Kategoriat
Uncategorized

Lomavaivoja, totta kai!

Kaunis Playa de Amadores

Yhtenä päivänä vuokrattiin auto ja päätettiin lähteä katsomaan lähikyliä ja nähtävyyksiä. Otettiin ensimmäiseksi etapiksi Puerto Ricon ja Puerto de Mogánin välimaastossa sijaitseva, Gran Canarian kauneimmaksi rannaksi kutsuttu Amadoresin ranta. Tuulisen Bahia Felizin jälkeen tyyni Puerto Rico hurmasi ja nautimme auringosta ja uimisesta lämpimässä säässä pitkälle iltapäivään.

Lomalle on kuitenkin riittänyt perinteisiä lapsiperheen ongelmia eli yhdellä on korvatulehdus, toisella flunssa ja kolmannella yskä. Vanhemmista isännällä on kurkku kipeä ja minä sain sen perinteisen ja ehkä ikävimmän turistivaivan mihin olisin kaivannut Imodiumia (ei ollut). Nyt olo on onneksi kaikilla aika hyvä mutta sen verran väsyneitä ollaan, että en tiedä saadaanko käytettyä jo ostamiamme lippuja Maspalomasin Aqualandiin. Onneksi hotellin yhteydessä on lääkäri ja ollaan siellä käyty hoidossa ja saatu tarvittavat lääkkeet lapsille.

Tänään on siis luvassa hotellilla rentoilua kuten eilenkin. Ei täällä onneksi ole hullumpaa vaikka vähän puolikuntoisia. Kotona odottaa kuulema tuuli ja tuisku!

Yksi vastaus aiheeseen “Lomavaivoja, totta kai!”

Ihania kuvia! Täällä melkein kateellisena katselen kuvia. Funssaisena sohvanpohjalla maatessa, sitä kaipaa erityisesti aurinkoon.

Ihanaa lomaa koko teidän poppoolle!

Kommentit on suljettu.