Kategoriat
Perhe & suhteet

Leo’s Leikkimaa haastaa HopLopin

Kempeleessä sijaitseva sisäleikkipuisto oli suuri ja hauska

Tällä reissulla pääsimme tutustumaan ensimmäistä kertaa Leo’s Leikkimaahan, joka on samantapainen sisäleikkipuisto kuin HopLop. Rush tuntuu olevan suunnattu hiukan isommille lapsille mutta Leo’s on selkeästi samalle kuluttajakunnalle kuin HopLopit. Konsepti on hyvin samanlainen, että puistossa on erilaisia alueita eri ikäisille, trampoliineja, liukumäkiä ja kiipeilyratoja. Myös kahvila ja sen palvelut ovat molemmissa samantyyppiset. Täällä Oulun seudulla oleva puisto sijaitsee Kempleessä ja ainakin tämä puisto oli todella valtava. Se oli myös kivasti täytetty ja ensikokemus puistosta oli todella positiivinen. Tykättiin ehdottomasti ja lapset viihtyivät erinomaisesti.

Kuinka moni jättää tulematta hinnan vuoksi?

Jättikokoisessa Leo’s Leikkimaassa oli paljon trampoliineja eri alueilla sekä sellaiset kujat labyrinteissa, että niissä pystyi aikuinenkin kulkemaan pääasiassa seisten. Tilaa siis riitti mutta silti viidakkoteemainen sisustus ylsi jokaiseen nurkkaan asti. Jopa wc:ssä käydessä säikähti leijonan karjuntaan, joka murahti ämyristä vessan katossa. Miinukseksi nousee tosin hinta, joka on muidenkin sisäleikkipuistojen tapaan, täysin kohtuuton. Hinta on täällä Kempeleessä 2-17-vuotiailta arkisin 16€ ja viikonloppuisin/arkipyhisin ja loma-aikoihin 18€. Samat hinnat ovat Espoossa maaliskuun alussa avattavassa puistossa 17€ ja 19€.

Kolmen muksun äitinä tuo pari euroa vajaa kuusikymppiä pelkistä lipuista on ihan posketon summa muutamasta tunnista. Mitä luulette, kuinka moni perhe jättää tällaiset muuten mukavat ja liikuntaan kannustavat puistot väliin, kun ei yksinkertaisesti ole varaa? Jotenkin itse miellän kipurajaksi sellaisen reilun kympin hinnan ja sellaisella hinnalla voisi puistossa käydä useamminkin kuin kerran vuodessa tai harvemmin. HopLoppiin on tullut muutos, että erityislapset pääsevät sisään kymmenellä eurolla jos on EU:n vammaiskortti mutta Leo’sissa ei tullut kysyttyä onko heillä samaa, sillä meillä kuului tämä käynti kurssimme sisältöön eikä lippua tarvinnut kustantaa itse. Olisi mukava käydä testaamassa myös pääkaupunkiseudun ensimmäinen puisto kun se avautuu mutta hinta kyllä karistaa vähän intoa.

Muuten meillä oli hauskaa ja tänne voisi tulla uudestaankin. Onko teillä kokemuksia saman ketjun puistoista?

10 vastausta aiheeseen “Leo’s Leikkimaa haastaa HopLopin”

Veikkaan, että näissä on sama idea kuin esim. kuntosaleilla. Kertalippu kallis ja vuosikortti suhteessa halvempi. Kahtena edellisenä vuonna ovat myyneet vuosikortit puoleen hintaan ennen joulua. Tällainen meidänkin lapsella ja toimii siinä mielessä firman kannalta suotuisasti, että eipä tule tehtyä vierailuita kilpailijalle ku on tähän mestaan satasen panostanut. ?

Oi se on jo parempi tuollainen vuosikortti ja vielä puoleen hintaan. HopLopissakin oli aikanaan vuosikortit mutta niitä ei ole vissiin pitkään aikaan ollut. Meillä oli sellainen yhtenä vuonna kun esikoinen oli pieni ja silloin tuli kyllä paljon käytyä.

Vastaa

Hinnan takia ei tule juurikaan kolmen lapsen opiskelija äitinä käytyä ☹️ mutta tiistaisin on liput 9.9€ , se on mielestäni huippu ale ?

Eipä paljo järki päätä pakota, jos menet kipeänä lasten leikkipaikkaan tartuttamaan muiden lapsia. Ja kun teet instavideoita, onko pakko huohottaa joka ikisessä videossa ?‍♀️

Onko sinun pakko seurata videoita jos et tykkää? Painostuksissa oleva ääni ei kyllä tartu vaikka se on itselleni flunssasta jäänyt.

Vastaa

Näin lastenlääkärinä voin kertoa, että tavallinen flunssa on kyllä tartuttanut todennäköisesti jo ennen oireita, eikä ole eristyksen aihe. Lasten kohdalla (ja toki myös aikuisten) on toki mietittävä, onko mielekästä mennä päivähoitoon / töihin / sisäleikkipuistoon sairaana, mutta ehkä kuumeisena kukaan ei kyseisiin paikkoihin lähdekään! Jos pelkän flunssan tai vuotavan nenän vuoksi jäätäisiin kotiin tai pois päivähoidosta, olisivat kustannukset yhteiskunnalle melkoiset, sillä esim. pienet lapset sairastavat 6-8 flunssaa vuodessa ja toipumisaika yskänärsytyksineen ja nenän vuotamisineen voi olla useita viikkoja. Voi voi mitä vihaa onkaan netti pullollaan. Täytyy olla itsellä hirveän huono olla, kun on niin kova tarve anonyyminä kiusata toisia.

Ollaan käyty Tampereella ja Jyväskylässä, ja tykätty kyllä. Leosissahan on aikuisille se plussa Hoplopiin verrattuna, että kaikkialle (ehkä jotain tunnelia lukuunottamatta) pääsee kumartumatta!

Toisena plussana se, että leikkimaa on lämpimämpi. Palelen aina HopLopissa. (Pitäisi varmaan liikkua enemmän. :D) Lapset kun menee hiki päässä, niin se vähän viileämpi voi olla tietysti ihan hyvä.

Miinuksena Leosille ruoka. Oikeastaan kaikki oli epäterveellistä.. Ainakin mun makuun. Esimerkiksi ranskalaisille toivoisin jonkun toisenkin ei-uppopaistetun vaihtoehdon.

Hinta on kova, mutta ennen joulua oli Leosiin myynnissä vuosikortti hintaan 99€. Ostettiin se ja nyt odotellaan, että tänne Turkuun aukeaa kolmen viikon päästä oma leikkimaa. 🙂 Sattuu vaan oma laskettu aika siitä pikkusen eteenpäin, niin saa nähdä, miten aktiivisesti ehtii alkuun käydä. 😀

Hyviä pointteja! Terveellinen ruoka on kyllä plussaa ja että ei olisi kaikki vain nakkia ja friteerattua. HopLopissa on hyvä lohikeitto ja ne pienet sämpylät joissa on kasviksia välissä. Olitpa fiksu kun ostitte kortin alesta ennakkoon! Pitää itse laittaa sama korvan taakse, jospa saisi jostakin kortin puoleen hintaan.

Vastaa

Nyt kun Leikkimaan vuosikortit ovat taas alennuksessa, on pakko tähän kommentoida. Meillä oli tähän asti aina vuosikortit, ja edelliset kortit menivät kesällä vanhaksi. Eli kovasti odotettiin vuosikorttien alennus. Valitettavasti tänä vuonna (1) alennus on vain 40%, ja (2) vuosikorttien hinta on noussut niin paljon, että alennetut kortit maksavat nyt 150 euroa. Vertailuna siis, että vuonna 2016 vuosikortin normaali hinta oli 170 euroa, ja vielä viime vuonna vuosikortin sai alennuksella 99 eurolla. Kiinnostaisi tietää, miten Leikkimaa perustelee tämän hurjan hinnan nousun. Tietääkseni ei ainakaan Kempeleessä tullut kauheasti uutta leikkimaan avaamisen jälkeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.