Kategoriat
Matkustus

Kuuraisessa kotimaassa

Kotona ollaan ja onpa täällä ihanaa

Kotona on aina ihanaa, vaikka kaipaankin kokemuksia ulkomailta. Rakastan reissaamista ja koen sen ihan parhaimmaksi vastapainoksi hektiselle arjelle perheen kanssa. Tämä loma oli oikein onnistunut vaikka vointi ei ollut meillä parhaimmillaan. Kokemukset voittavat kuitenkin ja painavat vaakakupissa enemmän.

Päivä on mennyt pyykkiä pestessä ja töiden parissa koneella kirjoitellen. Rytmi on vähän myöhäinen, sillä reissussa kello oli kaksi tuntia taaksepäin, joten aikaiset aamut ovat varmasti taas hetken tuskaa.

Tällä viikolla on kuitenkin tulossa kivoja juttuja. Olen graduseminaareissa puheenjohtajana ja olen varannut keväälle omat semmapäiväni. Ensimmäinen on maaliskuussa ja toinen toukokuussa, joten kiirettä pitää. Nyt olen suorittanut seminaareista 9/12 joten kun nuo kolme on takana niin kaikki tarvittavat kaksitoista on sitten suoritettu. Kävin seminaarit ihan ennätysajassa viime syksyn aikana, sillä usein näiden keräämisen vuosi ja päällekin täällä meidän pääaineessa mutta nyt viime syksynä seminaareja oli poikkeuksellisen paljon ja istuin ahkerasti niistä jokaisen. Tämä tietää nyt hieman kevyempää kevättä sen suhteen.

Kuvissa on taloa ja pihaa kun nappasin postin aamulla. Illasta kävin myös äänestämässä ja seurasin vaalivalvojaisia toisella silmällä. Nyt ajattelin painua pehkuihin, jos vain saan unenpäästä kiinni.

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!