikoneet olivat tuttu näky joka paikassa ja suosittua arjen viihdettä. Huoltoasemalle pysähtyessä kinusin joskus kolikkoa ja olin onnellinen jos sain. Isän kanssa yhdessä käytiin sitten kokeilemassa, sillä silloin pelikoneille ei ollut vielä ikärajaa. Nykyäänhän vain täysi-ikäiset saavat pelata RAY:n pelejä ja hyvä niin. Toisaalta pelaaminen ei ollut koskaan meille mikään ongelma. Pelattiin kolikko tai kaksi. Isä opetti aina, että pienenkään voiton jälkeen ei kannata jatkaa. Oli hyvä päättää etukäteen, montako kolikkoa aikoo pelata.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Nyt aikuisena en pelaa juurikaan. Juuri joku aika sitten ihmettelin, että onko hedelmäpelejä vielä kaupoissa ja onhan niitä, vaikka en kiinnitä niihin enää huomiota. Innostun jos on joku iso lottopotti jaossa. Se on suomalaisille perinteinen lauantai-illan ohjelmanumero, jota on mukava jännittää. Vielä ei ole tosin osunut kohdalle 😀 Numeroiksi valitsen itselle merkityksellisiä numeroita. Tykkään enemmän parittomista kuin parillisista ja yleensä laitan ainakin kerran kaksi perättäistä numeroa.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Sain tuossa syksyn alussa mahdollisuuden kokeilla RAY:n uutta applikaatiota, joka kokoaa kaikki rahapelit yhteen sekä paljon muuta. Sovelluksessa on myös ilmaisia pelejä, sekä tietoa ajankohtaisista tapahtumista joita järjestetään Casino Helsingissä. Sovelluksessa pelaaminen on järjestetty vastuullisesti samalla periaatteella, miten isäni opetti. Asetat jo etukäteen pelirajan, montako euroa pelaat maksimissaan. Et voi myöskään yöaikaan lisätä tilille rahaa tai maksaa sitä luottokortilla. Pelaaminen on viihdettä, jonka mahdollisuus on annettava halukkaille mutta se on järjestettävä vastuullisesti kuten meillä Suomessa. Tätä alaa valvoo tiukat säännökset, jotta pelaamisen ongelmapuolet pysyvät hallinnassa.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Sovelluksen löydät menemällä mobiililaitteella osoitteeseen: https://www.ray.fi/sovellus. Luomalla tunnukset pääset katsomaan sisältöä. Sovellus on tarkoitettu täysi-ikäisille ja sen vuoksi henkilöllisyys varmistetaan pankkitunnuksin. Näin se on pelimaailma siirtynyt huoltoasemilta kännykkään. Viihtykäähän mutta maltilla!

SAMSUNG CSC

9 vastausta aiheeseen “Kotisohva ja puhelinhuveja”

Saitko tosiaankin tästä niin paljon rahaa, että RAY:n mainostaminen oli hyvä asia? Mikä on se lisäarvo tästä yhteistyöpostauksesta sinulle (rahan lisäksi), blogisi lukijoille ja RAY:lle? Todennäköisesti aika vähäinen.

Minusta oli hauska tarttua johonkin erilaiseen yhteistyöhön perinteisempien aiheiden lisäksi. Uskoisin, että blogini lukijoille monelle muullekin tulee uutena se, että nykyään kännykälle pääsee uuden sovelluksen avulla jo moneen. Kyllä lukijoista varmasti muitakin lottoajia löytyy vaikka kaikki eivät pelaa 🙂

Harmi että tämä muuten niin mukava blogi on mennyt tällaiseksi mainosteluksi. Blogin aihepiiriin ja sisältöön liittyvät yhteistyöt vielä jotenkin ymmärrän, mutta kun tässä blogissa mainostetaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, välillä RAY:n nettipelejä, välillä hotelleja, hammasharjoja, ikkunanpesuvälineitä, hedelmäsoseita tai vissyjä. Huh huijaa.

Pahoittelen jos yhteistyöt harmittaa. Onko joku sellainen sallittu aihealue mistä voisi sitten yhteistyössä kirjoittaa?

Olen niin samaa mieltä edellisten kanssa. Fokus on täysin kateissa. Näin käy monille alun perin näpsäköille blogeille, kun alkuperäinen rajattu aihepiiri ei enää jostain syystä toimi.

Ihmettelen kyllä mainostajiakin, joilta tuntuu puuttuvan medialukutaitoa. Sitä paitsi RAY:n pelien vertautuminen roomalaisten leipään ja sirkushuveihin ei mitenkään kirkasta mielikuvaa mainostetusta tuotteesta. Jos nimittäin yhtään tietää, mistä oikeasti oli kyse puistattavassa ilmiössä – ja mikä negatiivinen konnotaatio termiin on sen koommin poliittisesta näkökulmasta liittynyt.

En ajatellut ihan noin pitkälle ja poliittisesti. Tarkoitin ihan vain sitä, että viihde on aina kuulunut kulttuuriin niin hyvässä kuin pahassa. Monissa blogeissa on tosiaan nykyään joskus kaupallista sisältöä ja itse en näe sitä tuomittavana. On luonnollista, että myös bloggaajat tekevät blogin kautta työtä, sillä siihen menee joka tapauksessa yhtä paljon aikaa kuin mihin tahansa työhön.

Joo tämä postaus on kyllä niin turha. Kuvat teekupista ja hunajapurkista kiinnostaa kuin kilo kiviä…

WTF??? Totaalinen rimanalitus oli kyllä tämä postaus… Pisteet laski ropisten, toivottavasti sait edes hyvän korvauksen RAY:lta…

Kommentit on suljettu.