Kategoriat
Uncategorized

Kovin rauhallista kotiviikonloppua

Syksyn tuntua ilmassa

Eilinen oli haipakkaa kun meidän esikoiselle tuli jo koulun jälkeen kaveri yökylään. Näistä isoista pojista lähtee jo mukavasti ääntä ja meillä olikin aika perinteinen perjantai perheen kanssa. Tehtiin tortilloja vielä myöhään illalla iltapalaksi ja saunottiin ennen nukkumaanmenoa. Tänään kun pojan kaveri lähti kotiin ja mies meidän lasten kanssa uimahalliin niin istuskelin täällä hiljaisuudessa yksikseni. Katselin sähköpostia ja mietin yliopistojuttuja sekä surffailin netissä. Viikonloppu tuntuu yllättävän pitkältä kun ensi kuussa alkavia uimakouluja ei ole vielä ja sitä omaa aikaakin on hetkittäin käsillä ihan riittämiin. Onneksi ollaan Saran kanssa soiteltu paljon ja olen nähnyt muitakin ystäviäni kuten Annia ihan lähiaikoina sekä tietysti ihan naapurissa asuvaa Jarnaa. Ensi viikolla treffataan Saran ja Monnan kanssa yhdessä ja sitä odotan kovasti. Näitä mimmejä tulee aina niin kova ikävä!

Miten eilen meni?

Perjantain työhaastattelu meni ihan mukavasti ja jännitän tietoa, miten siinä käy ja pääsenkö vielä eteenpäin. Oman parhaani tein mutta tietysti jälkikäteen sitä miettii että olisi voinut tehdä/sanoja tiettyjä juttuja paremminkin mutta eihän ne siinä pienessä jännityksessä aina mene aivan täydellisesti. Katsotaan siis miten käy! Totta kai toivon itse sitä parasta eli vakipaikkaa ja täysiä tunteja osaamistani vastaavassa työssä 🙂 Työyhteisöä on nimittäin tullut jo hieman ikävä näiden freelancer-vuosien aikana!  Nykyinen työnikin on todella mielekästä ja nautin siitä kovasti mutta kun opinnoilta vapautui aikaa niin mielelläni tekisin enemmänkin töitä.

Nyt tsekkailen mitä telkusta tulee illalla, sillä tällekään illalle ei ole sen kummempia suunnitelmia. Jokohan sitä kaivaisi kynttilät esiin?

2 vastausta aiheeseen “Kovin rauhallista kotiviikonloppua”

Kivasti sanottu! 🙂 Leggarit on Vimman mutta tunika Ivana Helsingin. Ihan mun lempparitunikoita!

Kommentit on suljettu.