Kategoriat
Lifestyle Ruoka

Talviloma takana ja kotona taas

Lomakoontia ja mietteitä matkasta

Olipa ihana saapua tänään alkuillasta kotiin. Eilen käytiin vielä Oulussa leffassa katsomassa Risto Räppääjä ja Pullistelija, yhdessä lasten serkkujen kanssa. Sitten oli siskontytön syntymäpäivät ja illalla saunottiin mun vanhemmilla. Tänään sitten suunnattiin heti aamupalan jälkeen tien päälle. Vielä en ole ehtinyt heittää pyykkiä koneeseen mutta kävin jo kaupassa täydentämässä typötyhjän jääkaapin, jotta huomenna on aamupalaa kouluunlähtijöille. Iltaruoaksi tekaisin kanapastaa ja nyt oikeastaan voisikin painella suihkun kautta sänkyyn. Pitkään ei siis ehditä rentoutua kotosalla ennen arjen alkua mutta meillä oli kyllä mahtava Oulun reissu. Kaikki meni tosi hyvin, saatiin ihan mielettömästi vinkkejä ja voimaa sieltä sopeutumisvalmennuskurssilta ja siinä sivussa lomailtuakin muutama päivä molemmissa päissä. Ihan lomaahan se kurssi ei siis ollut mutta nyt ollaan taas paljon fiksumpia, joten meillä oli oikein hyödyllinen matka kokonaisuudessaan.

Kuvissa vähän tarjoilua synttärijuhlilta vaikka paljon jäi kuvaamatta myös. Huomaan, että lomalla kamera jäi useampaan otteeseen laukunpohjalle ja toisaalta hyvä niin. Aina ei tarvitse olla kamera kaulassa, etenkin silloin kun haluaa keskittyä lähimmäisiin. Nyt ne pyykit, niitä kun riittää!

2 vastausta aiheeseen “Talviloma takana ja kotona taas”

Hei, minkä tyylisiä puheen tuottamisen tai ymmärtämisen ongelmia tulisi olla, jotta noille vastaaville kuntputuskursseille pääsee? Suositteletko neuvola perheitä tai mitä kautta haku?

Ihan lääkärissä todettuja niin lääkäri voi kirjoittaa suosituksen kurssille. Kuntoutuskurssi haetaan vielä kelalta ja niitä sitten toteuttaa yksityiset kuntoutusjärjestöt. Huolen voi siis ihan alun alkaen esittää vaikkapa neuvolassa ja sieltä sitten ohjataan jatkotutkimuksiin jos niitä tarvitaan!

Kommentit on suljettu.