Kategoriat
Lifestyle

Lisää lukuhetkiä

SAMSUNG CSC

Kaupallinen yhteistyö: BookBeat

Kirjoitin kesäkuussa BookBeat palvelusta postauksen BookBeatin kirja ei paljon paina ja olen ollut asiakas siitä lähtien. Nyt syksyllä kysyttiin lukisinko heidän uutta kirjasarjaansa ja mikäs siinä, sillä olen ollut todella tyytyväinen palveluun. Minulla oli tunnukset jo valmiina sekä tilauskin voimassa, sillä en ole tämän jälkeen paljon kirjastokorttia kuluttanut. Voin siis sydämellä sanoa, että yhteistyöehdotuksen kautta löytyi todellinen helmi omaan mobiilisovellusten top-listaan.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Calendar Girl on kuukausittain ilmestyvä kirjasarja, joka on ollut maailmalla suurmenestys. Ensimmäinen osa on nyt luettavissa ja kuunneltavissa BookBeatissa suuren kysynnän ja toiveiden ansiosta ja seuraavat osat tullaan julkaisemaan suomeksi aina kuukausittain nyt marraskuusta lähtien. Tällä hetkellä palvelussa on siis osa Tammikuu ja jouluun alussa julkaistaan Helmikuu jne.

Audrey Carlanin Calendar Girl on rohkea, sähäkkä ja hauska sekä äärimmäisen koukuttava! Sen verran punastellen sarjaa kuuntelee, että se on ihan omaa aikaa meikäläiselle nappikuulokkeiden kanssa. Saanpahan minäkin säpinää opintojen ulkopuolelle täällä kotisohvalla. Sanotaan että sarja on eroottisen kirjallisuuden uutta aaltoa. Joskus on hyvä tosin antaa koulukirjojen levähtää ja vaihtaa vapaalle.

Mehevä dialogi ja viihdyttävä kerronta yhdistyvät Calendar Girl -sarjassa niin, että siitä on maailmanlaajuinen hitti. Saatte ilmaisen promokoodin BookBeat palveluun niin voitte itse kuunnella lisää, enkä spoilaa enempää. BookBeatia saa kuka tahansa kokeilla ilmaiseksi 14 päivää mutta blogin promokoodilla saa vielä kaksi viikkoa enemmän aikaa eli 30 päivää! Älkää säikähtäkö kun klikkaatte linkkiä rekisteröitymissivulle siinä lukee 14 päivää, mutta kun täyttää tiedot ja menee eteenpäin, tulee näkyviin oikea tieto, että ilmainen kokeilujakso on voimassa kuukauden.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Mitä muuta sitten olen lukenut? Olen kuunnellut Murhalesken muistelmat itse Anneli Auerin lukemana (todella mielenkiintoinen!) sekä parhaillaan minulla on meneillään Kirjan Vuosi 2015 kirjoituskilpailun voittajan Hanna Weseliuksen Alma!.

 

Kaikkia näitä ja paljon muita pääsee lukemaan ja kuuntelemaan BookBeat applikaatiossa (iPhone, iPad, Android).

Rekisteröidy ensin täällä koodilla toobigtobeme

Koodi voimassa: 28.2.2017 asti. Tarjous on tervetuliaistarjous ja koskee uusia asiakkaita. Huippuja lukuhetkiä teille e-kirjojen parissa. Laittakaahan omat kirjasuosikit jakoon!

SAMSUNG CSC

2 vastausta aiheeseen “Lisää lukuhetkiä”

Bookbeat on aivan loistava sovellus! Mulla tällä hetkellä kuuntelussa Kristina Ohlssonin nukketalo ja se on tosi jännittävä….calendar girl vois olla seuraava 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.