Kategoriat
Yleinen

Kuvaamisen kautta syvälle sisimpään

SAMSUNG CSC

Mun uusi osa-aikatyöni alkoi tänään palaverilla Eirassa. Sen jälkeen en pitänyt kiirettä vaan kävin syömässä salaatin kahvila Caruselissa. Ajelin vielä rantaraittia kotiin ja ihailin maisemia.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Nyt illalla, päivän taas opiskeltua kameran käyttöä päätin lähteä kävelylle kokeilemaan kuvaamista. Se on edelleen todella vaikeaa noilla manuaaliasetuksilla ja nyt oon lähinnä kuvannut jotain tylsää vain monta kertaa, vaihdellen eri arvoja.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

Mun tämän päivän kuvilla ei oo sen erikoisempaa tarinaa. Oon iloinen että oon löytänyt innostusta jostain asiasta. Mua on pidemmän aikaa vaivannut sellaiset tuntemukset mistä en oikein pidä. En oo oikein kenellekään osannut puhua niistä ja sekin vaivaa. Olen horoskooppimerkiltäni skorpioni ja uskon jossain määrin astrologiaan. Tiedän että olen aika tyypillinen skorpioni tietyiltä piirteiltäni ja kävinkin Astron sivuilta lainaamassa luonnehoroskooppiani:

”Skorpionin hallitseva planeetta Pluto edustaa jälleensyntymisen ehdotonta filosofiaa. Aina kun alkaa jotakin uutta täytyy jotakin myös kuolla pois. Skorpioneilla on planeettansa velvoittamina alitajuinen tarve jatkuvaan uudistumiseen ja jatkuvaan muutokseen elämässään. Pinnallinen elämä ei mahdu Skorpionin käsitysmaailmaan. Tästä syystä vähänkään paikoilleen pysähtynyt Skorpioni epäilee kaikkia ja kaikkea jostakin vilungista itseään kohtaan. Ja Skorpionin ristikuulustelutekniikka tulee aina paljastamaan raskauttavia tekijöitä kuulustelun kohteeksi joutuneesta sijaiskärsijästä olipa tämä millainen pyhimys hyvänsä. Skorpionin elämässä täytyy koko ajan tapahtua jotakin enemmän tai vähemmän dramaattista jotta hän voisi tuntea elävänsä.

Skorpioni on hyvin intensiivinen ja syvällinen tyyppi, jonka tunteet, ajattelu ja asenteet ovat useimmiten ulkopuolisilta piilossa. Skorpioni ilmaisee vain osaa itsestään, koska hän ei itsekään tunne minuuttaan. Tarve päästä pinnan alle omiin syvyyksiin tai asioiden todellisiin syihin on toiminnan johtava motiivi. Skorpionin merkki pitää sisällään runsaasti sekä psyykkistä että fyysistä parantavaa voimaa, jonka käyttöönotto riippuu omasta kehitysasteesta. Uudistumishalu ja jatkuva psyykkinen käymistila ovat tyypillisiä piirteitä. Hän tarvitsee syvällisiä peruskokemuksia ja energioiden vaihtoa ihmisten välillä. Voimakas seksuaalisuus on myös Skorpionin tavaramerkki.”

SAMSUNG CSC

 

Oon jo kauan aikaa sitten kokenut omasta mielestäni vääryyttä yhdessä asiassa, enkä millään osaa päästää siitä irti. Se pyörii mun mielessä edelleen ja koen, että se jotenkin saastuttaa mun ajatuksia ja sisäistä harmoniaa. Itse asialla ei blogissa ole mitään väliä, eikä kyse ole mistään perustavaa laatua olevasta rikoksesta vaan moraalisesta ongelmasta. (ja tämä ei siis liity puolisooni mitenkään) Oikein harmittaa etten ole sellainen ihminen joka unohtaa. Skorpioni on pitkävihainen ja sillä on elefantin muisti!

SAMSUNG CSC

 

On totta että skorpioni ilmaisee vaan osan itsestään ja sen kertoo ehkä sekin, että kerroin blogissa meidän perheen asioista enemmän vasta kolmen vuoden bloggaamisen jälkeen kirjoituksessa Kyllä meillä viitotaan. Tunnepuoli on mun elämässä hirmuisen suuressa roolissa ja vaikka toisaalta kirjoitan avoimesti asioista niin tuntuu että paljon jää pinnan alle. Siellä ne todelliset tunteet on ja pysyy mutta seilaa skorpionin mielessä voimakkaina ja suurina, kuten tumma meri talvella. Ehkä parempi niin, sillä skorpionin maailma osaa olla jopa negatiivinen.

Hiljainen ja syvällinen, suurten tunteiden Skorpioni on monelle ikuinen arvoitus, jonka ratkaisun selvittäminen vie sekä järjen että sydämen. Tämä äärimmäisen herkkä ja intuitiivinen tähtitaivaan yksinäinen susi päästää lähelleen vain harvat ja valitut – eivätkä hekään pääse perille kuin siitä, mitä Skorpioni itse päättää paljastaa.

Siinäpä pintaa syvemmältä, päällä sen sijaan Marimekon Rua-mekko.

 

Mitäs sinä tuumaat horoskoopeista? Oletko tyypillinen tähtimerkkisi? Ja seuraako sen ominaisuudet sinua, niin hyvässä kuin pahassa?

 

23 vastausta aiheeseen “Kuvaamisen kautta syvälle sisimpään”

Onnee uuteen työhön. =)

Mullakin on uuden erimerkkisen kuin ennen kameran kanssa opettelua ja se on ärsyttävääkin, mutta kyllä sen oppii lopulta. =)

Olipa pelottavan paikkansa pitävä kuvaus munkin luonteesta. Allekirjoitan melkeinpä kaiken! Mähän olen siis vesimies!

”Vesimies on persoonaton, viileä ja suuriin kokonaisuuksiin uppoutunut ihminen.  Kun Vesimies tuntee sisimmässään pakottavan tarpeen tehdä jotakin niin mikään ei saa estää häntä. Tästä syystä Vesimies ei halua jäädä kenellekään kiitollisuuden velkaan vaan hoitaa mahdollisimman tarkasti itse omat asiansa ja laskunsa.”

Hui!

Heips!
Onnea uudesta työstä!! Kuulostaa mielenkiintoiselta =0)
Täällä toinen tyypillinen skorppari ;0) ” Alitajuinen tarve jatkuvaan uudistumiseen ja jatkuvaan muutokseen elämässään, skorpionin ristikuulustelutekniikka tulee aina paljastamaan raskauttavia tekijöitä kuulustelun kohteeksi joutuneesta sijaiskärsijästä sekä uudistumishalu ja jatkuva psyykkinen käymistila ovat tyypillisiä piirteitä” – tunnustan!!!!

Kiitti hv76! 🙂 Kiva kun kommentoit! 🙂 Toivottavasti teille kuuluu hyvää! 🙂 Ai sä oot kans samaa sorttia, hahaa! 😉

Vastaa

Hahaa, täällä kans yks tyypillinen skorpioni. Oon ollu kiinnostunut aina horoskoopeista, mutta usein en kehtaa myöntää sitä ääneen. Mitä vanhemmaks oon kasvanut niin sitä enemmän oon huomannu horoskoopin pitävän paikkansa.

Pidän myös tiettyjä luonteenpiirteitä nykyään heikkouksina. Esimerkiksi: ” Tämä äärimmäisen herkkä ja intuitiivinen tähtitaivaan yksinäinen susi päästää lähelleen vain harvat ja valitut – eivätkä hekään pääse perille kuin siitä, mitä Skorpioni itse päättää paljastaa.”

Mä oon just sellanen vähän heikosti itsestäni asioita paljastava. Tosi sosiaalinen kylläkin, mutta en oikein ystävysty syvemmin, jonka vuoksi oon aikuisiällä alkanut olemaan jopa hieman yksinäinen.

Mutta sitten taas muutoshaluisuus on ihan mahtavaa! Innostun helposti ja alan tekemään ja opettelemaan asioita.

Ja hei, onnea uudesta työstä! Vaikutat niin ihanan toimeliaalta ja positiiviselta, että blogin lukemisen myötä tulee aina aidosti iloinen olo 🙂

Ihan totta, että kaikki piirteet ei varmasti ole vahvuuksia ja sitä itsekin harmittelen välillä. Hyvä toi myös mitä sanoit että sosiaalinen mutta yksinäinen -eikoo hullua! Osaan hyvin samaistua! 🙂

Vastaa

Itse olen horoskooppimerkiltäni kauris enkä tunne horoskooppini mätsäävän luonteeni kanssa kovin hyvin, mutta tuo kuvaus skorpionista on ihan ilmetty mieheni! Hänen päänsä sisään pääsee harvoin kukaan, en minäkään aina ja silloinkin vain kun hän on valmis asioista puhumaan. Päälle päin saattaa vaikuttaa jopa jurolta mutta ehei, pinnan alla liikkuu niin syviä ajatuksia ja välillä huolia, että olen yllättynyt niistä moneen kertaan. Ihan hämmentävän osuva kuvaus mieheni luonteesta, varsinkin kun olen pitänyt horoskooppeja ihan humpuukina…

Hei

Nyt alkaa valkenemaan, miksi olen kokenut blogisi niin tärkeäksi. Meidän sisäisissä maailmoissa on paljon samaa, sen olen huomannut jo ennenkin, mutta nyt tuli ainakin yksi asiaa selittävä tekijä ilmi: olen itsekin skorpioni, ja uskon luonnekuvauksiin. Ainakin omalla ja puolisoni kohdalla ne pätevät täydellisesti.

Skorpionista sanotaan myös ”ystävänä uskollinen, vihollisena vaarallinen”. Itse olen sellainen, että kestän pompottelua ja huonoakin kohtelua ”ystäviltäni” tiettyyn rajaan saakka, mutta kun tuo raja ylittyy, se on menoa. Muutaman erittäin tiiviin ystävyyssuhteen olen joutunut päättämään, koska olen kokenut niin suurta vääryyttä niissä. Osan asioista olen tajunnut vasta, kun olen päästänyt irti.

Oman henkisen hyvinvoinnin takia negatiivisia suhteita ei kannata pitää yllä. Tämä näkyy omalla kohdallani siten, että kun tapaan oikeita ystäviäni, olen kohtaamisen jälkeen voimaantunut ja myös ystäväni kokee samoin. Tiettyjen ihmisten tapaamisen jälkeen olen taas aivan poikki ja he kirjaimellisesti vievät minusta kaiken energian. Tämä lienee aika hyvä mittari sille, kenen kanssa aikaa kannattaa viettää. Oletko kokenut vastaavaa?

Skorpionina elämä ei ole aina helppoa, mutta en missään nimessä vaihtaisi merkkiäni. Me skorpparit tunnetaan vahvasti myös hyvät asiat ja nähdään elämä kaikissa väreissään. Syvällisyys ja herkkyys ovat arvokkaita piirteitä. Ystävyyssuhteissa tulee joskus vaikeuksia, kateutta ja toisaalta taas sitä, että alistuu liikaa. Itse olen jo nuorella iällä oppinut, että kaikkien kanssa ei tarvitse olla ystävä ja huonojen suhteiden tilalle voi löytää hyviä.

Oletko koskaan kokenut uudistumishalua haasteeksi parisuhteessa? Tämä oli todella kiinnostava kirjoitus, tykkään kun mennään pintaa syvemmälle. Kiitos! Näitä lisää ♡

Ihanaa kun otat osaa keskusteluun! Hyvä viesti! Ja kiitos myös tuosta ihanasta alusta <3 Ehkä se hengenheimolaisuus kumpuaa sieltä! Mun ystäväpiiri on loppujen lopuksi aika pieni joten sellaisia ei oikeastaan kuulu siihen jotka veisi energiaa. Ehkä oon epätietoisesti jättänyt sellaiset kaverisuhteet hyvän tutun tasolle? Tuohon viimeiseen kysymykseen en osaa vastata. Ainakin tässä pitkässä parisuhteessa johon olen rakentanut perheen, suhtaudun hyvin sitoutuneesti ja perhettä suojellen. Tämä on mun tuki, turva ja se mistä saan voimaa <3

Vastaa

En tiedä, uskoako vai eikö noita astrologia- ja horoskooppimerkkijuttuja, vaikka täytyykin myöntää, että kyllähän aika moni piirre vaa’an määrittelyistä kuvaa myös minua: oikeudenmukainen, lojaali – mutta päätöksenteko vaikeaa. Näinpä. Niin on. Ja koska vaa’an ja skorpionin ”kaudet” ovat vierekkäin, olen sitten vissiinkin lainannut tuota pitkävihaisuutta skorpionin puolelta. En niinkään itseni kohdalla välttämättä, mutta varjele, jos läheisiäni joku loukkaa! Nythän hokasinkin, että olen joskus sanonut, että minusta saa helposti erittäin hyvän ystävän, mutta sitkeästi halutessaan myös helvetillisen vihollisen. Siinähän tavallaan lyövät lojaalius mutta tarvittaessa myös pitkävihaisuus kauniisti kättä…
Onnea ja menestystä uuteen työhön, btw! 🙂

Mun mies sanoi et noissa horoskoopeissa on kaikki mahdolliset luonteenpiirteet et ne sopii kaikille 😀 Eli juuri et ne on höpönlöpöä 😉

Ja kiitti! Uusi työ on kyllä kiva!

Vastaa

Toinen oppikirjaskorppari tässä moi 🙂 Eka ajatus oli että enpä ois ikinä uskonut että Anna on skorppari, mutta taitaa kuulua taudinkuvaan ettei sitä päälle päin arvaa 😉 Ei taideta olla niitä helpoimpia puolisoita/ystäviä/vanhempia… Ja tosiaan, aika harvat ihmiset todella tuntee allekirjoittaneen kunnolla. Jopa 20 vuotta vanhat ystävät pitää mua vähän kylmäkiskoisena, vaikka todellisuudessa asia on ihan toisin. Välillä mietin, että mikä se sellainen ystävä on, joka ei ymmärrä toista ollenkaan…tiedät varmaan tunteen?

Kivoja kuvia!

Meille tuli keväällä järkkäri, enkä ole vielä yhtään kuvaillut sillä. Isäntä alkaa olemaan jo melko pro. Pitäisi opetella itsekkin kuvaamaan.

Hyvä kuvaus scorppioneista. Tunnistan kuvauksesta niin bestikseni.

Ps. Sain vihdoin selvitettyä, ei onnistunut silmäleikkaus. Itseasiassa löytyi melkoinen häikkä silmistä, ehhä tiedostamattani tiesinkin tän ja siksi vetkuttelin asian selvittämistä.

Voi että, toivottavasti ei mitään suurta harmia oo silmissä <3

Valokuvaaminen on kyllä hauskaa varsinkin jos on kunnon kamera! 🙂 Nyt vaan mieheltä lainaan sitä ja se voi opettaa sulle minkä on jo oppinut 🙂

Vastaa

Täälläkin yks skorppari ja kyllähän aika monet luonneanalyysit tähtimerkin perusteella paikkansa pitää. Toisinaan ärsyttää, toisinaan tunnen kiitollisuutta omista luonteenpiirteistä. Joskus tuntuu, että otsassa on ns. kolmas silmä, jolla näen ihmisen pinnan alle… 😀 Tuo asioiden vatvomaan jääminen on tuttua ja kamppaillut itsekin asioiden kanssa, joista tuntui pitkään tulevan sellaista negatiivisuutta omaan elämään. Vuosien myötä helpottanut ja omien ajatusten hallinta tuottanut tulosta.
Onnea uuteen työhön, mielenkiintoiselta vaikuttaa. 🙂

Todella mielenkiintoista lukea teidän ajatuksia ja kokemuksia aiheesta. Mulla kolahtaa juuri tuo että näkee ihmisen pinnan alle. Tai ehkä kuvittelen niin 😉 Ihana viesti!

Vastaa

Itse en oikein usko astrologiaan (ehkä siksi, kun luotan ammattini vuoksi enemmänkin luonnon- ja lääketieteeseen :)), mutta aina olen kyllä kokenut astrologiset kuvaukset Ravusta täysin paikkaansapitäviksi omalla kohdallani. Olen herkkä, tunteellinen, helposti suuttuva ja loukkaantuva, huolehtivainen kotihissukka, esteetikko, rauhallinen ja rauhaa rakastava, perhe on minulle tärkeintä 🙂 mutta lueskelen huvin vuoksi lehtien hömppähoroskooppeja ja kun minulle luvataan jotain kivaa, niin siihen on mukava ”uskoa”, heh 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *