Kategoriat
Yleinen

Minä hävytön haihattelija

SAMSUNG CSC

Mulla olisi niin paljon asiaa ja kerrottavaa teille, mutta en ole saanut mahdollisuutta päästä kirjoittamaan rauhassa. Nyt kun pääsen niin emmin mistä aloittaisin. Haluaisin hehkuttaa ja kertoa, miten joulun jälkeen moni asia on tuntunut hyvältä, mutta toisaalta en uskalla kirjoittaa tai sanoa mitään, sillä näin vuoden vaihtuessa mielipiteitä on suuntaan jos toiseen. Toiset haluavat katsoa seuraavaa vuotta mahdollisuutena tehdä jotain uutta ja muuttaa elämänsä suuntaa ja toiset nauravat partaansa pessimistisenä haihattelijoiden haaveille. Mitään ei kannata luvata tai yrittää, helmikuussahan ne viimeistään rikotaan.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Luin viikonloppuna Kukka Laakson blogista postauksen Laihtuminen, voisiko siinä onnistua?  Siinä Kukka kirjoittaa seuraavaa:

”Yksi asia toistuu aina, varmasti ja poikkeuksetta. Se, että tammikuussa laihdutetaan.

Alkuvuoden laihdutus eroaa esimerkiksi huhtikuun kesäkuntoon tavoittelusta sikäli, että tammikuussa ollaan ”tosissaan” ja halutaan ”ihan oikeasti nyt viimeisen kerran” laihtua.

Minä niin toivoisin, että jokainen laihtuisi JO ja juuri sen verran kuin haluaa. Se ei ole niin vaikeaa, kuin monesti kuvitellaan.”

Kukka on oikeassa ihmisten vuotuisen rytmin kanssa taistelusta ylipainoa vastaan. Se aika on täällä taas ja nimenomaan tuo kohta, että tammikuussa ollaan tosissaan. Siitä taistelustahan syntyi juuri esimerkiksi meikäläisen blogi vuoden 2012 alussa!

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Olen paininut näiden teemojen ja kausittaisten innostusten ja onnistumisten kanssa itsekin jo vuosia. En ole esimerkki hyvästä painonhallitsijasta enkä sitä kautta varmastikaan soveltuva suuren massan silmän alle blogistina. Täällä sitä kuitenkin keikutaan kirjoittamassa, oli sitten meneillään millainen elämäntilanne tahansa. Nyt tilanne on tällainen enkä voi sitä mitenkään piilotella. Haluan muuttaa elämääni siltä ainoalta osalta mikä minua häiritsee ja mistä itsekin marisen täällä alinomaan. Haluan parempaan fyysiseen kuntoon!

SAMSUNG CSC

Nyt sitten ilkkujat voivat ohittaa minut, sillä tämä ei ole uuden vuoden lupaus tai mikään sen suuntainen. Olen aloittanut jo tänään salilla rehkimisen eli minua ei voida laskea niihin jotka ryntäävät salille uuden vuoden jälkeen 😀 😀 😀 Minähän olin siellä jo! Ulkoilutin siis minun uusia treenivaatteita muuallakin kuin takapihan blogikuvissa 🙂 Vatsalihaksetkin ovat jo tekeillä ja treeniseurana parasta A-luokkaa.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Eli mitään en lupaa, mitään en sanonut enkä ainakaan kertonut että ensi vuosi on minun uusi Alkuni. Sillä siihenkään en liittynyt. Peace out! Ja tsemppiä kaikille muuttujille vuonna 2016! Tää on meidän vuosi!

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Treenivaatteet:

takki: Puma

paita: For every body by Jutta

housut: For every body by Jutta

kengät: Nike

SAMSUNG CSC

23 vastausta aiheeseen “Minä hävytön haihattelija”

Täälä ollaan hengessä mukana ja oman urakan jo syksyllä aloitin,verenpaineet pilvissä ja vanne kinnas päätä niin olihan se pakko katsoa peiliin ja todeta,että nyt se on akan kevennyttävä =)

Parempaa alkavaa vuotta meille kaikille jojoilijoille!!

Mä niin tsemppaan!! 🙂 Mulla kanssa on ensi vuosi taas mun vuosi, tämä kulunut meni ensin ylikunnosta toipuessa helmikuusta alkaen ja sit olinkin jo raskaana, eikä raskausaikana liikunta onnistunut kuin ensin huonosti ja puolenvälin jälkeen ei enää mitenkään. Kiloja tuli 18 joista on jäljellä vielä 4,5, mutta kropan koostumus vuoden takaiseen nähden on aivan järkyttävä. Tyttö täyttää tammikuun kolmas päivä 2kk, oon jo hiljalleen aloitellut kävelemällä ja pientä lihaskuntoa tekemällä, tänään kävin eka kerran hiihtämässä. Kyllä maistuuuuuuuuuuuu 🙂 Vaan on mulla huono kuntokin, ei herranjestas. Ja tämä univelka+sokerikoukku on kyllä aika karsea yhdistelmä myös 😀 Mutta hei, tammikuu, mikäs sen parempi kuukausi aloittaa herkkulakko?!

Hienoa Anna!
Päätös on tehtävä itse ja lähtökohta päätökseen lähtee juuri omasta kyllästymisestä omaan oloon. Itsekin, aloitin tänään (alun ohjeilla?). Olen niin kyllästynyt olooni niin miksi siirtää huomiseen, minkä voi tehdä jo tänään. ?

Alun onnistujien kertomukset motivoi terveine ajatuksineen, siinä missä jutan voimakirjakin! Se oli todellinen motivaattori! Ne on niitä työkaluja ajatusten kokoamiseen ja täytyy tehdä vain työ?

Nyt näytetään!
Jos ei heti onnistu, kiristä ponnaria ja yritä uudelleen! Se on mottoni!

Hyvää mieltä, tuulta ja energiaa uusien elämäntapojen uudelleen löytämiseen!

Toivon että treenailu koukutta! !itseä ottaa niin päähän kun ei pääse treenaamaan sairastelun takia..haaveilen lenkistä tuola pakkasessa ja kunnon jalkatreenistä,reenaapa munkin puolesta!

I’m in! ? Tänään on tehty päätös ja liike oikeaan suuntaan! Pikkuhiljaa eteenpäin kohti terveellisempää huomista! Tsempataan toisiamme! ?

Tämä tsemppaa muakin pääsemään irti jojoilusta! Ja tuosta treeniblogijutusta, tätä sun blogia jaksaa lukea just sen vuoksi että täällä on elämää sen nousuineen ja laskuineen, eikä aina vaan onnistumisia ja tiukkoja vatsalihaksia ? Mahtavaa uutta vuotta sulle Anna!

Hyvältä kuulostaa! Kovasti tsemppiä! ♡ Täällä myös tarkoitus päästä jäljellä olevista raskauskiloista sekä sokerikoukusta eroon. Liikunnan suhteen jo aloitettu, ruokavalio seuraa perästä ensi viikolla!:)

Jonakin ajankohtanahan vuotta se on pakko aloittaa, uusi vuosi on yksi vaihtoehto! Ja tosiaan, sähän aloitit jo ennen, sua ei uuden vuoden lupailijoihin lasketa 😉 Suuret tsemppaukset matkallesi! Ja mukana tullaan! Olet suuri inspiraationi, mietin usein sun vanhoja onnistumiskuviasi, kun itsellä laihdutus tuntuu takkuavan ja ei jaksaisi lähteä liikkumaan/ tekisi mieli raastaa juustoa suoraan suuhun laitettavaksi 😛

Suurensuuret tsempit! Kyllä se hyvä kunto tekee ihmeitä jaksamiselle:) lastenkin kanssa jaksaa touhuta ihan eri tavalla ja saa untakin yöllä paremmin 🙂

Itse sahasin nämä välipäivätkin treenailemassa ja on ehkä vähän iskenyt nyt kuntosaliväsymys, josko sitä keksis jotain uudenlaista liikuntaa. Ehkä toiminnallinen yhdistettynä joogaan tms. En tiedä, oon käynyt salilla varmaan 10 vuotta…:-) Vaihtelukin vois virkistää! Kahvakuula on kyllä tosi hyvää core-treeniä ja muutenkin, hyvän valinnan teit:) Mä sain kuulan (vihreän 8kg) muistaakseni 3 vuotta sitten jouluna ja edelleen se on käytössä painavamman ohella:)

Tervetuloa mukaan! 🙂 🙂

Olen salaa odottanut, että joskus tulisit kokeilemaan Alkua – olin tosi ilahtunut (ja todella yllättynyt myös!) kun näin sun nimen listassa!

Sun kuvissa ja teksteissä paistaa kyllä aina ilo ja hyvä fiilis, riippumatta päivän kiloista, se on parasta tässä blogissa. Haihattelu on hauskaa ja mielen muuttaminen on jokanaisen oikeus. =)

– Kukka

Ihana Anna! 🙂 Minäkin aloitin vauvakilojen karistamisen, nyt tuntuu että minulla on voimia ja mahdollisuus muutokseen. 7 kk on jo imetettykin joten uhrasin maidontulon turhamaisuuden alttarille 😉 Eikä se edes loppunut!

Aloitin 1,5 viikkoa ennen joulua ja sain osakseni ihmetystä, ”eihän nyt ennen joulua kannata laihduttaa!” Mun mielestä päätös ja muutos kannattaa tehdä just ennen juhlapyhiä niin selviää syömisistä paljon pienemmillä vaurioilla 🙂

Tsemppiä kovasti, samassa veneessä ollaan!

Itsekin oon samoilla linjoilla, alotin jo eli en ole tehnyt mitään uudenvuodenlupausta 😉 Jojoiluksi on täälläkin mennyt, nyt on taas paino korkeammalla kuin aikoihin, viime keväästä tullut kymmenisen kiloa lisää eikä olo ole mukava.

En mä sitä väitä etteikö tää ”massakausi” olisi ollut ajoittain kivaa, rennosti syöden mitä mieli tekee, mutta jossain se raja tulee vastaan ja herää tähän kun ei ole hyvä olla. Ja tuleehan siitä liikkumisestakin hyvä olo, nyt olen vasta kahtena päivänä tutustunut crosstraineriin uudestaan ja heti tuntuu siltä että on enemmän virtaa ihan kaikkeen ja mieli on parempi. Syömistekin muuttuu automaattisesti terveellisempään suuntaan. En aio itseltäni mitään jyrkästi kieltää, jos jotain tekee mieli niin voi ottaa mutta vähemmin. Ja mietin kuitenkin hetken että haluanko oikeasti vai onko vaan mielitekoja. Me pystytään tähän kyllä!

Tsemppiä sulle Anna, meitä on täällä monia samassa tilanteessa. Sun postaukset on aina niitä joita odotan, jatka samaan malliin!?

Pakko sanoa, että kyllä vaan olet kaunis nainen!
Ihanaa Uutta vuotta sinulle ja tsemppiä tavoitteiden kanssa <3

”When life shuts a door…
Open it again. It’s a door. That’s how they work.”

Pirusti tsemppiä! Ja kyllä, Sinulla todellakin on paikka täällä blogivirrassa. <3

Jep mä kans aloitin heti joulun jälkeen sunnuntaina niin eivät pääse sanomaan että vaan uuden vuoden haihatuksia.. 😉 Tsemppiä meille! Itselläkin on tässä painonpudotusprojekti alkamaisillaan (taas noin miljoonatta kertaa :D) ja kiva sitten lukea sun juttuja kun ollaan samassa veneessä. 🙂 Hyvää uutta vuotta!

Tosi paljon tsemppiä! Uskon, että pääset parempaan kuntoon ja kohti sitä ihanaa ja paljon puhuttua hyvinvointia. Nauti elämästä täysillä, ole väsynyt kun on rankkaa, sure kun suruttaa mutta muista – sinä kyllä pystyt siihen, omalla tahdilla ja omalla pääkopalla. Hyvää uutta vuotta! 🙂

Ihanaa nähdä sut noin innostuneena ja mitä muistan niin tuollaisen oon nähnyt sut joskus ennenkin 😉 Kyllä tässä itse kukin pientä potkua persiiseen nyt tarttis. Mulla on olkapää ja kyynärvarsi (kuulemma tenniskyynärpää…) vaivanneet ja motivaatio on niiden myötä laskenut roimasti. Mutta nyt tarttee ottaa itteensä niskasta kiinni ja tehdä sen mitä pystyy!

Tuossa juuri muutamana päivänä olen lueskellut sun blogikirjoituksia tuolloin vuoden 2012 alusta ja voin sanoa, että kyllä ne ainakin minulle toimivat todella hyvänä tsempparina. Itse asiassa olen päättänyt käyttää juuri niitä kirjoituksia oman itseni tsemppaajana :)Minäkään en mitään suurempia lupauksia oman laihtumiseni suhteen ole tehnyt. Katsotaan miten vuosi lähtee liikkeelle, sen olen luvannut etten ainakaan liian ankara halua itselleni olla. Jos elämäntaparemontti lähtee rennon letkeästi liikkeelle, niin siitä vain 🙂
Oikein menestyksellistä uutta vuotta sinulle ja preheellesi ja toivottavasti jatkat inspiroivien blogikirjoitustesi kirjoittamista, niitä on mukava lukea.

Hip huilut!

Täällä ”tammikuinen muuttuja” – kerrankin ( en ole harrastanut näitä uuden vuoden lupauksia)! Tyttären kanssa jo marraskuussa päätettiin, että tammikuussa aloitetaan kuntosaleilu yhdessä! Ja itselleni olen luvannut aloittaa 10 kg pudotuksen, joka on päässyt valtaamaan tämän fyysisen kehon kahden vuoden liikkumattomuuden aikana! Aion aloittaa taas sen bodycombatin!!!
Viime vuosi oli aika haipakkaa : 4 työpaikkaa, vatsaongelmat vaivasivat koko vuoden, + muut muutokset nuorimman lapsen koulunkäynnin aloituksesta oman työni kodin ulkopuolelle siirtämiseen… Sellasta kaikkee + harrastus”kiireet” päälle ;0)))

Mutta nyt, NYT on tosiaan se aika, jolloin minä aion ottaa vaapaa-aikaa myös itselle ;0) vai miten se nyt sanotaan =0)
Aloitin tänään jo viikon aikana tavaksi tulleella rahka-mehukeitto – aamiaisella ;0p

GO fat GO!

Oikein mahtavaa vuotta 2016, ja onnittelut hienosta imetysurasta !!

Minua alkoi itkettää tämän postauksen luettuani. Kirjoitit niin lohduttavalla tavalla meidän kaikkien puolesta, jotka ovat yrittäneet ja epäonnistuneet tai onnistuneet, mutta aina nousevat takaisin jaloilleen ja haluavat yrittäää vielä. Se on tärkeintä, että tietää että tämä ei ollut tässä vaan aina on mahdollisuus. Minäkin taidan käydä tänään kävelyllä, ihan sinun kirjoituksesi inspiroimana!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *